reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

No zimno jak ch.....;-) Leos byl dzisiaj w przedszkolu wiec niemusielismy biegac po parku, zreszta ja nadal zasmarkana wiec niebardzo, no i przyjechali do nas goscie, 2 kolegow meza, maja zamiar sobie kupic tutaj auta, teraz ich nie ma wiec pisze do was, bo jak wroce to juz pewnie sie niedorwie do kompa, pa buzka, milego weekendu!!!!

reklama
U mnie dzis troszke lepiej bez nerwow...spokojnie leze i grzecznie odpoczywam...
Tu straszny wiatr ale sloneczko swiecilo....
katarzyna s- no niesamowita historia cos okropnego ja chyba tez bym tego nie zniosla i strzelila w dupe... moj Nikki tez pare razy probowal piszczec i plakac to zabieralam go ze sklepu i w koncie strzelilam w dupke i spokoj... no ale oni nazywaja to bezstresowym wychowaniem cos okropnego....
kwiateczek- bylam w srode u moloznej ta stwierdzila ze dzidzius jest bardzo nisko... wiec odrazu zapisalam sie do GP na dzis... niestety jak zwykle nic mi nie dala tylko kazala odpoczywac i sie relaksowac ale mnie kuje nawet jak nic nie robie... a no spe bralam w pierwszej ciazy sporadycznie bo muj gin w polsce powiedzial ze to nie szkodzi jezeli sie nie naduzywa tych tabletek....
iwoneczka-dziekuje serdecznie i nic nie szkodzi... pozdrawiammmm....

Witam kochane Mamunie :-) Jestem już po małej przerwie. Już się przeprowadziliśmy i od wczoraj mamy neta :tak: Ale się wątek rozkręcił :tak::tak::tak: Super! Witam wszystkie mamy, których wcześniej nie znałam.
Mieszka się póki co bardzo fajnie, nie mieliśmy żadnego problemu z przestawieniem się z życia na wsi na życie w mieście.
Dużo pisałyście ostatnio o rozbrykanych dzieciaczkach. Moja Oliwcia od 3 tygodni w takie histerie wpada, że ręce mi opadają. Buntuje się przeciwko temu, że ja robię coś innego zamiast zajmować się nią. Teraz cokolwiek chcę zrobić (gotowanie, zmywanie) to jest wielki stres i słuchanie płaczu mojego dzieciaczka. Masakra! :crazy: Ignoruję to, ale nie ukrywam, że nie raz takie nerwy mnie biorą, że najchętniej to bym wyszła z domu :sorry2: Poza tym wyszły jej kolejne dwa ząbki, ostatnio też przeziębiona, albo to na ząbki było, także maruda taka, że szok :szok: Mnie to na chwilę nie odstępuje...
Co do prezentów na święta, to myślę o jakimś zwierzątku na biegunach - strasznie mi się podobają te zwierzaczki na biegunach, niekoniecznie konik. A dla męża to chyba jakiś zestaw narzędzi, typu wiertarka i takie tam, bo już od jakiś 2 lat mówi, że musiałby sobie kupić - może mało romantyczne, ale co tam... ;-)
Tak poza tym pomalutku przygotowuję się na pierwsze urodzinki Oliwci. Macie jakis fajny i nie trudny przepis na torta?

Mała-gorzatka ja używam kremu bambino.

Czy któraś z Was wie co u Martuchy słychać? Dawno się nie odzywała :sorry2:

Oki, pozdrawiam Was wszystkie i na pewno pojawię się jutro. Papatki

Ja tylko na chwilke, udalo mi sie do kompa dorwac bo nie ma mojego meza i kolegow;-) u nas strasznie wieje ale jest sloneczko wiec trzeba bedzie sie wygrzebac i wyjsc na dwor!;-)

ja uzywam tego samego kremiku co Gusia, Nivea, to jeszcze zapas z Polski, i o dziwo mam ten krem od czasu urodzenia Leonka czyli juz 2 lata!!!!! ;-) jak widac bardzo wydajny!!!

reklama
witam mamuski!wieki mnie nie bylo:zawstydzona/y:i polowa pewnie mnie nawet nie zna:-(
U nas troche sie pozmienialo bo jestesmy swiezo po przeprowadzce.Patryk coraz czesciej ma bunt 9latka a Lucy po skonczeniu 2 lat zamienila sie w diabliczke.Czasami juz wymiekam,ale przychodzi wieczor, relaksik:tak: a pozniej znowu to samo hehe...
Ja chodze do szkoly(zawsze to jakies wyjscie z domu;-))chodz ciezko mi jest cos wbic do tej glowy:no:
W tamta niedziele bylam na koncercie HEY i troche sie wyrzylam,zobaczylam ze jeszcze nie jestem taka stara i potrafie sie dobrze bawic:-):-):-)
no to chyba tyle u mnie, pozdrawiam wszystkie nowe i stare mamuski:tak:

jeszcze wielka prosba jesli macie namiary na dobrego hydraulika to poratujcie bo ogrzewanie nam siadlo:wściekła/y::-(

Do góry