reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam:-)
No wlasnie gdzie te mamy,ja tu ciagle zagladam ale nikogo nie ma:no:Ta jedna strona to 3 dniowe wypociny:sorry:mamy wracac szybko,co sie z Wami dzieje:sorry:

A u nas nocka calaaaa przespana w lozeczku:tak::tak::tak:raz wstalam bo smok wypadl:-)oby tak dalej:-)teraz drzemie a ja ide dokonczyc sprzatanie:baffled:

Ja tez zycze duuuuzo milosci wszystkim nie tylko dzis ale zawsze:-):-):-):-)

reklama
Ja jestem wykonczona mala cala noc skakala i pukala jak szalona...az boli mnie brzucho od rana... strasznie ciagnie mnie na dol i tez boli krocze... do tego maly dzis jakis nieznosny... maz w pracy do poniedzialku a ja tu sama...

wszystkiego najlepszego z okazji dnia walentego...
buzka dla mamusiek i dzieciaczkow...

Ja jestem wykonczona mala cala noc skakala i pukala jak szalona...az boli mnie brzucho od rana... strasznie ciagnie mnie na dol i tez boli krocze... do tego maly dzis jakis nieznosny... maz w pracy do poniedzialku a ja tu sama...

wszystkiego najlepszego z okazji dnia walentego...
buzka dla mamusiek i dzieciaczkow...

Dzieki:-)

Oj biedna Ty:sorry2:ja mialam tak samo,wszyscy tylko npatrzyli i sie dziwili jak mi brzuch skacze:-D:-D:-D:-Dcoz zrobic,musisz czekac.Mala jest pobudzona bo dzis Walentynki i czeka na cos dobrego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

paula - u mnie to samo- lokietki bylo widac ladnie:-Da jak nie lokciem to nozeczka w jajniki gdzies sobie umilowala celowac:-Dcaaaalutka noc wariuje a w ciagu dnia ciszaaaaa.....kochane malenstwo:-)
kwiateczek - to Wam sprezentowal szkrab piekny prezencik walentynkowy:caaaala nocke spokojna:tak:oby dzis tak samo bylo:tak:

a my dzis pare mieszkanek ogladamy,mam nadzieje ze cos fajniejszego sie znajdzie...jest jedna maisonette swietna,ale w agencji ktora straaaaaaszne problemy ze wszystkim robi,jako jedyna z wszystkich a szukamy z kazdej mozliwej!jakies zaswiadczenia dodatkowe wymagaja,cuda na kiju normalnie!pierwszy raz slyszymy o co niektorych rzeczach!:szok:jacys smieszni sa i chyba poszukamy dalej jednak:dry:

a jakie plany na walentynki macie?bo u Nas z braku kasy wieczorek spedzimy jednak w domku:sorry2:ale za to kolacyjke przy swiecach planujemy jak mala zasnie:tak:

Kasia te agencje tak wymyslaja bo nie chca moze Polakow:no:my tutaj tez tak mielismy:angry:A w tej co jestem to on by chcial samych polakow bo placa na czas i nie ma z nimi problemow:tak:tylko ze trzeba zaczac:tak:nie wszyscy chca:baffled:

A my nie wiem ale przed tv moze cos na zab w plynie:-D:-D
Milego wieczoru wszystkim zycze:-)

Hejka jestem i ja.
Dzieki dziewczyny i również wam życze dużo miłości przez cały rok.My tez w domku siedzimy bo gdzie mamy isc,raz że nie ma gdzie a dwa to z dzieciakami to chyba kolacja w gdzies odpada.Moze za jakies 10 lat gdzies pojdzieemy,:-D
ok uciekam na tv i lampeczke likierku wypić.

Witam:-)
Kasia,no niestety nic dwa razy sie nie zdarza:no:cala noc bylo wiercenie az ok 3 rano Konrado wyladowal u mnie:baffled: dalej sie wiercil,nie mogl sie ulozyc:baffled: o 7ej ju wstal a mi oczy sie zamykaja:dry:teraz juz zaczyna marudzic,polozylam go w lozeczku,moze usnie:tak:narazie nie placze:-)
Iza moj G wczoraj tez cos baknal zeby mnie zabral gdzies no ale wiesz,maly:sorry:wiec ja na to;fajnie ze,bylismy sami to nie proponowal a teraz wie ze nie mozemy to by poszedl:dry:tak jak kiedys na dyskoteke:sorry:stwierdzil jak sie spalila ze wlasnie w sobote mial isc zobaczyc jak tam jest(byla nowo otwarta-2 mies):-D:-D:-Don tak zawsze:baffled:

No jak tam spedzilyscie wieczor:wink::wink:

samotnie....
maz w pracy a ja sama z synkiem...jutro bedzie to nadrobimy.... ale ja jestem tego zdania ze trzeba sie kochac przez caly rok a nie tylko jeden dzien w roku...

witajcie Mamusie mam pytanko mpja Emilka ma 3 tyg i usilnie stara sie trzymac glowke w pionie a do tego jak lezy na lozku lub macie stara sie przekrecic na brzuszek a jak strasznie sie przy tym denerwuje :-) czy to nie za wczesnie ?? moze jej na to nie pozwalac??pozdrawiam

reklama
Paula zgadzam sie w 100%:tak::tak:
Gucia moj synek tez glowke juz trzymal choc ja staralam sie go trzymac tak by tego nie robil,nie przemeczal sie:sorry:choc z drugiej strony kazde dziecko robi to na co jest gotowe:tak:moze pozwol niech czwiczy miesnie ale chwilke pozniej wez go tak by widzial jesli juz tego chce:-):-)

Do góry