• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam , ja tylko na chwilke bo zaraz Blania sie obudzi pewnie, z drzemki...o juz sie obudzila..:elvis:
Widze ze pusciutko tutaj ...he he jak co weekend:-)
U Nas OK, przygotowania ida do przodu, wczoraj zamowilismy sale-nie drogo od osoby £15, mamy sie spotkac z polskim kucharzem i stworzyc menu, oraz udekorowac sale , ale to dzien wczesniej chyba bede robic ;-) he he bardzo ladne i przytulne miejsce wraz z plazmami:tak::-D do ogladania tv he he he,z wlasnym barem , super podoba mi sie :happy: bylam tez wczoraj w solarium na 12 min i dzis wygladam jak raczek nie moge sie wogule dotkanac najbardziej pod pacha i udo lewe, poszlam na dluzej bo jak ostatnio poszlam na 8 min to nie widzialam rezultatu a do slubu musze byc opalona :tak::-D i sie sparzylam lekko chodze i sie smaruje oliwka Blani he he bo skora taka suchaaa,
aaaaaaa noi wkoncu udalo Mi sie tezwzoraj wyciaganc mojego na DYSKOTEKE :happy2::happy2::happy2: poszlismy najpierw do restauracji na chinskie jedzonko ,wypilismy winko i poszlismy na dyskoteke:-);-) w stylu lat 70-80 itd... a potem poszlismy do clubu z muzyka techno :tak::-D, bylo poprostu ''zajebiscie'' wybawilam sie , posmialam sie i odprezylam sie , Dziewczyny tak Mi tego trzeba bylo ..a wracalam juz bez butow bo nog nie czulam.:-D:-D:-D:-D:happy2::blink:;-) no poprostu extra , nastepny wypad na halloween:tak: przebieram sie za czarownice :-p:happy2: he he
wklejam zdjecia z wczoraj :tak:
rano jak wstalam to myslalam ze wczoraj mialam zderzenie z jakims tirem takie mialam zakwasy :szok::szok::szok: ha ha ha doslownie , :happy2:
pozdrawiam ide jakis obiadek upichcic a potem na spacerek jedziemy pa pa pa apa pa pa

reklama
Hej laski:-)
U nas ok caly dzien ,az wstyd sie przyznac przelezelismy w lozku,wczoraj troche zawalczylismy wuiec dzis glowa bolala:-DNatalka ja zwsze nas zaskoczyla,byla grzeczna slicznie sie bawila,lezala z nami,nawet drzemke razem sobie ucielismy;-)Bylo milusno,wogole nie mozemy sie nadziwic jak ona szybko sie rozwija,podglada co robie i potem mnie kopjuje.Dzios naprzyklad zrobilam na obiadek u siebie w pokoju,a potem przyniosla nam,nawet kubeczki byly,czytala bajeczke i opowiadala nam.Potem uporzadkowala scierki wrzucajac je do pralki,gdy zjadla obiad poszla po husteczke i wytrala sobie buzie:happy::tak:;-)Taki maluszek,a tyle potrafi,cudnie oglada jak sie rozwija:-)

Toola fajnie,ze sie odzywasz,bardzo inensywne zycie prowadzisz,Barwo dla Zdolnej Krysi;-)Zycze powodzenia w szukanu mieszkania.A ty tak duzo nie pracju:-)

justyna.w mam nadzieje,ze humor lepszy.Och te urzedy,zawsze musza cos namieszac,a czlowiek tylko sie denerwuje,aby zdarzyli na czas wam doslac dokument.

katarzany_s oo co za upadek,tez mam zawsze stracha jak sie uderzy sie w glowe,oby wszytsko bylo ok,obserwuj maluszka;-)Buzka w chorusiane miejsce

mamusia dobrze,miec z kim wyjsc na spacer;-)Pieknie spi twoj synek

Justyna tesciowa juz u was,pewnie ALEXIK SIE CIESZY.Mile chwile z mezulkiem sie szykuja oby @ nie wypadl w tym czasie;-)

maggusia dobrze,ze lepije juz Braiankowi:-)

buziaczek dogrywacie wszystko,miejsce brzmi bardzo ciekawie.Supcio pobawiliscie na disco,relaxsujace sa takie chwile,na pewno wytanczyla sie,widzialm fotki,wygladasz slicznie,bardzo szybko doszla do siebie,sliczna z ciebie mama i fajna pare tworzycie:tak:

mala-gorzatka switnie daje sie wyspac mamusi,naladwoac akumlatory an caly dzien,czlowiek od razu sie inaczej czuje prawda?

ok ide polozyc mala

dobrej nocki zycze
papa

My dzis poszalelismy i poszlismy do muzeum techniki NEMO gdzie zabronione jest NIEDOTYKANIE, czyli wszystko bylo do zabawy!! Nie wiedzielismy za co najpierw sie zlapac, dzieciaki tam szalaly!! Krysia tez, ale pod naszym okiem :happy2: Troche krotko bo 3h bylismy ale za jakis czas idziemy na caly dzien tyle tam ciekawych rzeczy.

Maxin fajnie sobie czasem poleniuchowac, a Natalka super grzeczna i nawet obiadek zrobila :happy2: macie z niej pocieche.

buziaczek ale mialas imprezowny wieczor!! ja sie szykuje za dwa tygodnie na zabawe w Dublinie, ma byc babski wieczor, czyli popijawa i potancowa, a tatusiowe beda z corkami w domku grzecznie, juz sie nie moge doczekac

Maggusia dobrze ze Brianek juz lepiej, ah gdyby nie te chorobska...

JUSTYNA170979 oo widze programistka!! Turbo Pascal!! oj jak milo, ja zaczynalam przygode z kompem wlasnie od pascala :tak: a bylo to lat temu... 12!! jak ten czas leci, aktualnie pstrykam w javie i troche w net-logo, ale to na razie projekt wstepny na tak zwane rozeznanie terenu, temat to specjalizacja grupowa w sytemach wielo-agentowych, jak go pomyslnie ukoncze dopiero zaczna sie schody :szok:, ja dyplom pisalam w c++ :tak: ale wole javke

widze ze weekendziki udane :-) i tak trzymac,
My dzis bylismy w centrum londka. Zwiedzanie z babcia ktora zadna jest zobaczenia tego i owego. Jak juz wracalismy do domu bylam nader szczesliwa. Nogi...ledwo je czuje :-D Niunia byla caly czas na dworzu i chyba jutro z nia nigdzie nie wyjde bo bede odpoczywac po weekendzie :-D:-D:-D

A malutka Nastka dzis znow zrobila nam niespodzianke i po wieczornym mleczku o 23 obudzila mame o 6.30 !!! BRAVO dla mojej kruszynki :)
Ciekawe co to bedzie tej nocy ...hmmm

Dobranoc kochaniutkie

Hej!!!!

witam was serdecznie wieki nie zagladalam tutaj az sie sobie dziwi ;-), ale latalam jak wsciekla ogladaja mieszkania bo chcemy wynaja cos wiekszego strasznie z ty ciezko myslalam ze jak wynajmuje sie od agencji to to takie proste a okazuje sie ze wcale nie:wściekła/y:ale cuz nie poddaje sie obiecalam sobie wielka choinke na swieta w salonie a nie jakies ale cos na stoliku i dotrymam slowa pozatym szkola malutka ktora jest wszedzie:-D, i tak mi ucieklo BB ale obiecuje poprawe:tak:

pozdrawiam serdecznie dobrej nocki:happy:

Witam mamusie:-),
super że weekend udany :-), u nas również było miło. Wypad udany, pogoda dopisała, no i było z kim poplotkować:-p. Wieczorkiem taniec z Bąbelkiem, słodko śpiewa przy tam :tak::szok::-D, ale tylko jak mama też śpiewa. Puszczam więc utwory z bajek-puszek okruszek, przszczółka maja itd. Najbardziej to podoba mu się piosenka z programu "tik tak" :-). Później kąpanko, mleczko i słodki sen. I teraz jest czas dla mamusi i tatusia :-), wczoraj uczył mnie grać w lotki(dart), coś tam umiałam rzucać, rzucałam jak leci i obojętnie co wleci :-D, wczoraj przyłożyłam się i sprawdzałam różne techniki które pokazywał mój M., ubaw był po pachy, często lotki nie dolatywały lub londowały w oponie :-D.

zajrze później, przyszła sąsiadeczka :-)

WITAM
Natka dostala kataru,buu..........w nocy slyszlam jak ja kaszlalo,chyba zmiany klimatu ja dopadly:-(
Dzis konczy moje szczescie kolejny miesiac,a ja wciaz przezywam,ze juz tak duza z niej pannica,tyle miesiscy od porodu minelo,a ja co 15 wspominam jak to bylo:-D czy tez tak macie,zastanawiam sie kiedy przestane liczyc i o tym myslec,chyba jak bedzie nastolatka:-D;-)

ok ide zalozyc watek zwiazanych z Mikolajkami,wiec laski piszcie swoje pomysl,niech kazda z nas sie udziela,zrobmy wspolnie fajna impreze dla maluchow:tak:;-)ok????

mielgo dnia
pozdrawiam

czesc dziewczynki :D wieki mnei tu u was nie bylo, pewnei duzo sie wydarzylo, co?

maxin, masz racje, czas tak szybko leci. ja sie nei moge nadziwic ze marcel juz taki duzy ze prawie "niezalezny" i wszystko musi robic sam, wyglupia sie i jest taki neisamowity. czekam kiedy zacznei mowic, choc juz teraz fajnei sie mozna z nim dogadac.:-) natalka pewnei szybko wroci do zdrowka. czego zycze z calego serca :-)

dziewczyny, chcialam updatnac moj podpis i za skarby nei moge, nie wiem jak to zrobic, bo co wstawiam linka to mi mowi file invalid. moge prosic o pomoc?

btw mamy drugiego malucha w drodze. mam nadzieje ze tym razem dziewczynka ;-)

Ara ale fajnie ze do nas zagladasz:-)Gartuluje deugiej fasolki,widzem,ze z Lwica sie zgralyscie:tak: Mam nadzieje,ze na mikolajkowa impreze sie piszecie???

Marcel na pewno jest juz duzy i silny chlopczyk,a z podpisem odpowiedni link wstawiasz w edytuj podpis,a gdzie chcesz zrobic sowak???Najlepiej copiowac adres zaczynajacy sie od http:
moze to cos ci pomoze

reklama
witajcie:-), melduję się z kawką, internet juz mam, więc teraz nadrabiam moje tygodniowe zaległości, niestety czasu jak zwykle na wszystko brakuje.
Ja niestety przeziębiłam się co zdarza mi się niezwykle rzadko i czuję się strasznie, katar mnie męczy, że spać nie mogę i niestety widzę, że Karolinkę też zaczyna coś łapać:no:

pozdrawaiam wszystkich i przepraszam ze nie odpisuję, ale dopiero muszę się połapać w tym wszystkim:zawstydzona/y:
a teraz spadam obiadek gotować zanim mała spi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry