moniaIcolinek
wrzesień 2007
izka 0401 ty chcialas COLINA przez C i masz przez K a ja chcialam przez K ale moj maz tak sie zestresowal ze mam przez C hi hi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

leży w łózeczku bo to wymuszony płacz,tak sie ostatnio nauczyla jak cos po jej mysli nie idzie to płacz odrazu bo wtedy wie ze ja ktos weźmie ja staram sie ostatnio jej nie brac płacze tak dlugo aż potem zasypia ze zmęczenia podchodze głaszcze po głowie daje smoka i dalej ide do drugiego pokoju musze ja tak uczyc bo na głowe mi wejdzie i tak w ciagu dnia rzyczepiona jest ja rzep:-) wiec chociaż wieczorem troszkę spokoju chce miec bo czasami juz sil na wszystko braknie
wszystko robie z wywieszonym jęzorem uffffffffff
gratulujemy kolejnego ząbala mojej malej też juz zaczynają (kiełkowac)-jak ja to mówie na dole juz widac są jeszcze w miarę gleboko ale można je dostrzec, czasami to tak trze te dziąsła ze szkoda gadac
Ogolnie nie wierze w takie rzeczy... ale to co widzialam... sama nie wiem co o tym myslec.
:-)
, widać że zaraz po nim zacznie wychodzić obok drógi... bardzo szybko mu wychodzą i ważne że dość spokojnie 
, prześliczna jest. I masz racje z tą nauką, ileż można z jęzorkiem na wierzchu latać
, życze powodzonka 

Jedzonko kiedy sie trafilo,drzemki niekontrolowane,zabawy do polnocy

i zamiast jest to ciagle by pila tylko.