CZesc Dziewczynki
JAkos pusto dzis na naszym forum.Ale to pewnie tak przy niedzieli.Mezowie w domku to i czasu na pisanie nie ma

JA tez juz zaraz uciekam spac.Zajrzalam tylko na chwilke co slychac?
Anya niezly ma apetyt ten twoj maly brzdac

ale to dobrze.Niech je duzo to bedzie silny i zdrowy.A jak z jego humorkami?Poprawilo sie cos?JAka szkoda, ze mama juz wraca do Polski.Na pewno byla ci bardzo pomocna.Jejku ja sama pamietam, ze w pierwszych tygodniach po porodzie mama to byl istny skarb!!!Zreszta zawsze nie ma jak pomoc mamy

Zycz jej ode mnie szczesliwej podrozy.
Maxin kochana my juz mamy child benefit teraz staramy sie o child tax credit.Mam nadzieje,ze sie uda.Tobie tez zycze powodzenia z ta cala biurokracja i papierkowa robota, bo mase tego jest do wypelniana :
Dorcia a ty widze odpoczywasz w Polsce.A jak samopoczucie?Synuś jest z Toba w kraju?
MAlvina Julcie w miare wczesnie zaczelismy sadzac na nocnik.I teraz nie ma juz z tym problemu.Zdarzy sie jej nasikac w pampersa ale czasem.Kupke robi w nocnik, no poza tym gdy robi na dywan

hehehe zartuje, to byl pierwszy i miejmy nadzieje ostatni raz.
A co slychac u innych mamus?Leedsana jak twoj maly sie ma?A jak tam maly Tomaszek i jego mama?
Lwico jak twoje samopoczucie?Mama juz przyleciala?Juz dni doslownie do wielkiego dnia

Pewnie cieszysz sie bardzo ale i nerwy tez sa....
Kobietki sciskam Was goraco.Dobrej nocki.Buziaki.Pa