reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Syla- ja mam juz ten wiekszy fotelik od okolo miesiaca. To jest GRACO i kupilam w toys r us. Jestesmy z niego zadowoleni. Ale podobno tez bardzo dobry jest Maxi cosi....
Acha i mam jeszcze pytanko do Ciebie. Jak znalazlas taka grupe dla Polek? Przez neta, czy jakies ogloszenie?

alex3meyer powiedz mi jeszcze tylko, czy ten Twój fotelik się rozkłada na pół leżąco, jak dziecko sobie śpi? mi też właśnie wpadł w oko GRACO i MAXI COSI. co do grupy polskiej, to znalazłam ulotkę w polskim sklepie.

gusia, kwiateczek gdzie Wy mieszkacie, że macie fajną pogodę? ;-) u nas zimno jak nie wiem.

ja właśnie wróciłam z moim bąbelkiem z Morning Coffee Group, mała śpi, a ja biorę się za obiad.

reklama
Syla333 zimno jest wiadomo ale słoneczko się przebija i to najważniejsze:-)
Madzikko poczekaj do poniedziałku czasem dopiero po miesiącu jest wiadomo więc się nie martw.

Czesc :-)
Ja dzis siedze w domciu. Jakos nie mialam weny zeby wyjsc. A poza tym szaro- buro jakos... No i Oliwier podlapal katarek. Wiec dzis sobie odpuszczamy...

Syla- tak, rozklada sie...:tak::tak:
Madzikko- no ja chyba tez bym nie zniosla tego czekania i pewnie zrobilabym , moze w sobote....?

wpadam tylko na chwilke sie przywitac
dzisiaj w koncu wybralam sie na zakupy i kupilam co bylo w planie oczywiscie dzieciom nie sobie:no: jakos na siebie nic ostatnio nie moge trafic,ale to chyba przez to ze jestem o rozmiar wieksza i dlatego jestem ciagle zla i nic mi sie nie podoba.Lucy zasnela jak jechalysmy po Patryka o 14.50 i spi do tej pory :szok::szok::szok: Roznie ma teraz z tym spaniem albo nie spi wogole albo spi i nie mozna jej dobudzic.
Moj maz walczy caly czas z hydraulikiem i normalnie cyrki odchodza dzisiaj nie chcial go wypuscic z domu jak nie odda pieniedzy albo nie zrobi zeby grzaly.I tak robi juz czwarta godzine............:no::baffled::baffled:
o moje malenstwo sie obudzilo koniec przerwy:-)
jeszcze dzisiaj do szkoly ide nie chce mi sie przez ta pogode
no ale trzeba sie szkolic ;-)

ciuchutko dzisiaj na forum moze jutro sie rozpiszecie:-)
milego wieczoru zycze mamuski.......

czesc dziewczyny ja tylko wpadam na chwilke sie przywitam ostatnio nie mam jakos weny do pisania chyba przez te pogode ciagle zmeczona i nie wyspana jestem...... jutro do was zajrze i odpisze kazdej

wlasnie robie malej kolacje i mykam na filmek

miłej nocki wszystkim

KWIATECZEK, dzieki ze napisalas o tym ogrzewaniu, my teraz mamy gazowe, ale na karte i prazd tez na karte, i nam tez duzo idzie na to, ale juz niebedziemy tego zmieniac bo musimy poszukac czegos wiekszego, nam wychodzi w sezonie grzewczym po 1f dziennie gazu, i troche mniej pradu, w sumie DUZO!!!! mamy na oku ,mieszkanie ale tam jest ogrzewanie na prad, powiedz mi jeszcze tylko czy mieliscie te pradowe grzejniki ktore sie w nocy nagrzewaja w dzien wypuszczaja cieplo, czy takie ktore pobieraja prac w dzien??? bo te nocen sa niby tansze bo dzialaja w czasie nocnej taryfy

My bylismy dzisiaj na zajeciach w pobliskim kosciele angielskim ;-) sa co 2 tyg, godzinka z kawalkiem, najpierw wspolna zabawa,czytanie ksiazeczki lub jakies zajecia manualne: malowanie, lepienie, rysowanie, to wszystko prowadzi ksiadz, potem dzieci same sie bawia a mamy maja czas na poplotkowanie i wypicie kawki;-) bardzo lubie tam chodzic, mam chociaz okazje to pociwczenia angielskiego, bo po urodzeniu Leonka przez siedzenie w domu to sie normalnie uwsteczniam ;-)

MILEGO WIECZORU!!!!

hej dziewczyny,

juz sama nie wiem co myslec...zglubilam sie calkowicie

zrobilam rano kolejny test...negatywny...a kilka godzin temu dostalam takie powiedzialabym plamienie koloru brazowego:/

powiedzcie mi czy moge nadal byc w ciazy i robic test w poniedzialek czy dac spobie spokoj bo to pewnie spoznona jakas dziwna miesiaczka?

zastanawiaja mnie tylko te wszystkie objawy...moze ja juz zwariowalam:( co mam robic?? w depresje tu chyba popadne....ciagle na placz mi sie zbiera:(

sory ze wam tak jecze i dzieki za pomoc
buzka!

Pinka witaj spowrotem.widze ze chandra zimowa cie dopadla:-)ja tez tak czasem mam:wink:pisz co u ciebie:-)
Miska nie pamietam dobrze ale one mialy hyba cegly w srodku wiec to inne:-)wiem ze jak sie wylaczylo to ostygly i w ogole grzalo tylko pol:no:porazka:angry:
Madzik zrob test jeszcze w niedziele rano i jesli nie bedzie nawet bladej kreski idz w poniedzialek do lekarza:tak:powiedz ze minelas miesiaczke i masz takie objawy a test wychodzi negatywny:baffled:zobaczymy moze zrobia ci badanie krwi :dry:albo wysle na scan:sorry:

reklama
czesc dziewczynki.jestem "nowa,przyszla"mama mam prosbe do mam mieszkajacych na Hounslow o polecenie dentysty z NHS,troche boje sie isc w ciemno:no:.pozdr i z gory dziekuje.

Do góry