• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ja tylko na moment ...
moj P byl dzis na rozmowie twierdzi ze przeszlo wszystko gladko bylo jeszcze wielu chetnych,odpowiedz w piatek...
a wiec zobaczymy...
ja zaczynam miec mieszane uczucia czy dobrze robi???panikara ze mnie...
a dzionek uplynal rodzinnie
P nie poszedl do pracy wiec caly dzien spedzilismy w trojke!!
dobrej nocki jutro odpisze...
dziei tysieczne za trzymanie kciukasow...

reklama
OLCIA takie party dla dzieciaczków to super sprawa, znakomity pomysł, moze uda sie wcielic w zycie. My tez sie mozemy przebrac, ja nie widze problemu:-D.

Ja dzisiaj spędziłam super dzien, bo była super pogoda, spacerek sie udal a przy okazji zaliczylam sklep i kupilam pare szmatek, uwielbiam to!!!!!
Mam tylko cicha nadzieje ze jutro i pojutrze tez bedzie ladnie bo moje szczescie ma wolne i siedzenie w domu i plaszczenie tyleczka wcale mi nie odpowiada.

OLIS co sie martwisz, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje, ale ja tez zawsze panikuje, moj M sie wtedy cieszy i mowi ze im wiecej paniki tym lepiej na tym wyjdziemy.

No nic ja sie ulatniam, bo mi sie oczka juz kleja.
Dobrej nocki kobitki i oby dzieciaczkom sie dobrze spało.

Witam !!
A Ja znow zmeczona jak kon po westernie:sorry: :-(ledwo widze na oczy:sick:wsumie nic takiego nie zrobilam dzis a jestem padnieta...:no2:rano wstalam jak codzien sprzatanie, obiad, pieski na dworek noi z Blania, po poludniu wyszlam na spacerek godzinny z Blania zaliczyllysmy sklep.. ale dlugo sie nie nabylysmy bo zimny wiatr wial:baffled:noi pranie zrobilam, a Blania w tym czasie zrobila wieeelka kupe ze az wyskoczyla z pampersa:szok::szok:cale placy i nogi miala brudne , no wiec siup do wanny umylam nakarmilam polozylam spac:sorry2:,wyszlam z psami i nakarmilam je, siadlam na bb :cool2:i czuje sie strasznie slabo.:-(:baffled: Moze jestem taka oslabiona przez antybiotyk ktory juz prawie koncze brac? a moze to tabletki anty?tak dzialaja?czy laktacja tak na mnie dziala??? sama nie wiem co sie dzieje ....:confused::confused::-(:no:
Maja chyba Ty KOchana pytalas czy nie ma mi kto pomoc no niestety wlasnie nie...zostalam sama z tymi obowiazkami, M w pracy do pozna od 13 rano spi i siedzi z Blania a ja z psami i obiad.Rodzice i Siosra z Mezem Mojego P pojechali do Polski na dwa samochody..:sorry2:a Ja zostalam i mam sie wszystkim opiekowac ale nie nadazam juz...masakra:sorry:chce do Siebie ,nigdy tak nie tesknilam za swoim domkiem jak teraz,zreszta Blania widze ze tez nie najlepiej sie tu czuje u Nas jest spokojniejsza i grzeczniejsza ...ehh ale sie rozmarudzilam :sorry2::szok::sorry:
Pinka trzymam kciuki bardzo mocno daj MI znac na kome jak urodzisz czekam numer wysle priv OK?smskiem :):-):tak:jestem z Toba , trzymaj sie i pamietaj moje rady:-p;-)
Rozpisalyscie sie dzis ostro...
Pozdrawiam wszystkie bo nie jestem w stanie odpisac kazdej z osobna.:no::sorry2:
spokojnej nocki zycze ...kolorowych snow !!:biggrin2::rolleyes:

Witam wieczorkiem, ale napisalyście:szok: znowu mi się będzie forum zaiwszalo zanim doczytam i odpiszę, ale spróbuję co nieco:tak:

Pinka Kochana czytam, ze jakieś specyfiki będziesz używać, uważaj na siebie, poród już za minutkę już za momencik... glowa do góry kazda z nas dala radę to Ty też spoczko sobie poradzisz:tak: przykro mi, że musisz sama w domku siedzieć i nie masz z kim pogadulić, ale zawsze możesz na BB co nie;-) dziękuję za komplemencik:zawstydzona/y:

Maxin mam nadzieję, że uda Wam się razem do Polski pojechać, ale w razie co masz wyjście awaryjne;-) fajne wakacje Ci się szykują, najpierw mile spotkania w Pl, a potem podbój Italy:-) Dziękuję za mile cieple slowa i komplemeciki:zawstydzona/y::tak:. Ach tej konsoli to już mam dosyć, ciągle tylko slyszę strzaly i wybuchy i muszę się zapisywać na oglądanie czegokolwiek w tv, niezbędny będzie chyba drugi tv;-) wolalam jak gral na kompie w sypialni, bo wtedy mialam caly dól dla siebie, a jak przychodzil do mnie to po to, żeby spędzić razem czas, a nie strzelać przed tv ech faceci, mam nadzieję, że mu to przejdzie szybko, bo nie ręczę za siebie:-D;-) Brighton jak najbardziej nie mam pojęcia kiedy, ale wierzę, że uda nam się calą ekipą spotkać:tak: Maxin doczytalam jak sobie poród przyspieszylaś, dobra jesteś:-D;-)

Olcia23 przeszła chandra?

Buziaczku no to jeszcze parę dni masz przechlapane, ale potem sobie odpoczniesz;-)

Izusia dziękuję za takie mile i cieplutkie slowa:zawstydzona/y::-) Mam nadzieję, że glowa przestala już boleć:tak:

Maja33 dziękuję za komplementy:zawstydzona/y: o to też masz byczka w domu, ja mam Koziorożca, a Ala jest Barankiem;-) widzę, że masz też niezle patenty na kupowanie nowych rzeczy;-):tak:

Anetka no widze, ze u Was też pelen spontan wyjazd:-) super, że fajnie spędziliście czas:tak:

Martuska dziękuję za komplementy :zawstydzona/y::-) widzę, że lubisz wloską kuchnię;-) ja też prosta szybka i pyszna, ale ostatnio past malutko jadamy, bo oboje z M. dbamy o linię;-):tak:
Oj na mnie też czeka kilka zaleglych lektur, ale czekam na jesień wtedy więcej czasu wieczorami i więcej w domu się przebywa:tak: A wakacje czytam mialaś świetne i pewnie się wygrzałaś co?

Agnes2606 dziękuję za komplemenciki:-):zawstydzona/y: no ćwiczenia mi pomagają, żebym jako tako wyglądala;-):-D

Nafnia spacerek udany?

Evoska pochwal się koniecznie dzielem:tak: powiem Ci, ze ja też szylam kiedyś dużo, a ostatnio przed ciążą uszylam zaslony do kuchni cudne wyszly, musialam potem podobne szyć zaprzyjaźnionej sąsiadce, bo nie dala mi żyć:-D a jak bylam młódka to wtedy jeszcze nie bylo tyle fajnych ciuszków, więc kupowalam "Burdę" robilam sobie z niej wykroje i szylam co mi się podobalo, kolezanki też się do mnie ciągle zglaszaly, nawet sobie myślalam czyby nie pójść w tym kierunku, projektowania i szycia, ale jakoś poszlam w zupelnie drugą stronę jak to w życiu;-)

Olcia23 doczytalam, ze już ok. i nawet party przebierane wymyślilaś brawo, super zabawa napewno będzie:-):tak:

Joanna_Z brawo wiedzialam, że staniesz się szczęśliwą posiadaczką torby upatrzonej:-D no wiesz, że ja też wybredna jestem i naprawdę musi być coś fajnego, zebym oszalala tak naprawdę;-) Moja Ala też chodzi obwieszona biżuterią, ciągle na zakupach wybiera sobie jakieś kolorowe kolare z księżniczkami itp, a w domu ciągle się pyta czy jest już duża i czy może wziąć sobie moje świecidelka:-D Witaj w klubie ja dziś od góry do dolu wyodkurzalam wszystkie zakamarki, a to po akcji nocnej kiedy skoczyl na mnie w nocy konik polny z zaokna, oczywiście zerwalam się na równe nogi i zaczęlam strzepywać go z koldry, M. się obudzil, zaświecil lampkę patrzy na mnie jak na kopniętą i mi nie uwierzyl, że ten konik tam byl i jeszcze byl zly, że go obudzilam :zawstydzona/y: a jak już się wzięlam za to odkurzanie, to odrazu na górze calą lazienkę wyczyścilam, Ali pokój na blysk, z rozpędu caly dól też zacząl blyszczeć i jeszcze odtańczylam taniec godowy z żelazkiem:tak: a potem poszlyśmy z Alą po pieczywo, a w drodze powrotnej spacerek po parku, zbieranie stokrotek i kamyszków, zaliczylyśmy plac zabaw i wrócilyśmy po 16-stej do domu. Dziecię dotlenione ogladalo Szreka po raz enty, a ja spokojnie zajęlam się posilkiem;-) ale napisalam co? nie no ja straszna gadula jestem jednak;-):-D

Olis to trzymamy dalej kciuki za Męża:tak: dzionek milusi mieliście, rodzinny:tak:

Jejku już mi się wszystko pomieszalo jak o kimś zapomnialam, albo o czymś to sorry, ale ilość postów imponująca dziś:tak:

Spokojnej nocy dla Wszystkich:-)
za to Ala zamawia sobie ciągle na obiad kluseczki z różnymi sosikami

Hej!!!
Pinka-jesli poradzili ci w tesco aby to wziasc to smiechu warte przeciez rybi olej nie jest na wywolanie szok kto tam pracuje castrol oil powinnas wziasc:tak:, w kazdym razie powodzenia jutro:-) czekamy na wiesci;-)

Olcia- pisz kobieto co u ciebie slychac wlacz sie w dyskusje to bedziemy pisac referaty:-D do ciebie

Maxin- u nas tez nic innego tylko gadanie o wakacjach juz nie moge sie doczekac:sorry2:

Anetko-super sa takie wypady ja tez uwielbiam spontanicznosc gdyby nie to pewnie w londynie by mnie nie bylo w ciagu dwoch dni zdecydowalam i przyjechalam:-D

Martusia-a jak szukasz pracy przedz job center czy agencje czy na wlasna reke czy z ogloszen:confused:

Agnes- jestes rehabilitantka???

Justyna17-Kama i jej slodki Dominis sa w pl czytalam u nich na blogu:-)

Nafnia-sliczna jest twoja Natalka:-)

czarnula-dzielna z ciebie mamusia:tak:

Evoska- juz judro sie widzimy poszalejemy troche na basenie:tak: buziaczki dla WAS
Izus - tak lubie jak na Oskarka mowisz mis to takie slodkie:-):tak:

Joanno- super ze zakupki udane, moja Marta tez uwielbia swiecidlelka ostatnio na spacerze z Evoska Marta ssala jej wisiorek na zmiane z Rocco tak im sie podobal usmialysmy sie do lez:-D, ciekawe ile nasze dzieciaki waza:tak:

Olis- nadal trzymamy kciuki bedzie dobrze

Iskierko - ja jestem koziorozec, a moj maz byk :-D podobno najlepszy uklad BYK- KOZIOROZEC cos w tym jest a moja corcia skorpionek

Buziaczku- nie obraz sie ale najpier twoja tesciowa wtroca sie w opieke nad mala a pozniej jedzie sobie jakgdyby nigdy nic na dwa tyg i zostawia cie jeszcze z dwoma psami sorry ale dla mnie to nie pojete szczerze wspolczuje, trzymaj sie kochana bo latwo mozna oszalec po takim czyms:baffled::sorry:

Maggusia-dzie jestes nie ma cie dziś:confused:

Ja mialam bardzo udany dzien odebralam dzis bileciki na wakacje, zalatwilam sobie kurs angielskiego w job center za darmo lacznie z oplaceniem za mnie egzaminow i bede sie uczyc pozatym pomoga mi znalezc dobra prace nie sadzilam ze tak sie przejmuja ludzmi, czuje sie dzis swietnie od razu poprawil mi sie humor:tak:

przesylam pozdowionka i buziole papappa

kasiulka- dzieki za przetłumaczenie:-)
maja33- tobie też dziekuje za wyjasnienie
buziaczku -napewno ci napisze na kom jak wyglonda u mnie sprawa dzieki za zainteresowanie to miłe:-):tak: całuski dla Blaneczki:elvis:

ok laski wstałam wczesnie bo pójde po ten olejek do apteki moze jeszcze cos zadziałam do 17 mam czas
pozdrawiam odezwe sie jak wypije i cos sie zacznie dziac

hej
tak sobie myslalam ze pinka bedzie przedemna. Pewnie spac nie moglas?
Dzis wielki dzionek:-), a my z Szymkiem tzrymamy kciuki zeby porodzik byl szyki i bezproblemowy;-). Bedzie ok, jak urodzisz daj jak nasjszybciej zanc , pozdrawiamy i tzrymamy kciuki;-):-).
nie wiem czy pozniej znajde czas na forum wiec pisze teraz jak szkrab spi.
papa i powodzenia

reklama
Witam z kawką:-)

Pinka Kochana trzymamy kciuki i czekamy na Ciebie i dzidzię:tak:

Maja33 dokladnie mam taką samą wiedzę i doświadczenie, że Byk i Koziorożec to calkiem dobre polączenie:tak:;-)

Milego dnia dla Wszystkich:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry