Witam Mamusie!
Ja tylko na chwilke moj ma wolne nareszcie :-) i mozemy odrobic weekend bo jak juz pisalam pracowal wtedy dlatego czuje sie weekendowo

Wczoraj bylismy w parku w takim co jeszcze Brianek tam nie byl maly sie wyszalal za wszytskie czasy podobaly mu sie liscie slizgawki i wogole ze tam jeszcze nie byl.
Dzis probowalam znalesc jakies play centre dla dzieci ale malo tego pokazuje w necie mam zamiar do jednego jechac jeszcze dzis i to sprawdzic

Posprzatalam dzis w domku popralam posciel Briankowi wiec pachnie i jest czysciutko a ja sie juz teraz lenie nawet obiadu nie gotuje

dzis beda kebaby

no co mozna sobie zrobic wolne prawda od gotowania chociaz raz w tygodniu;-)
Widze ze wy tu duzo piszecie ja nie zdarze kazdemu dzis odpisac sorka dziewczyny

postaram sie nadrobic ale chyba rozumiecie

Jesli chodzi o wybory to ja nie glosuje bo do Londka mam daleko ale ogladam ciagle wiadomosci i rozne programy na ten temat i sama nie wiem co o tym sadzic czy wogole bedzie lepiej?mam nadzieje ze to co wybiora nasi rodacy zmieni troszke ta Polske i bedzie lepiej!

Ok zmykam bo juz malemu sie to nie podoba ze Mama na kompie siedzi.
PAPA.
P.S.
Maxin zycze zdrowka kobietko troszke mnie przestraszylas mam nadzieje ze to nic grozengo i bedzie ok!:-(lez w lozeczku i dzioewczyny dobrze radza z ta meliska:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!