reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam z rana
Syla nie martw się mi tez czasami zdarzają się takie chwile musimy przejść wszystkie etapy z naszymi pociechami:-)

reklama
Wiatm z kawusia w wielki deszcz,ktory mi zmyl resztki nocnego sniezku z murka pod oknem:crazy:
Dzis idziemy na obiad do tesci:dry:Postanowili laskawie Nas zaprosic-pierwszy raz od ..........DNIA MATKI!!!!!!!!!!!!!!!!A mieszkaja ok 10minut drogi od Nas:dry:Ale zawsze zmeczenia,albo zbyt zajeci,albo odwolywali w ostatniej chwilii....I oczywiscie jeszcze ja musze deser robic,bo jakzeby inaczej.Uwielbiam piec,ale kurde mogliby juz komplet zrobic:dry:Wczoraj M zadzwonil i mowi,ze Kasia nie za bardzo sie czuje zeby stac i krecic ciasto,na co tesciowa,ze w takim razie mzoe chociaz lody kupimy.........:angry:I tak bym z pustymi rekoma nie poszla,bo nie lubie ale kurde tupet to maja niezly:wściekła/y:Jak do nas a na obiad zaproszeni to nawet nie wpadna na to,zeby cokolwiek przywiesc:no:

syla-o jakiego torcika dokladniej chodzi?zwykly z kremem?czy jakies ciasto?
dorcia - to w takim razie jeszcze bardziej nie moge sie doczekac imprezki:tak:zobaczysz jaki klopsik ze mnie sie robi:-p:-D
do dziewczyn tracacych cierpliwosc- mi sie wydaje,ze to normalne i ja tez czasami wybuchne,a za chwile mam ochote sama na siebie sie wydrzec....ale pomyslowosc dzieci nie zna granic i czasami mnie to przerasta....najczesciej wybucham jak wysprzatam na blysk caly dom i az mi tetno podskoczy zawsze jak Nika za sekunde roznosi wszedzie okruchy z chlebka,albo obleje kremowy dywan czerwonym sokiem:zawstydzona/y::angry:

Kwiateczek, u ciebie snieg???? u mnie leje deszcz juz chyba od nocy, teraz troche slonca wyszlo ale mokro i kaluze, nie wiem czy wyjdziemy na dwor, bo i ja nadal zasmarkana strasznie.....Co do tracenia cierpliwosci, to tak jak dziewczyny mowily, kazdemu sie chyba zdarza, to takie uroki macierzynsta ;-)

KATARZYNA, wspolczuje tesciow, jednak te kawaly o tesciowych zkads sie biora ;-) powodzenia w trzymaniu nerwow na wodzy ;-)

kwiateczek- znalazlam wczoraj na necie jakis krem WALEDA baby Calendula Weather Protection Cream...chyba ten kupie bo innego nie moge znalezc, chyba zeby cos doradzili w BOOTsie

Katarzynko... alez masz tesciow :szok: jak nic nie ugotujesz to masz przyniesc kupny deser... dobre. gdybym byla na miejscu meza to bym powiedziala ze bedzie bez DESERU :rofl2: :rofl2: A jak na obiad by miala przyjsc do mnie to bym powiedziala tak jak ona Tobie...bez ogrodek. Dobrze ze nie mam takich problemow poki co...

A zimno dzis.....

czesc mamuski!!!!
u nas dzis bardzo zimno pada deszcz na zmiane ze sniegiem i do tego bardzo wietrznie... my sami z synkiem az do jutra rana chcialam wyjsc na jakis spacer ale nie ma szans... maly chodzi i marudzi od samego rana to chyba przez ta pogode.... ja dzis czuje sie lepiej troszke nudno....
pozdrawiam goraco i zycze milego popoludnia!!!!

Ale tu sie rozkrecilo, ho ho!:tak::tak::szok::-) Zazwyczaj w weekendy watek swieci pustkami , a tu taka niespodzianka....:happy:

U nas sniegu nie ma, ale w ogole tu na zachodzi Anglii bardzo rzadko pada.:tak: Natomiast zrobilo sie zimno, to fakt.

Dobre pytanie z tym kremem, ja sama sie zastanawialam, bo do tej pory niczym nie smarowalam Oliwiera ( z wyjatkiem lata, gdzie uzywalam filtrow przeciwslonecznych) i wlasnie zrobilo sie chlodno i sama nie wiem co uzywac...?

Co do tracenia cierpliwosci, to mnie sie jeszcze nie zdarzylo, ale ja w ogole mam do tego dzieciaka anielska cierpliwosc...:tak::tak: Ale pamietajcie, ze on jeszcze jest przed tym swoim buntem, a kiedy on sie zacznie, to dopiero bedzie.... Juz sie tego obawiam:baffled:. Wtedy wroce do tematu czy mam dosc, bo moze sie okazac, ze i owszem...:sorry2:

reklama
Alex3meyer no Twój Oliwierek wyjątkowo uroczy, nawet jak by coś nabroił to łatwo mu pewnie przebaczyć i szybko zaponiec:) Zapodaj nam jakieś jego nowe djęcie:)

Do góry