reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzień dobry kobietki, czy wam tez sie nic nie chce, jakas taka oklapnieta nie ma, czasami mysle ze ja to chyba na baterie słoneczne jestem, nie ma słońca to sie wyczerpuja i nie dzialam prawidlowo.
U nas przeprowadzka w toku, szczerze juz mam dosyc i chcialabym juz byc na miejscu, juz co prawda duzo nie zostało ale mimo wszystko to jeszcze całe 9 dni.
Alex zaczął wstawac i teraz nic innego nie chce robic tylko STAĆ, jedzenie, spanie sa nieważne, najfajniej sie stoi. Jasny gwint nie moze byc ze te dzieciaki takie wytrzymałe :-D:-Dhihi.
Mamuska79 skad ty z tego Będzina, ja z Zamkowego.
Duzo kobietek ucichlo ??? hmmm, ja tez:zawstydzona/y:. Ja to mysle ze pomalutku zapadamy w sen zimowy :-p jak misie :-D!!!
NIC poki co zmykam, postaram sie zajrzec pozniej, miłego dzionka!!!
Naraski. PAPAPA

reklama
Dzien Doberek Wszytskim
No dzis mam wozek juz mi M. nie zabral omylkowo ale czy wyjde Lukasz dalej chory ale slysze ze kaszel juz ladniejszy, zobaczymy.

MrsF ponoc w posku w kawirnia sa dobre(tam przewaznie jak sie spotylaklysmy to tylko pierogi dziewczyny zamawialy) ale gdzie kupic to nie wiem, bo ja niestety a moze stety robie sama-wiec tym razem chyba nie pomoge

justyna79 to mamy podobnie czasami mam ochote cos porobic gdzies pojsc ale jak zobacze na pogode to mi sie wszystkiego odechciewa, chyba fakt potrzebujemy SLONCA.

MILEGO DNIA

Witam Mamusie!

Widze ze duzo poscikow no i u was sie dzieje:-)
Ja zglosilam sie na casting do tv zeby prowadzic program muzyczny w uk dla polakow no i przeszlam pierwszy etap drugi zceka mnie w niedziele.
Mams stresika ladnego bo wszytsko sama musze przygotowywac:eek:itd itp bo nikt mi nie powie czy dobrze czy zle.
I od tego zalezy czy dostane sie:blink:a chcialabym:-)
Brianekl robi wielkie postepy wczoraj pare razy powiedzial CZESC!bylam w szoku jak szybko lapie wyrazy:happy2:

Maxinka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!
torcik2.gif

Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha.
kwiaty-d-142.gif

Buziaczku fajnie ze masz z kim zostawic Blanie isc do pracy i zbytnio sie nie martwic to bardzo wazne zebys miala ten spokoj ze Blaneczka ma wszytsko czego trzeba:blink:
Bardzo dobrze cie rozumiem ze chcesz maluskiej zrobic wlasny pokoik.
Zycze wiec powodzenia i trzymam kciukasy!:-)

Gabis no co za lekarze szok!:szok:
zycze duzo zdrowka i nie daj sie ochrzan ich walcz o swoje:tak:

Justyna170979 gratulacje dla Alexika postepow!:blink:
widze ze boli cie zabek jak najmniej bolu no i milej wizyty w szpitalu.

Anulka99 skad ja to znam:confused::-D
moj czasem tez tak zabiera wozek ze soba hehe.
Duzo zdrowka dla was!

Olcia sliczna z was rodzinka!:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Czesc dziewczyny. Wpadlam na chwilke.
Rzeczywiscie troszke sie ruszylo, fajnie, jest co poczytac. My czekamy na przeprowadzke, tzn na meble, bo na dniach ma byc juz caly dom urzadzony. A Adrian meczy sie juz kolejny dzien z katarem, jakis strasznie uporczywy, bo mi juz przeszedl a jego trzyma.:-(

Maggusia- wow, telewizja? Gratulacje, to jak bedziesz na ekranie to daj znac!!! Trzymam kciuki za dalsze etapy:-)

Justys- trzymaj sie dzielnie w tym szpitalu:-) Buziak dla zdolniachy!!!

Dziewczyny, tak jak ktoras z Was pisala, kazde dziecko jest inne, ale ja juz dwa razy jechalam do Polski autem i jest lepiej dla dziecka. Mozna stanac przeciez kiedy sie chce, zjesc, rozprostowac kosci. Wiekszosc podrozy Adrian spal. A jesli mam poradzic to wyjezdzajcie ok.19 wieczorem, wtedy wiekszosc podrozy bedzie noca i maluszek sobie pospi. A w dzien kilka postojow i jakos przezyjecie!!! Powodzonka!!

witajcie, ja tylko tak szybciutko, mam nadzieje, że zdążę coś napisać zanim Karolinka się obudzi:-)
widzę, że dzieciaczki chore:-(, zyczę zdrówka:tak:
U nas na szczęście choroby nie ma, oby tak dalej, bo pogoda taka, że o przeziębienie nie trudno, a mnie się nawet ostatnio na spacerki nie chce chodzić, wkurza mnie to , ze trzeba tyle ciuchów ubierać:no:, tragedia z tą zimą:happy2:
Karolinka opanowała ostatnio sztukę wchodzenia na wszystko, typu sofa, fotele, łóżka, krzesła itp., co wcale mnie nie cieszy, bo teraz to już muszę mieć oczy do okoła głowy;-), poza tym znowu dostała wstrętu do kąpieli:no:, już nie mam pomysłu dlaczego ona nie chce się znowu kąpać, tłumaczę jej cierpliwie, że dziewczynce nie wypada być brudasem, a ona nie chce mnie słuchać:-D, mam tylko nadzieje, że to minie:tak:

No to tyle o nas, bo się rozpisałam, ze hej:sorry2:

Anya wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, mam nadzieje ze jeszcze czasem tutaj do nas zaglądasz

Maxin z okazji urodzin zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, a poza tym wszystkiego co sobie zamarzysz:tak:

Justyna super, że domek juz urządzony, niezła frajda tak sobie domek urządzać:tak:

Maggusia trzymam mocno kciuki, oby się udało:-)

Justyna170979 super Twój synuś już stoi:tak:, widziałm zdjęcia, przeprowadzka szybko Wam zleci, to tylko 9 dni i już będziecie w nowym domku:tak:

pozdrawiam wszystkie mamusie i cieszę się , że znowu coś sie tutaj dzieje:-)

Hej laseczki !

Na poczatku spytam...wiem ze kiedys o tym juz bylo, ale wybaczcie ...wszytsko miesza mi sie w glowie.
Czy zdjecie do paszportu maluszka musi byc od fotografa czy moge zrobic sama ???

Justyna - wlasnie tak myslalam o tym wyjezdzie...jakos o 18 zaczac podroz, w nocy spi...a w dzien juz jakos zleci...
i
Agnes - mam nadzieje ze moja nie zmieni w przyszlosc upodoban co do kapieli. Poki co uwielbia sie kapac i najlepiej gdy jest zamaczana po sama szyje :-D wtedy jest w siodmym niebie

Maxin - co najlepsze dla Ciebie !!!!

Witam,
Dzionek nam minął milutko, w poniedziałek na ebay-u kupiliśmy beby monitrors i już dzisiaj dostaliśmy, bardzo się ciesze bo w pl Bąbel będzie w innym pokoju i będzie pod kontrolą, martwiłam się czy w ciągu tyg. dojdzie, ale miło się zaskoczyłam :-). Oczywiście zaraz test, przed chwilką również, by sprawdzić jak w nocy działa :-D i jestem zadowolona.
Byliśmy dzisiaj na spacerku, pogoda super, no gdyby nie ta szarówka ale było ciepło. Szukałam sukienki na sywester, bo latem widziałam super ale niestety już ich nie było a te co były nie bardzo mi pasowały. Za to kupiłam sobie bluzke, do tego spódniczka i będzie w sam raz na balange :-D. Jedne jak i drugie dziadki mają już łóżeczka dla Bąbelka, więc nie będzie problemu ze spaniem. Wkońcu z M będziemy mogła wyjść i poszaleć na dyskotece :-D:-):-D. Mniej więcej prezenty zrobione, reszte na miejscu, troche pomysłu brak ale jak już będziemy to może coś wpadnie do główki :tak:. Musze tylko sobie liste zrobić co z pl zabrać, bo skleroza u mnie :-D:-p.

Mala-gorzadaka super że spacerek się wczoraj udał, spokojnie i bez nerwów mogłaś pochodzić :tak::-). A jak dzisiaj? Jeśli chodzi o fotke to ktoś pisał że sam robił, pamiętaj tylko że musi być białe tło, i zdjęcie zrobione tak by oba uszka było widać, maluszek może być uśmiecznięty bo są odstępstwa od normy u dzieciaczków :tak:. Jeśli sama zrobisz i wywołasz to tylko sprawdź czy rozmiarowo wszystko dobrze wywołali:tak:.
Anulka nie dziwie się że chopla w domku dostawałaś, jesteście bardzo żywiołowe dziewczyny a przede wszystkim Twoja pociecha, jest przeurocza i tak słodko się uśmiecha :tak:. Jak tam kaszelek Łukaszka? Oj Aniu czas faktycznie bardzo ucieka, niedawno z brzuszkiem chodziłam a tu wczoraj pół roczku Bąbel skończył, przy dzieciaczkach bardzo widać jak czas ucieka :szok:
Justyna170979 No prosze jeszcze troszke i będziesz gonić za Szkrabem :-D. Wow, Ty też z Będzina, ja dokładnie z Warpia (nowego). Ale ten świat mały :-D. A co do słońca to chyba każdy działa na baterie słoneczne :-D
Maggusia :szok: super sparwa-TV, trzymam kciuki, powodzonka:tak:
Agnes choć miło patrzeć jak daje sobie rade z sofą itd to faktycznie teraz to musisz mieć oczka wszędzie...

to ja może już powolutku skończe :-D, życze miłego wieczorka i spokojnej nocki

Mała-gorzatka my robiliśmy sami zdjęcia małej do paszportu na białym prześcieradle i potem wywołalismy w boots:tak:

Mamuśka my też mamy ten baby monitors, praktycznie od urodzenia małej go używamy w dzień, żeby małą słyszeć jak sie obudzi, super sprawa, no i napewno sprawdzi się jak Karolisia wyprowadzi się do swojego pokoiku:tak:
A kiedy wyjeżdacie do PL ?

Agnes my wylatujemy w poniedziałek, a tam na pewno się przyda ten monito. Zresztą dzisiaj już zdał egzamin, byliśmy u sąsiadów na mecz patrzeć i jak miło było siedzieć spokojnie, jak tylko się przebudził byłam koło niego :-D. Żałuje tylko że wcześniej o tym nie pomyśłam jak Ty :sorry2:

reklama
witam laski zbieram sie zbieram do napisani paru zdan i jakos weny nie mam:no:.zle sie czuje choroba mnie rozklada:-(
Nie chwale Natalki ale od wczora zasypia sama,przy otwartych drzwiach,moze to poczatek dobrych nocek,choc zabki wciaz wychodza,ale mniej juz kaszle,ale katra wciaz jest.

sorki,ze nie pisze do kazdej,ale powiem wam,ze soatnio ciezko mi sie jakos polapac,hehe,jak glowa bedzie spokojniesza to napisze wiecej

pozdrawiam goraco:-)

Do góry