kwiateczek
majowa mama `08
WITAJ ANIU:-)
ile jestes w ciazy?!MOZESZ ZNALEZC SOBIE TAKI SUWACZEK OKRESLAJACY AKTUALNY STAN CIAZY:-)
ile jestes w ciazy?!MOZESZ ZNALEZC SOBIE TAKI SUWACZEK OKRESLAJACY AKTUALNY STAN CIAZY:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wkurzylam sie dzisiaj bo zamawialam ostatnio stolik i dwa krzeselka do Lucy pokoiku noi dzisiaj byla dostawa tyle ze bez stolika bo juz nie mieli na stanie a seria zostala wycofana dobrze ze chociaz kase oddali.....
bo za przesylke sobie doliczyli

:-)

.............ech szkoda gadac

nie jestem pewna co do dochodow.moja bratowa dostala ale oni mieli zarobione razem 17 tys za poprzedni rok a rodzila w marcu tak wiec akurat rok podatkowy sie konczyl:-)poza tym dostaje CHTC 21F i w zeszlym tyg przyznali mi w koncu CHB 18 f
oddali wyrownali oczywicie od urodzenia malego.mam najnizsze benefity ktore nie uprawniaja do innych zasilkow
ale w przyszlym miesiacu biore ostatnie maciezynskie tak wiec zaraz po tym lece do Cancil office po doplate do mieszkania(hause benefit)mojej znajomej angilce dali tylko 30 f na miesiac ale ona pobiera maciezynskie z tym ze jej chlpoak zarbia mniej niz moj
zobaczymy zawsze lepsze cos niz nic:-)
wiem ze sie pozniej zalamie bo jak przyjdzie to pewnie ze 300 f ale nie musze biegac co chwile i ladowac
nam obecnie schodzi 3-4f na dobe
tylko mieszkanie jest wielki i okna drewniane
maja zmienic nam w przyszlym roku
musze sie przypomnic przy placeniu czynszu

ale pamietaj ze dziecko siedzinie rusza sie wiec jemu jest troszke zimniej
ja jak juz ubiore tak juz nie rozbieram mimo ze jest cieplo:-)
No i Nam przepadlao:-(Ale teraz nie zrobie tego bledu,bo przy Nikusi zaczelam sie starac po porodzie a okazuje sie,ze mozna juz od 29'ego tygodnia ciazy i starcza na cala wyprawke