kwiateczek
majowa mama `08
bralam ostatnio antybiotyk i wciaz biore a to oslabia tabletkikwiateczek - a myslisz ze mozesz byc w ciazy ?:-)
ale na szczescie w obecnej sytuacji nie jestem
:-)hej laseczki
ja tylko na moment bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy i dostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaczynam w poniedziałek w Hotelu sprzatanie 5 dni w tygodniu po 3 godzinymoze bedzie wiecej godzin ale narzaie tyle
a teraz mykam bo w domu jak by tajfun przeszedł bo ekspresowo sie dzis szykowałam moze wpadnie wieczorkiem
gratuluje i zycze zeby bylo wiecej godzin

lece uspic malego i zupe zjesc bo glodna jestem.Dzis grochowka

a ja jestem ciekawa jakie szpitale polecacie w Londynie. Juz jestem tak zrazona do opieki zdrowotnej tutaj ze pomalu dostaje jakies psychozy na mysl ze zbliza sie dzien porodu (czas tak szybko plynie)a ja tak na serio nie wiem jeszcze nic na temat szpitala.. hmm..a moze do weterynarza by bylo lepiej ;-)W kazdym badz razie bylabym bardzo wdzieczna za wasze krotkie opinie na temat szpitali nieszczesnego Londynu (osobiscie mam namiar na St.Mary's Hospital)
babeczki tez byly fajne, a po porodzie o opiece juz nic nie wspomne... ciagle przychodzila polozna, pytac jak si czuje, przychodzily na kazde karmienie malej, ciagle ktos przynosil mi wode, sok, dostawalam karte z menu co chce na obiad, na deser co na kolacje- jak w restauracji