katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Ja tez wkurzona na ten deszcz juz jestem
Dziewczyny,moze nowe spotkanko?Ktos by reflektowal?
Dziewczyny,moze nowe spotkanko?Ktos by reflektowal?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny,moze nowe spotkanko?Ktos by reflektowal?

.......
.Spac w ciagu dnia juz nieche.Ogolnie jest bardzo wesola i smieszna.
;-)
Jak pscola sie chowa?
:-( kurcze tyle o niej myslamlam,£zy od rana mi leca...........zapalmy dla niej swieczke,teraz juz nie cierpi,... jest w dobrych rekach,chco to nie posieszenie dla rodzicow........zycie jest niesprawiedliwe
:-(
,a sa u nas od 16 grudnia:-)
:-). Jesli wczesniej znajde chwilke to napewno tu zajrze

buziaki dla was
;-) wlasnie wroicilismy z kina , a wczoraj bylismy w red hot restauracji (dania swiata) :-)pyszne jedzonko polecam 
hhmmmm musze znalesc to cos ...te podkrazone oczka ...

Zrobie jej badanie a jak pobieraja takim maluszkom krew? chyba nie z zylyBuziaczku - warto zrobic badanie krwi malej, my tez bedziemy robicMoja wazy 8150g przy wzroscie 75cm a twoja ???? Nastka pije coraz mniej mleka 120ml to max !.pomalu wprowadzamu solids foods...ale to sa kesy jak na razie
![]()
OKi teraz lece po malutkie kwiatuszki dla Nastusi by mogla dac babci i dziadkowi

jest roznica tylko tyle ze Blania teraz nie lezy juz wogule ciagle sie wscieka staje na glowie , raczkuje do przodu po podlodze, nie siedzi 
a wstaje sama jak sie poda jej palca wstaje na nogi
i stoooi
szok , cale dnie jest w ruchu chyba ze jak spi godzine, to wtedy nie wscieka sie 
skad ma tyle tej sily 

nie wiem juz sama , chyba osiwieje niedlugo ...