Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,trzeba wierzyc,ze jest szanasa na zmiane rzadu,Kaczynskiech trzeba odsunac od wladzy,oni nic dobrego dla nas nie zrobili
Ja nie siedze w polotyce,moj Maz duzo mu opowiada,teraz sie wkrecilam i ogladaM ostro debaty itp.wiec my bedziemy glosowac za PO
:-
;-)
udajs sie wiec brawo

poczytalam troche
, i na kogo tu głosować?

, mięsko ciekawie wyglądało to na pewno smakowało, powodzonka
, obiecali że będą jutro rano, zobaczymy
, przez nich siedzieliśmy w domu 
LASKI MAM PYTANIE IDZIECIE NA WYBORY???
My idziemy i namawiam kazdego kto moze,trzeba wierzyc,ze jest szanasa na zmiane rzadu,Kaczynskiech trzeba odsunac od wladzy,oni nic dobrego dla nas nie zrobili
Ja nie siedze w polotyce,moj Maz duzo mu opowiada,teraz sie wkrecilam i ogladaM ostro debaty itp.wiec my bedziemy glosowac za PO
![]()
pandorka widze,ze ty jak zawsz na momencik,a ty gdzie sie podziewasz???co u ciebie?

,robi mi sie goraco, czasmi w uszach dzwoni,jutro ide do lakarza az sie boje co mi powie,kiedy mialam juz takie bole,ale je lekcewazylam,a widze ze sie nasilaja wiec cos musi by nie tak.boje sie...............
chorela coraz gorzej mi no,niewiem co robic
jestem w pracy dzieci spia,