Hej dziewczyny w ten wekendowa sobote,Ja dzis spalam do 11.00,jak milo sie wyspac,ale poszlam do lozka ok 3.30 rano bo ogladalam piec odcinkow "GOTOWE NA WSZYSTKO" (Desperate Housewives) WKRECIL MNIE TEN FILM ;D
Witam
FIOLKA,milo ze znalazlas nasze forum,powiem ci,ze wspaniale podzielisc sie kazdym, uczuciem pozytywnym czy negatywnym z kobietkami,ktore zawsze maja dla ciebie dobre slowo.Zajdziesz tu na pewno wspaniale dziewczyny.Ja uzaleznilam sie od forum,szczegolnie bliski jest dla mnie nasz watek,razem dzielimy ten sam problem,jestesmy zdala od kraju,rodziny i na pewno dobrze sie rozumiemy,
wspaniele,ze jestescie DZIEWCZYNY ;D ;D ;D
Anya ale sie usmialam,jak mowilam na pewno kiedys bedziemy mialy okazjie razem wyskoczyc i potanczyc ;D ;D ;D
Ja wczoraj siedzialm i ogladalam "gotowe na wszystko"(Desperate Housewives) do 3.30 i spalam dzis do 11.00 jak milo sie wyspac.
Dzis mam takiego smak na gazowana wode mineralna,chcyba przejde sie na spacer.........Ja ostatnio coraz czesciej sie zastanawiam jak to bedzie w Maju,coraz blizej termin,czas tak szybko ucieka,ogromnie sie ciesze,jak i rowniez boje.To taka wielka odpowiedzialnosc,pewnie tak jak ty Anya bede co piec minut w nocy wstawac i sparwdzac czy malenstwo oddycha,ostatnio mojej kolezanki dzidzi ja tak wystarszyla,przestala oddychac na ok 10 sekund,dobrze,ze w tym czasie ja sprawdzila i przeprowadzila pierwsza pomoc,a potem do szpitala.....mala w pozadku teraz oddycha,ale juz sie obawia aby sie to nie powtorzylo.Po jej opowiesci oczywiscie sny mnie meczyly :
Lwica mamcia juz dotarla?????jak samopoczucie?????
ide do sklepu,do uslyszenia pozniej