Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Postanowili laskawie Nas zaprosic-pierwszy raz od ..........DNIA MATKI!!!!!!!!!!!!!!!!A mieszkaja ok 10minut drogi od Nas
Ale zawsze zmeczenia,albo zbyt zajeci,albo odwolywali w ostatniej chwilii....I oczywiscie jeszcze ja musze deser robic,bo jakzeby inaczej.Uwielbiam piec,ale kurde mogliby juz komplet zrobic
Wczoraj M zadzwonil i mowi,ze Kasia nie za bardzo sie czuje zeby stac i krecic ciasto,na co tesciowa,ze w takim razie mzoe chociaz lody kupimy.........
I tak bym z pustymi rekoma nie poszla,bo nie lubie ale kurde tupet to maja niezly
Jak do nas a na obiad zaproszeni to nawet nie wpadna na to,zeby cokolwiek przywiesc
zobaczysz jaki klopsik ze mnie sie robi

czekam jak maly usnie i lece ulepisz szybko jakiegos malego balwanka:-);-)
jest pyszna:-)lody tez maja dobre;-);-)
jak nic nie ugotujesz to masz przyniesc kupny deser... dobre. gdybym byla na miejscu meza to bym powiedziala ze bedzie bez DESERU
A jak na obiad by miala przyjsc do mnie to bym powiedziala tak jak ona Tobie...bez ogrodek. Dobrze ze nie mam takich problemow poki co...
i gdzie

:-) Zazwyczaj w weekendy watek swieci pustkami , a tu taka niespodzianka....
Natomiast zrobilo sie zimno, to fakt.
Ale pamietajcie, ze on jeszcze jest przed tym swoim buntem, a kiedy on sie zacznie, to dopiero bedzie.... Juz sie tego obawiam
. Wtedy wroce do tematu czy mam dosc, bo moze sie okazac, ze i owszem...