Witam Mmausie!
Ja dopiero kawusie pije zmeczona bo wczoraj wieczorem wyladowalismy na chwile u kolegi bylo milo i nawet maly mi dzis dlugo spal smieje sie ze z Brianka imprezowicz sie robi
a pozniej odyspia balangi.
Dzis juz z rana na zakupach spozywczych bo pajak w lodowce zawisl
pustki totalne nawet proszku brak hehe wiec trzeba bylo pedzic do supermarketu a teraz robie wielkie pranie i sprzatanie bo dzis przychodzi do mnie kobietka z propozycja pracy wiec trzymajcie kciukasy!
bo chcialabym dostac ta pracke:-)
Mala-gorzatka to samo ja mialam przez dluzszy okres czasu poprostu czulam sie jakby byla nie w swojej skorze
nie chcialam nic zalozyc fajnego takiego co wczesniej nosilam w sumie teraz tez kupuje dluzsze bluzeczki bo mam rozstepy
chyba jak je usune to bede jakos lepiej sie czula.Wogole co do wagi to jakos dlugo stalam w miejscu czulam sie jak wieloryb
a teraz troche zrzucilam i jest juz lepiej chco chcialabym jeszcze troszke pozbyc sie tej oponki na brzuszku o ktorej caly czas tu pisze
Chyba jakos przekonalam sie do ciuszkow takich ladniejszych jak pojechalam do mamy i ona mi natukla do glowki
i poszlam z nia na zkupki.
Mysle ze powinnas cos wybrac i sie przekonac spojzec w lustro i zobaczyc ze mozesz siwetnie sie poczuc
a nawet pomyslec ze naprawde jako mamusia swietnie wygladasz!
Agnieszka co do staran to ja juz pisalam wczesniej ze ja tez dlugo staralam sie o Brianka ponad cztery miesiace i poprostu dalam na luz powiedzialam ze co bedzie to bedzie i chyba to rozluznienie spowodowalo ze zaszlam w ciaze natychmiastowo!:-)
Nie wiem o jakie spelnienie marzen ci chodzi
dlatego tez nie umiem ci niewiadomo jak doradzic.
Trzymam kciukasy i glowka do gory!
Justyna170979 haha
a to wypalilas z tym zdjeciem!swietne usmialam sie.
Pinka ja nie bylam badana tutaj bo nie chcialam
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Ja dopiero kawusie pije zmeczona bo wczoraj wieczorem wyladowalismy na chwile u kolegi bylo milo i nawet maly mi dzis dlugo spal smieje sie ze z Brianka imprezowicz sie robi

Dzis juz z rana na zakupach spozywczych bo pajak w lodowce zawisl

Mala-gorzatka to samo ja mialam przez dluzszy okres czasu poprostu czulam sie jakby byla nie w swojej skorze

Mysle ze powinnas cos wybrac i sie przekonac spojzec w lustro i zobaczyc ze mozesz siwetnie sie poczuc

Agnieszka co do staran to ja juz pisalam wczesniej ze ja tez dlugo staralam sie o Brianka ponad cztery miesiace i poprostu dalam na luz powiedzialam ze co bedzie to bedzie i chyba to rozluznienie spowodowalo ze zaszlam w ciaze natychmiastowo!:-)
Nie wiem o jakie spelnienie marzen ci chodzi

Trzymam kciukasy i glowka do gory!
Justyna170979 haha

Pinka ja nie bylam badana tutaj bo nie chcialam

Pozdrawiam i sle ciumaski!