reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mmausie!

Ja dopiero kawusie pije zmeczona bo wczoraj wieczorem wyladowalismy na chwile u kolegi bylo milo i nawet maly mi dzis dlugo spal smieje sie ze z Brianka imprezowicz sie robi:laugh2:a pozniej odyspia balangi.
Dzis juz z rana na zakupach spozywczych bo pajak w lodowce zawisl:eek:pustki totalne nawet proszku brak hehe wiec trzeba bylo pedzic do supermarketu a teraz robie wielkie pranie i sprzatanie bo dzis przychodzi do mnie kobietka z propozycja pracy wiec trzymajcie kciukasy!:tak:bo chcialabym dostac ta pracke:-)

Mala-gorzatka to samo ja mialam przez dluzszy okres czasu poprostu czulam sie jakby byla nie w swojej skorze:eek:nie chcialam nic zalozyc fajnego takiego co wczesniej nosilam w sumie teraz tez kupuje dluzsze bluzeczki bo mam rozstepy :cool2:chyba jak je usune to bede jakos lepiej sie czula.Wogole co do wagi to jakos dlugo stalam w miejscu czulam sie jak wieloryb:baffled:a teraz troche zrzucilam i jest juz lepiej chco chcialabym jeszcze troszke pozbyc sie tej oponki na brzuszku o ktorej caly czas tu pisze:cool2:Chyba jakos przekonalam sie do ciuszkow takich ladniejszych jak pojechalam do mamy i ona mi natukla do glowki:-pi poszlam z nia na zkupki.
Mysle ze powinnas cos wybrac i sie przekonac spojzec w lustro i zobaczyc ze mozesz siwetnie sie poczuc:tak:a nawet pomyslec ze naprawde jako mamusia swietnie wygladasz!

Agnieszka co do staran to ja juz pisalam wczesniej ze ja tez dlugo staralam sie o Brianka ponad cztery miesiace i poprostu dalam na luz powiedzialam ze co bedzie to bedzie i chyba to rozluznienie spowodowalo ze zaszlam w ciaze natychmiastowo!:-)
Nie wiem o jakie spelnienie marzen ci chodzi:sorry2:dlatego tez nie umiem ci niewiadomo jak doradzic.
Trzymam kciukasy i glowka do gory!

Justyna170979 haha:-Da to wypalilas z tym zdjeciem!swietne usmialam sie.

Pinka ja nie bylam badana tutaj bo nie chcialam:sorry2:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
Hej kobitki!Oj leje:wściekła/y:
Wiec caly dzionek siedzimy w domku i mamy lenia....:-p
A ze Besiu ma dosc to marudny strasznie..nie wiem dziewczyny jak te sze dzieci bez slonca wytrzymaja!?!
izka- mmm piercionek tak bez niczego?super
maggusia-no trzymam kciuki
olis -mam nadzieje ze u was lepiej daj znac jak znajdziesz chwilke!
maja33-jak juz wswkoczys na obroty?
Evoska-jak sie czujecie?
pinka25-niestety ja pierwszy rok po porodzie bylam w Polsce...jak niunia mlecko sluzy?
mala-gorzatko-nie martw sie potrzeba kilku mies eby wrucic do siebie ... a i hormonki musza sie poukladac nie martw sie uszy do gory!!!
justynko170979-oj az taka fajna ta teqquila? tym razem ty na kacyku bylas!ja po ostatnim winku ma winko wstret..haha, dobrze ze to nie ty na tym zalaczonym obrazku...
dobra lece cos upichcic.....................tylko co?:confused:

Witam po weekendzie:cool2:.
Pogoda beznadziejna zimno jak nie wiem ..pochmurno :wściekła/y:noi ten cholerny deszcz.
U Nas OK ja juz wyzdrowialam , Blani nadal sie utrzymuje katarek ...i co najgorsze nie mija..:wściekła/y::-(Juz nie wiem co robic , chyba musze isc do lekarza?:szok:

W sobote mialam isc sie pobawic w centrum w pubie lub na jakiejsc dysotece..odpoczac , rozerwac sie od tej codziennej monotonii ...:-(ale Moj Kochany powiedzial ze zle sie czuje i jest bardzo zmeczony wiec nie idziemy,bylam juz taka wsciekla cale popludnie sie go prosilam zebysmy poszli gdzies...:sorry2: wkoncu wyladowal u swoich kolegow. A Ja spedzilam sobotnie wieczor przed tv, pijac male piwo i zagryzajac pizze, ogladajac przebojowa noc - program muzyczny z Natasza Urbanska i Jozefowiczem, i w miedzy czasie uczac sie anglika :-p Bylam okrpnie wsciekla.:dry: w Niedziele bylismy kolo LOndynu, na spotkaniu Swiadkow Jehowy i musialam rano wstac, a w piatek polozylam sie prawie o 2, tak Mi ciezko bylo sie podniesc...:dry:ale za to jak wrocilismy to o 18 polozylismy sie (po obiedzie) i obudzilismy sie dopiero dzis rano . he he o 9:sorry2::-D

Blania jest na etapie krzyku strasznie jej sie spodobalo piszczenie i glosne krzyczenie . Zaczyna sie slinic powolutku...;-)

Olcia - Widzialam Cie w niedziele na spotkaniu ja siedzialam na lewo na gorze z Blaneczka i z reszta rodzinki. Blania glosno krzyczala :laugh2:az zasnela. a potem Cie widzialam a Ty mnie jak byla przerwa wychodzilam z rodzinka mialam nosidelko w rekach ale Mnie nie poznals. A Benus slicznie Was przytulal...:tak::-D:-D:-D

olcia-dzieki ze pytasz co u nas najgorsze szczerze mowiac przed nami 30 operacja!!!! a jak bedzie dalej to sie zobaczy ale boje sie strasznie!! pogoda straszna trzeba o jakims spotkanku zeby sie znow s[potkac!!!

buziaczek-ty widze pokochalas szkole jak ja!!!!wazne ze robimy cos dla siebie!!!

maggusia-trzymam kciuki za nowa pracke oby sie udalo i jak tam wloski zrobione???

justyna17079-a co u was jak twoj maly przystojniak sie chowa,widzialam filmik i jesli chodzi o kaszke to idzie mu niezle:))jak samopoczucie??? w te wstrentna pogode???

izka0401-super prezencik ci twoj facet dal .... to urocze ot tak bez powodu!!!!!

pinka-kurcze ja nie pamietam jak to bylo wiem tylko tyle ze mnie nie badali a dziecko sprawdzali nozki raczki itp

mala-gorzatka -glowa do gory nie ma sie co zalamywac!!! ja tez tak mialam przejdzie samo i na nowo poczujesz sie piekna!!!!

u nas tesciowka do niedzieli a jutro beda prawdzwe polskie paczki!!!!hmmm palce lizac-tesciowa cukiernik!!!!!

Hej dziewczynki od razu przepraszam ze bez obrazeczka ale dzis nie mam czasu za bardzo.
Młody caly dzien mega maruda, ale sie mu nie dziwie temperaturka waha mu sie od 38-39. Juz nie wiem czy to zabki czy trzydniowka.
Jutro dzwonie po lekarza, niech go przyjdzie obejrzec.

A co rysuneczkow to dziekuje, ciesze sie ze smiesza oko, bo pogoda sie robi do bani to i nastroj nam sie psuje i chociaz ,oze one was troszke rozsmiesza:-D.
Nic uciekam przytulic mojego smyka moze zasnie, bo dostal syropek.
Papatki.

Witam Mamusie!

Ale jestem zla i wsciekla!:wściekła/y:
Przyszla kobietka na rozmowe ze mna o prace i nawet nie weszla do domu do gory tylko zebym wyszla z malym na spacer itd:eek:
Wogole dziwna kobieta bo zadawal mi pytania ktore chyba nie powinna zadawac np czy mam wszytskie benefity najwiecej to chyba pytala o mojego M.
Po za tym powiedziala ze da mi dzis odpowiedz i zgadalam sie z koleznaka z ktora jestem w wielkiej klotni ze wlasnie jej kazala jutro przyjsc na 7:00 wiecie co wkurzylam sie i zadzwonilam do tej pani i powiedzialam jej ze ja czekam na jej telefon i ze wiem o tym ze wlasnie kumpela ma jutro do niej przyjsc a ona na to ze powie mi prawde:angry:ze ona sobie sprawdza dziewczyny!
Kurde mogla tak odrazu a kombinowala mi ze mam czekac na telefon ze moze jutro kuzynka sie zaopiekuje a ja w srode no :szok:takie jajca normalnie nie lubie jak ktos tak wlasnie kreci.

Buziaczku hm to nieladnie twoj postapil zle sie czul a poszedl pozniej do kolegow hm:sorry2:no ale widze ze poradzilas sobie i sie dobrze bawilas w swoim towarzystwie ah te chlopy co:confused:
Zadroszcze ze w z forum sie spotykacie tez tak chce!:-)no a Blania pokazuje pazur hehe:-D

Justyna zycze zdroweczka malemu!:tak:dokladnie fajne te twoje rysuneczki.

Olis wloski nie sa zrobione bo czekam nadal na jakiegos dobrego fryzjera maja mi podac numer babki z forum z naszego miasteczka ale widze ze sie chyba nie doczekac a dzis znalazlam jeszcze inna fryzurke i juz wogole ta mi sie jeszcze bardziej podoba:-)
kurde jestem niezdecydowana no szok:cool2:
Tutaj znajduje sie link do fryzurki zobaczcie:
YouTube - FHM.com's Championship Of Women. Visit fhm.com/championship!

Pozdrawiam i sle ciumaski!

justyna17079-zycze zdrowka dla alexika!!!!

maggusia-no rzeczywiscie dziwna sprawa ale coz widac ze babka robi sobie furtke,nie ma sie co zloscic,kochana pewnie nie bylo warto!!!!choc wiem jak strasznie ci zalezy na tej pracy

oki mykam spac kolorowcych snow zycze wszsytkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maggusia - glowa do gory nie nerwuj sie takimi ludzmi skzoda nerwow. bedzie lepsza praca.:tak:Kobieta Cie poprostu nie zna i tyle. Nie wie co stracila.:no::dry:

Daj spokuj ale byla awantura. nie darowalam mu tego do dzis mam zal. ale to 1 i ostatni raz sie tak zdarzylo bo nastepnym razem ubiore sie i ja pojde sama na balety a wtedy to by chyba umarl z zazdrosci:-D
Blana spi , nadal ma katarek biulka , i do tego od tygodnia jakies krostki na pupie dziwne ..czerowne czasem sie nasilaja a czasem znikaja ...nie wiem od czego to moze od pampersow-dry? albo chusteczek pampersa? nie mam pojecia...:-(

reklama
maggusia-fryzurka przesliczna:-):tak:napewno ci bedzie w niej do twarzy:tak::tak:
a co do tej kobiety to ale na ma tupet:szok::szok: masakra ja tez nie lubie takich ludzi:no::no:
buziaczku-faceci........hmmmmmmmmmmm co tu dużo pisac nastepnym razem zrób tak jak napisałaś idzsama i baw sie dobrze:tak::tak:w koncu jakas rozrywka też sie tobie nalezy:-):-D
justyna-obrazeczkiem sie nie przejmój maluszek ważniejszy:-):-D duzo zdrówka dla niego :tak::tak:
olis-trzymam kciuki za meza aby wszystko było dobrze głwa do góry:-):tak:a co do pogody to msakra pada pada i pada nawet na spacer nie można wyjść brrrrrrrr:baffled:
izka-pierścioneczek no no fajna sprawa:-) napewno uśmiech był od ucha do ucha:tak:oj ja też bym tak chciała:-D
mala-gorzatko-witam w klubie hi hi ja mam to samo łaze w tych łachmanach z okresu ciaży i nie mam weny na zakupy to znaczy w domu mówię ze jak wejde do sklepu to chyba wszystko wykupie ale jak przychodzi co do czego to wychodze z pustymi rekoma:-)

po ciaży martwiłam sie ze nie schudne tak szybko:tak::tak:a teraz martwie sie tym bo chudne w oczach i mam coraz wiecej rozstepów!!!!!!!!!!!!:szok::szok: jak sie zobaczyłam w lustrze to myslałam ze padne całe dupsko i uda zaatakowane:szok::szok:przez to paskudztwo :baffled::baffled:ale mam nerwa bo stroju kompielowego to ja juz nigdy nie założe:no::no: bo sie wstydze:cool2::cool2:................

ok mykam pewnie jeszcze zajrze ale póki co lece do małej bo już sie kręci i zaraz jedzonko trzeba dac:-p:-p

muszę sie pochwalc bo wczoraj był health visitor i niuńka znów zaczela przybierac na wadzę:-) przez 7 dni przytyła 180gr teraz waży 4080:tak::tak:widać ze mleczko jej pomaga a mnie kamień z serca spadł:tak::-)

ok lece buziole dla was

Do góry