reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Ja również polecam całą serie Oilatum. Moja córeczka miała alergie i gdy zaczełam ją kąpać w tym płynie odrazu zeszło.

hej dziewczyny ja po milym dniu z siostrami;-)
co do sytuacji z chlopem o ktora tak pytacie:-D to bez zmian czyli zle(dla niego oczywiscie bo my sobie radzimy a on wiele stracil...)
a co do naszego przyjazdu do uk to owszem byl w planach ale bardzo sie waham zwlaszcza przez zachowanie tatusia:baffled:
teraz 9 i 10 marca mamy badania w Poznaniu i jesli okaze sie ze wszystko ok nie bede jechac na te genetyczne do uk

kwiateczek bo my juz w PL od roku jestesmy;-)

Mala-gorzataka moj tez mial okres ze biegl przed siebie i zawsze w inna strone niz ja chcialam isc a teraz juz ladnie za raczke chodzi, przy ulicy mowi stop chociaz szczerze nie wierzylam w taka odmiane:-p;-)

katarzynka oj zazdroszcze ci tych pieluszek,a kiedys was podczytywalam i z tego co pisalas po scanach to druga dziewczynka sie szykuje??

Martuchaa - tak,druga panna;-)nie bede ukrywala,ze liczylismy na chlopczyka z racji,ze nie planujemy jeszcze bardziej powiekszac rodzini,ale ciesze sie ze dzidzia zdrowa jak rydz,a i Nika chyba bardziej zadowolona w przyszlosci bedzie z siostrzyczki;-):-D
izka- no wlasnie zmeczenie mnie straszne dopadlo i to w najgorszym mozliwym momencie,akurat jak najwiecej roboty,bo przeprowadzka:sorry2:ale nie jest zle,mysle ze jak Julcia przyjdzie juz na swiat to bede miala znacznie bardziej 'zmeczone' dni niz teraz:-p:sorry2:

dziewczyny,sciagnelam sobie i obejrzalam CHANGELING z Angelina Jolie.....Rety!Co za film!Rozklejalam sie od poczatku do konca i jak M wrocil z roboty to jak Mu opowiadalam to tez prawie ryczalam,az stwierdzil ze On go nie obejrzy,bo skoro juz ja na czyms rycze to On pewnie tez peknie:-DJak sie jest mamusia to wogole historia rozbraja totalnie i wkurza i zastanawia i wszytsko na raz!!!!!POLEEEECAM!!!!!!
Moje aniolki zasnely,American Idol sie skonczyl i mam wolne teraz,ale chyba tez spac pojde bo rano mi zakupy przywoza...MILEJ NOCKI!!!

witam. dawno mnie nei bylo, a to wszystko przez to, ze full roboty i niby zawodowo nie pracuje. teraz czekam znowu na facetow z wykladzina, chlopaki poprzeziebiani i w domu zostali. remont chyli sie ku koncowi. jeszcze troche i doby mi zabraknie.:baffled:

witajcie mamusie!!!
u mnie ok... tylko noc nie przespana... mala tak strasznie szalala w brzuszku ze az rano nie moglam sie podniesc wszystko mnie bolalo...
teraz jestem wymeczona tymi jej szalenstwami leze na sofie i odpoczywam...
milego dznia zycze...
u nas dzis slonecznie i cieplutko... cudnie...

Witam:-)
Paula to odpocznij sobie a co:tak::tak:
Kasia ja ten film mam ale nie mam czasu obejzec:no:w ogole mam ten Ciekawy przypadek benjamina...,7 pauds jest fajny,udalo mi sie obejrzec:tak:Mam jeszzcze ten nowy Milioner z ulicy chyba....ale coz:baffled:czas,czas...
Matrucha to co z mezem??odszedl od was???:-:)-:)-(

A my od rana na jednym placu zabaw, potem na drugim..las...teraz mam mala przerwe bo mala drzemie...ale gdy tylko sie obudzi ruszamy w dalszy rejs ! Dzis jest piekna pogoda!

Marta- jejku jak ten rok zlcial..niemozliwe :szok: a maz byl was odwiedzic ?

Paula- oby to napewno dziewczynka bedzie ;)

reklama
Witam
ja od rana pakowanie i sprzatanie mam.wpadam wiec tylko na chwile życzyć wam miłego weekendu i pięknej pogody.
Małogorzatka widze że piekna pogoda dodaje ci energii to tak jak mi.No nie moge dzis sobie poaltac po powietrzu ale pocieszam sie za 3 dni bede mogła wyjsc do ogródka.
Kasia też widziałam ten film extra.Naprawde warto obejrzec.
Paula odpoczywaj ile mozesz bo jak sie małe urodzi to nie bedzie czasu na kanape.:-)A skoczna ta twoja krolewna,no pewnie juz ma chrakterek.Moj mały urwis tez tak szalałi teraz wszedzie go pełno.Pamietam że Kolin to słabiutko,czasami aż sie bałam.
Kik witaj po przerwie i psz czesciej.
Martuchaa no fajnie ze siostry Cie odwiedzaja a starsze czy młodsze od ciebie?

Ok to ja się żegnam na pare dni z wami bo przez kilka dni nie bede miala internetu.Buźka pa

Do góry