niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
dziewczyny maly problemik
synek po kazdym jedzonu wymiotuje , no prawie po kazdym , czy to normalne?
Wydaje mi sie ze tak , bo przeciez zaczyna sie dopiero uczyc jesc no i widze ze troszkie zalapczywie ssie. troszkie to mnie martwi bo nie wiem czy tak powinno byc po kazdym karmieniu?:-(
pinka jak tam dzis w taki upalny dzionek?
synek po kazdym jedzonu wymiotuje , no prawie po kazdym , czy to normalne?
Wydaje mi sie ze tak , bo przeciez zaczyna sie dopiero uczyc jesc no i widze ze troszkie zalapczywie ssie. troszkie to mnie martwi bo nie wiem czy tak powinno byc po kazdym karmieniu?:-(
pinka jak tam dzis w taki upalny dzionek?

i napewno dalabys sobie rade
ale to sie nie czesto zdarza na szczescie;-)
, przewaznie wszystko reguluje sie kolo 6 miesiaca, dlatego obserwuj i zawsze mozesz isc do lekarza i sie dowiedziec tylko nie wiem jak oni tu do tego podchodza, z pewnoscia wszystko jest w porzadku tylko badz czujna no i nie zostawiaj go samego spiacego na pleckach , bo moze sie zaksztusic ja tak mialam z moim synkiem
sa tak piekne ze ani ja ani synek nie chcielismy stamtad wyjsc swietnie dekoracje za niewielka cene:-)i juz zdecydowalam sie napewno beda to te mebelki.
i ciagle go glaska i przytula nawet z nim spi:-)
ale dobre byly haha!
widze ze czujesz sie dobrze to rewelacja!
no coz mam nadzieje ze uwine sie z tym szybko:-)
masakra, padlam jak scierka, ale Blania za to wieczorem miala bardzo duzo sily i nie chciala usnac az do polnocy sie wiercila i plakala...wiec postanowilam ja zabrac do nas do lozka i dopiero wtedy sie upokoila i zasnela.