Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tylko szczescie mamy ze nic powaznego zadnej z nas,ani dziecku nie stalo,chco dobrym przykladem zaniedbania jest Martusia od Maji33

sama juz to wszystko przerabiałam
:sick:i po kazdej wizycie połoznej czy tez HV szlag mnie trafiał
a jezeli chodzi o to co cie moze czekac podczas wizyty HV to ci powiem co ja miałam
i takie tam bzdury z regóły nic konkretnego

ba przepraszam (pocerowana)to lepsze okreslenie:sick::sick: a na dodatek 2 tyg tem skóra pękłam mi obok szycia (teraz mam rane) takze mozesz wiedziec jaki to ból
smaruje masciami i wszystkim co sie da troszke pomaga ale nie do konca
a połozna stwierdziła ze to sie zrosnie...........bez komentarza

te maluszki cwane są prawda moja robi tak samo w łóżeczku to
ale na rekach

tylko ciagle mnie wolal nawet wymyslalam nowe zabawy to nic z tego
po za tym jak pobierali krew ze stopki malemu to on tak strasznie plakal ze ja mialam lzy w oczach i te popatrzyly sie na mnie z taka mina ze szok
wcale nie byly mile jeszcze z praktykantkami przychodzily jakos mnie to denerowalo!no ale fakt na kim maja sie te dziewczyny uczyc hm
bo im sie nie chcialo a jak juz zostawily kartke to napisaly date kiedy znow przyjda ale nie napisaly godziny czasem caly dzien czekalam na nie az laskawie sie zjawia
mysle ze powinas cos z tym zrobic kurcze a moze jakis polski lekarz by ci pomogl?juz nie mam slow na tutejszych lekarzy kazdy an nich narezka kazdy

Dziekuje , robi robi a Ja nie moge sie napatrzec :-)buziaczek no tak slub przed wami wiec duzo na glowie,na pewno sa to przyjemne zakupyA obraczki ojda niemartw sie.Blania widze robi postepy Gartuluje
i wybor maly no chyba ze w Londynie
to napewno jest jakis wybor..ale az tak daleko nie szukalam. z garniturem nie ma problemu gorzej z suknia . ale ladna jest .:-)napewno sie pochwale taka chwilahej
buziaczek widze przygotowania przedslubne, hehe fajne klimaty, rozumiemy nieobecnosc i z niecierpliwoscia czekamy na obiecane fotki;-)

bardzo ekscytujace,Witam Mamusie!
Buziaczku to takie ekscytujace prawda -slub?wierze ze nie mozesz sie doczekac
Napenwo masz sliczna sukienke!ja nie moge sie doczekac waszych zdjatek:-)Gratulacje dla Blanusi tak pieknych postepow.
fajnie jest sie przygotowywac ...
niom sukienka jest ladna bardzo delikatna, bo chcialam zeby bylo Mnie widac a nie suknie , suknia ma byc tylko dodatkiem do Mnie :-) nie lubie takich wielkich ze sama suknia a panny mlodej nie ma ...

mam nadzieje , ale strasznie dlugo na nie czekamy a czasu coraz Mniej ....:dull:BUZIACZEK nie martw sie doczekasz sie na obraczki.