reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Miska my tez mieszkamy sami juz 3 lata,teraz z malym:-):-)pewnie ze tak jest najlepiej:tak:nie sluchasz niczyich rad,idziesz siku i nie zamykasz drzwi do kibelka:-D:-D:-D no i nago przejdziesz po pokoju:-D:-D:-D wiadomo ze wiecej sie placi ale ta SWOBODA i w ogole:wink::ink::wink:wczesniej mieszkalam z bratem i bratowa.Strasznie mnie pilnowali i te ciagle uwagi:sok:pozniej z kolezanka:tak:fajne czasy to byly:tak::happy:ale ona zaszla w ciaze i sie rozstalysmy:sorry: teraz obie mamy rodziny ale ona ze mna juz tak nie utrzymuje kontaktu,trudno:dry::dry:zawsze tlumaczyla ze maly itp nie ma czasu:no:teraz ja mam dziecko ale czas potrafie znalezc mimo za mam takiego urwisa.:tak::tak:ale coz...
Co do usamodzielnienia to rzeczywiscie jest duuuzo latwiej:tak:w Pl nie wiem jak mlodzi zaczynaja.Tym bez pomocy rodzicow musi byc bardzo ciezko:no::no:

reklama
Hej, ja wrocial z usg................ mam na lewym jajniku jakas cyste!!!!, wiec juz wiem skad te bole podbrzusza, za 6 tyg jeszcze raz na usg, a w miedzy czasie do GP mam isc, zobaczymy co dalej........co za paskudna nowina.........

Witam!!!
ja mieszkam na szczescie sama z synkiem i mezem jestem szczesliwa bo nikt mi sie nie miesza w zycie i to najwazniejsze...
dzis mialam wizyte u poloznej wszystko ok z dzidzia ale moj brzuszek bardzo nisko i niestety nie moge wrocic do pracy jutro musze sie umowic na wizyte...troszke sie martwie ze nic mi sie nie podnosi....

Miska T trzymaj sie laska,dobrze,ze lekarze wykryli co jest powodem bolu teraz moga dzialac.Sciskam,nie martw sie wylecza i sladu po cystach nie bedzie;-)

mieszkanie samemu to wielki plus,mimi,ze tak jak mowicie placi sie wiecej,ale warto:tak:

Miska zgadzam sie z maxin,dobrze ze wykryte szybko.wylecza i bedzie dobrze:tak::tak:
Paula
nie martw sie na zapas.z dzidzia wszystko dobrze,to najwazniejsze.Moze to nic takiego pozniej sie podniesie.ja tez mialam nisko i wszystko bylo dobrze.prace skonczylam w 31 tyg ciazy:tak:ale jesli masz nie pracowac to odpoczywaj.:wink::wink:

Miska - jak pisza laski-dobrze,ze juz wiesz co jest grane i teraz szybko wylecza i bedzie ok:tak:
Paula - ja tez Nike nisko od poczatku mialam i jest zdrowa i wszystko w ciazy tez bylo super,wiec sie nie martw;-)
Maxin - witamy ponownie po dluuuuuuuuuuuugiej przerwie:-);-)ale Natalinka ma zajec,reeeeeeeety:-)fajnie:tak:

my tez sami mieszkamy od poltora roku,ale wczesniej z tesciami i cioteczka i po prostu bez porownania:tak:co prawda placimy dokladnie dwa razy wiecej,a i rachunki dochaodza do tego,ale nie zamienilabym tej swobody na nic:tak:i czlowiek sie nie denerwuje,ze lazienka zajeta,ze w kuchni balagan i nie ma czystego garnka nawet itp:tak::-)

dzis bylismy na zakupach po pare prezentow dla rodzinki i w gp z Nikusia i Jej ropiejacym oczkiem.dostala kropelki do wropywania...........4 RAZY DZIENNIE!!!!!!!:szok::szok::szok:Normalnie nie wiem jakim cudem mam to zrobic bo juz sobie nie dala nawet za pierwszym razem wkropic:no:szal na widok buteleczki z kroplami jest w sekunde:dry:

Dzieki dziewczynki za wsparcie, bo troche sie martwie, mam nadzieje ze sam sie wchlonie i bedzie okej, rozmawialm dzisiaj juz telefoniecznie z moim ginekologiem w Polsce wiec wiem wiecej na ten temat, no i trzeba to swinstwo obserwowac zeby sie czasem niepowiekszlao, bo wtedy bedzie trzeba usunac, brr..... kontrolne usg mam na 22 grudnia i do tego czasu tylko czekac tzreba, tak radzil, i w razie czego jakie leki przeciwzapalne jakby bol powrocil...

Katarzynko- przecieraj malej oczka sola fizjologiczna, na oczka dziala cuda jesli cos sie dzieje...bynajmniej u nas

Miska - bedzie dobrze...przeciez inaczej byc nie moze :tak:

Taaaakk mieszkanie osobno to luksio i relaksik. Tak jak Kasia napisala-czlowiek nie marwti sie o lazienke, o niesprzatnieta kuchnie a nawet o to ze trzeba najpierw sobie po kims sprzatnac zeby co swoje zrobic, bo niestety tak jest na KUPIE

reklama
Witam wszystkich

Katarzyna przemywaj oczko małej solą fizjologiczną u mojej pomogło po kilku dniach przeszło. Dzisaj ide z Laurą na szcczepienie przy okazji będzie ważona zobacze ile jej się przytyło:-)

Do góry