Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Dzieki
, niestety zima zbliża się wielkimi krokami
wcale nie trzeba przyklepywać, tak też bedzie ładne zdjęcie
, ale życzę zdrówka dla najmłodszych

, mieliśmy już wychodzić a malutki stwierdził że się drzemnie, no cóż poczekam, ząbkowanie zaczęło się chyba na dobre, więc niech sobie bidulek pośpi
. Toć fotograf nie ucieknie
, ale zastanawiam się czy nie przełożyć, wyskoczyły mu chrosteczki wokół ust, bardzo się ślini i trze po buzi, zobacze czy zblakną na powietrzu. Bo fotka potrzebna jest na 5 października, a na zdjęcie nie czeka się chyba długo
. Pójdziemy na spacerki to się dowiemy
. 
u mojego jak jest na rekach to tylko przez chwile jest spokojna potem koncert życzeń odstawia
wiec ja nawet kompie sie wtedy kiedy pożądnie zasnie :-):-):-) a na kompie to juz wogóle nic nie zrobiłam bo był w salonie na dole a mała na góre w pokoiku wiec mój wpadl na genialny pomysł by neta preniesc do sypialni:-?))))))))))))))))))))) no i sie zgodzilam teraz mam i mała i kompa przy sobie ha ha
więc przeglądam załaczniki z tematu -spotkania mama z londnu- super fotki, niektóre mamuśki jeszcze z brzuszkami prześlicznie wyglądałyście- nie wymieniam bo nie pamietam wszystkich nick-ów. Widze że Wam było wesoło, bobaski takie słodkie, teraz to już panny i kawalerowie
.....
ktorego wszedzie pelno:-)rozgadany sie zrobil i wszytsko teraz mu tlumaczyc musze zadaje pytania jak np "Co to?" ah jak to slodko wyglada i brzmi
to trzeba po nocach hehe i spac.
spodni , a bylo 10. Troszkie kiepsko to widze.