reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Czesc dziewczyny ,A u mnie znowu to samo ,myslalam ze tym razem sie uda i dostalam miesiaczke :-( nie wiem co jest grane. Jak planowalismy nasze pierwsze dziecko czyli synka udalo mi sie za pierwszym podejsciem tylko raz i to w ostatni dzien a teraz to nie wiem ,drugi raz juz proboje i nic .Sproboje jeszcze raz ale jak mi sie nie uda to dopiero za rok .I w ogole to jestem zaskoczona bo myslam ze tym razem sie uda ???
Hasharani, Knw, Olineczka ,Phatnas WITAJCIE NA FORUM BB Ja tez jestem jestem prawie tu nowa ,pisze juz ponad 2 miesiace i ciesze sie ze znalazlam to forum a to dzieki gazecie Twoje dziecko -to tam przeczytalam o tym .Tu mozna dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy ,poznac fajne dziewczyny i w ogole pogadac na rozne tematy ,jest super .
Buziaczku co tam u ciebie ,jak zdrowko twoje i Blani lepiej juz -Trzymajcie sie i szybkiego powrotu do zdrowia .
Maja 33 Witaj z powrotem na forum
Pozdrawiam was dziewczyny i przepraszam ze nie odpisalam do kazdej z was moze innym razem wiecej napisze .

wita m wszystkie nowe kobitki!

PIszcie pytajcie!!!pomozemy!
maja33-witaj z powrotem podziel sie pozytywna energia PISZ!i przeslij zdjecia
pinka-super ze niunia lepiej sie c\uje bedzie dobrze
justynko170979-aaa do szkocji to ostro!Ale jak macie cos konkretnego podobno jest tam slicznie
mykam

hello:-):-)

nasza niunka ma juz sie troszke lepiej ale teraz musze ja karmić co 2h i tylko dawac jej po 50ml bo ma strasznie zołądek i jelitka nadwyrezona i jak zje wiecej to odrazu płacze i wymiotuje ale mam nadzieje że z czasem wszystko sie unormuje:-):-)nie nadążam z myciem butelek a mam ich 4 hi hi
podjełam becyzje o zmianie przychodni moze w tej nowej okażą sie jacys bardziej normalni:-):-)

olcia-ja też mam nadzieje że bedzie dobrze musi byc:tak:
mala-gorzatka-dzieki za trzymanie kciuków:-)a jak twoje malenstwo sie czuje?prześlij nowe foteczki ja zaraz wkleje moje szczescie?ile teraz twoja Natka waży? bo Wika w poniedziałek miała 3900..........
justyna-rozwalaja mnie na atomy te twoje bajery które wklejasz na forum superasne są:-):-):-)
maja-witamy po wakacjach mam nadzieje ze sie udały:tak::tak:no i czekamy na relacje i foteczki koniecznie:tak::tak:
justyna w.-remoncik no no ja lubie takie zamieszanie w domku ze nie wiadomo w co ręce włozyć tyle roboty:-):-)
a potem jak juz wszystko jest gotowe to tak przyjemnie sie robi:-):-)ach ale popłynełam hi hi
a mały dzielny moja napewno bedzie sie darła na cała przychodnie.......:szok::szok:
niuńka -paszporcik super ja też juz niedługo ale jak sobie pomysle o tym ze z małą taki kawał musze jechac to mnie trzęsie:baffled::baffled::baffled:
buziaczku-to supre ze nauka sprawia ci satysfakcje wreszcie cos dla siebie:-):tak: a jak maleństwo już lepiej?
isunia-ta twoja córka rozbraja mnie w tych okularach:szok::szok:slodko w nich wyglonda :tak:ha ha
ok wkleje obiecane fotki bo zaraz znów karmienie kurcze te die godziny to mijają tak szybko że szkoda gadac:sorry2::sorry2:

Czesc dziewczyny ,A u mnie znowu to samo ,myslalam ze tym razem sie uda i dostalam miesiaczke :-( nie wiem co jest grane. Jak planowalismy nasze pierwsze dziecko czyli synka udalo mi sie za pierwszym podejsciem tylko raz i to w ostatni dzien a teraz to nie wiem ,drugi raz juz proboje i nic .Sproboje jeszcze raz ale jak mi sie nie uda to dopiero za rok .I w ogole to jestem zaskoczona bo myslam ze tym razem sie uda ???
Hasharani, Knw, Olineczka ,Phatnas WITAJCIE NA FORUM BB Ja tez jestem jestem prawie tu nowa ,pisze juz ponad 2 miesiace i ciesze sie ze znalazlam to forum a to dzieki gazecie Twoje dziecko -to tam przeczytalam o tym .Tu mozna dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy ,poznac fajne dziewczyny i w ogole pogadac na rozne tematy ,jest super .
Buziaczku co tam u ciebie ,jak zdrowko twoje i Blani lepiej juz -Trzymajcie sie i szybkiego powrotu do zdrowia .
Maja 33 Witaj z powrotem na forum
Pozdrawiam was dziewczyny i przepraszam ze nie odpisalam do kazdej z was moze innym razem wiecej napisze .
:-)Sto lat, sto lat niech zyje zyje nam. Wszystkiego najlepszego dla KAmilka, niech rosnie zdrowo i szcesliwie. Goraco POzdrawiam. I dziekuje za mile przywitanie. Buziaczki

Witam wszystkich z rana.Ale tu cichutko ostatnio.Nawet nikt sie kawka nie stuka chociaż ja i tak nie pije bo karmie piersią ale tak mi jej brakuje.

Agnieszka dla Kamilka
Z okazji urodzin,
które są raz w roku
Niechaj będą szczęśliwe
i pełne uroku
Składam Tobie szczere
życzenia
Aby się spełniły
najskrytsze marzenia

Pinka no to malutka rośnie.Mój smyku waży już 4810, to już prawi kilo przybyłoa jutro bedzie miał 4 tyg.co do karmienia to wspólczuje mycia butelek ja z jednej strony mam dobrze bo podam pierś i nic nie musz myć wyparzać itd. Ale nie łam sie ja za to musze karmić w dzień to co dwie a czasem co godzine.w nocy śpi tak 4 godz choć ostatnio coś sie budzi co 3 .

życze wszystkim milego dzionka papa

Agnieszka - spokojnie, nie martw sie na zapas, my staralismy sie Nastusie 7 miesiecy !!!! Tez myslalam ze shizy dostane, ale jak przestalam o tym myslec i szczerze powiem ze polozylam juz na to lache to zaszlam w ciaze !!!

PIANKA - Twoja mala to slodki pulpecik :-) urokliwa ksiezniczka :-). Pytasz jak moje malenstwo - dziekuje :-) Od wczoraj jestesmy pod wrazeniem- ostatnio mala krzyczala jak ja sie kladlo wiec musielismy ja nosic na rekach calymi dniami - to bylo wyczerpujace :-(Zastanawialismy sie czy cos jej nie dolega bo nauczyla sie pozadnie krzyczec :-D A od wczoraj sobie lezaczkuje, cos tam po swojemu mruczy a jak sie zmeczy to sobie zasypia bez noszenia na rekach :szok: No i znowu sie martwimy ze moze bedzie chora i dlatego taka spokojna ?????
Jak dziecko krzyczy to niedobrze, jak dziecko jest spokojne tez nie dobrze...zwraiowac mozna :-D
A ile ona wazy to nie mam pojecia :-D Health visitor dala mi adres jakies kliniki gdzie moge przychodzic na spotkania z mamuskami i wazyc malenstwoi ale to taki kawal drogi, ze mi sie nie chce tam jezdzic autobusem :-) Foteczki wkleje wkrotce, a teraz uciekam cos wszamac.

Ale pusciutko ostatnio...:-( Gdzie sie chowacie drogie mamusie. Pogody nie ma, wiec powinno byc nas wiecej w domku.
Pinka- mala jest przeurocza.

Agnieszka- widze ze starania o dzidzie pelna para. Powodzonka, nie zniechecaj sie, w koncu to mila praca ;-)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Twojego synka!!! Oby zawsze byl usmiechniety i zycie nioslo mu same radosne chwile!!!!!!:-)
Justys- a Ty gdzie sie podziewasz kochana???

A cala reszta laseczek niech cos naskrobie, bo kurcze nie ma co czytac :-)

Hej!!!
widze ze ruch na forum calkiem przyjemnie a pogoda do d.....

wiec napisze trozke o slonecznej Teneryfie co by was rozweselic:-), bylo pieknie i slonecznie okolo 30st dzien i noc woda w oceanie ciepla, nie moglam sie nadziwic czarnym plaza chociaz byly tez z jasnym piaskiem ale mniej, pozatym klimat restauracyjeki i zycia nocnego strasznie mi sie podobal duzo sie opalalismy i kapalismy az mi sie teskni:-), pozatym bylismy w wodnym parku z wariackimi zjerzdzalniami i w zoo z pokazami orek delfinow i papug jednym slowem bylo super i bardzo polecam
mala sie obudzila jeszcze zajrze

reklama
babeczki jakie konto zakładałyscie swoim dzieciaczkom
Child Trust Fund?
bo ja sie wlaśnie zastanawiam jakie jest najlepsze ale juz sama nie wiem:no::no: moze wy mi doradzicie?

Do góry