reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

katarzyna s ja tą kapuścianą dietę zamierzam przez tydzień pociągnąć, żeby organizm odciążyć i oczyścić, a potem zamierzam zmienić moje nawyki żywieniowe (zamiast kartofli ryż brązowy, jeszcze więcej warzyw i owoców zamiast chleba, nie podjadać słodyczy, i wrócić do mięska i rybek gotowanych bądź duszonych, a nie smażonych), no i mniej troszkę jeść. zobaczymy. mam nadzieję, że mi się uda. no i brzuszki trzeba by było ćwiczyć. ufff, to se postanowienie zrobiłam he he :-D

reklama
Dziendoberek:-)
Noc nieciekawa za Nami,bo Nika choc spala caly czas u siebie to piszczala co jakis czas i wstawalam zeby Ja wziasc,a Ona sie kladla dalej i spala i tak co godzine:sorry2:Wiec ja sama nie spalam wcale prawie:dry:
Ale dzien mamy piekny przed soba,a za dwa dni tatko zaczyna ponad tygodniowy urlop wiec ...HURAA:tak:Co prawda kasy brak na jakiekolwiek atrakcje ale i tak bedzie fajnie:-)
A co u Was z samego poczatku tygodnia?Cos cichutenko z rana....:confused:

Witam sie i ja:tak::tak::tak:

pierwszy dzien w nowej pracy minoł całkiem fajnie w sumie jak narazie to za bardzo nie mam co robic wiec ciagle sie obijamy z kolezanką i kawki spijamy az mi sie w koncu nie dobrze zrobiło:nerd::nerd::nerd:

Katarzynka-u nas tez mała dzis w nocy cudowała jak kazdej prawie nie wiem co te dzieci tak marudza w tej nocy nasza ma tak samo:baffled::baffled:
Syla- trzymam kciuki za diete kapusciana by rezultat był:-D:-D

ok mykam malej obiad dokonczyc i spac ja połoze moze kimne sie z nia bo dzis o 3:30 wstałam

syla forum jest tylko jedno;-)mamatata.co.uk ale postów wiele i jesli juz to moge ci polecic jakies posty:-)
a u nas po przeprowadzce,boshh moja pierwsza przeprowadzka z dzieckiem i mówie nigdy w zyciu:no:

Witam równiez poniedzialkowo z kawką w dłoni.
ja dopiero usiadłam poł dnia sprzatałam,jutro nie bede miala czasu a w srode mam gosci na 2 tyg z Pl.Wiec tez nie bedzie czasu na dokladne sprzatania.Tylko ogarne i posprzatane.
Pinka gratulacje,a mała z tatusiem zostaje? Czy ktoś ją pilnuje.

Katarzynka s no tescie to chyba czesto ci nastroj psują.A potem sie dziadki dziwią ze wnuki sie do nich nie chca przychodzić.No jeszcze nie raz dostaniesz kopniaczka od dzidziusia.:-)

Justynabak pisz czesciej to sie wkrecisz,a jesli chodiz o przeprowadzke to naprawde jest wykańczajace.Ja mam 2 i za jakies połtorej miesiaca beziemy sie przeprowadzac.:szok:

Małogorzatka a jak tam u ciebie juz tydzien został chyba co?

Syla życze powodzenia w utrzymaniu postanowienia i diety. Ja jakos nie mam silnej woli do diety.A jeszcze jakby miala sobie odmowic jakies ciasteczko do kawki.:-(

Kwiateczek i jak powrót do pracy?

izka a wiesz,że najlepsi gości to po tygodni zaczynaja smierdzieć;-) bez obrazy ale tak sie mówi:tak:ja dostaje chopla jak ktos do mnie przyjezdza na dłuzej niz 3 dni do 3 dni jeszcze znosze wszytskich nawet teściową:-D
pinka to dobrze,że w maire zleciał ten pierwszy dzięń zawsze jest jakis stresik przed nowa praca ale dzielna byłaś;-)
katarzyna s , syla jak gotujecie ta zupe kapuściana, sama kapusta i woda i tyle?????:szok::szok:na razie jeszcze nie moge bo KARMIE MAŁEGO PIERSIA ALE MOZE NIEDŁUGO;-) jeszcze przeciez mam 7kg do zrzucenia a tutaj chrzciny sie szykuja i wesele,trzeba się wziąć w garść:baffled:
syla na pewno sie uda tylko pamietajj że waga na poczatku spada szybko a potem staję, bo najpierw tracisz wode z organizmu i dlatego tak syzbko spada waga, nie załamuj sie jak sie na 2-3 tygodnie waga zatrzyma, dalej kontunuuj to co zaczęłas a na pewno bedziesz zadowolona.TRZYMAM KCIUKI:-)

Tajchi ty mnie nie strasz bo jak ci goscie pojadą to mam 2 tyg przerwy i szwagierka z tesciowa przyjezdza na 2 tyg,:-):-):-)
Mam nadziej ze bedzie dobrze chociaz czas zleci.

witam Was,

U nas juz tylko tydzien do wyprowadzki....uffff

Niedawno wrocilismy ze spacerku. Wyszalala sie corcia na placu zabaw, potem na trwace, oczywscie cale buty w blocie hehehehe ale najwazniejsze ze miala ubaw.
Nastka cos ostatnio roznie sypia.
Jak sie nie obudzi o 3 nad ranem i buszuje do 6....tak wstanie o 9 i na drzemke z bolami ja ciagne o 15....
albo wstanie o 8 i o 15 tez nie chce spac... wiec wieczorem dopiero idzie spac przed 22 :nerd: eeehhhhh

Lece bo cos zmeczona ostatnio chodze i sie w grasc nie moge zebrac...a jeszcze od kilu dni mnie tak w klatce kluje caly czas..i nie wiem co to i z czego.... :baffled: troszke mnie to martwi , ale jak pijde do lekarza to pewnie mi kaze wziasc paracetamol....

Kochane, mam pytanie o SZKOLY KATOLICKIE
- czy tam "wymagany" jest sakrament malzenstwa rodzicow tzn czy to jakies znaczenie w punktacji dziecka w przyjeciu do szkoly ?

reklama
MALGORZTAKA, wiem ze potrzebny jest chrzest dziecka, moja znajoma juz prowadza tutaj synka do szkoly katolickiej, i mowila mi tylko o papierku z chrztu, nic nie wspominala o zaobraczkowaniu ;-) no i powidzenia w przeprowadzce ;-)

PINKA, brawo dziewczyno!!! kazdego dnia bedzie lepiej;-)

IZKA, dasz rade z goscmi, jak ci bedzie z nimi zle to pomysl sobie ze chociaz twoi chlopcy beda mieli na chwilke rodzinke pod bokiem!!!

Do góry