reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Lysa dzieki:-)

Marta nie martw sie.Ja mam tez dobrego ginekologa w Pl i powiedzial mi ze progesteron wystarczy brac do 3 mies bo pozniej juz sie lozysko wytworzy i ono juz chroni plod:tak::tak:ja mam jeszcze pare jesli chcvesz to ci wysle,ja nie potrzebuje:no:wyslij mi adres na priv a ja ci wysle jutro:tak:;-)

reklama
kwiateczek- dzieki sliczne juz poprosilam tescia i ma mi wyslac tabletki z PL...

mala-gorzatka- moze i mi tez cos dadza jak bedzie go wiecej...nie mam pojecia...

A u mnie moj M dzis maluje pokoik dla malutkiej... jutro jeszcze tylko panele zostana... swietnie a na koniec tylko mebelki i wszystko... pare dodatkow i gadzetow...

Paula to spoko;-)

Lysa to bylo dla wszystkich dzieci,3 kategorie
0-18 mie
18-5latchlopcy i 18mies-5lat dziewczynki:tak:
w gazecie byl kupon do wypelnienia i trzeba bylo sie z nim zglosic do shoping centre konkretnego dnia (ktory byl podany) kiedy byl fotograf:tak:i tyle.ZDJECIE poszlo szybko,Konradek byl super grzeczny i zadowolony-co widac.Trwalo to moze 5 min:-)

oki lece bo zaraz U CAN DANCE moj ulubiony program,dzis sie znow zaczyna;-);-)

łysa zdrówka kochana, skoro do pracy nie chodzisz, to do łóżeczka, herbatka z cytrynką i miodem albo mleczko z łyżeczką masła i miodem ;-)

paula kochana nie zamartwiaj się, nie wiem jak Ci pomóc, ale spróbuj się nie zamartwiać, bo dzidzia to czuje :-( ja wierzę, że będzie dobrze, bo Ty bardzo o siebie dbasz. buziak dla Ciebie i fasoleczki.

kwiateczek
fotka super!

Marta co ja bym Ci jeszcze poleciła, to udać się do Citizen Advice Bureau w Twojej okolicy, tam udzielają porad na każdy temat za darmo, przedstaw im swoją sytuację, powinni powiedzieć, co Ci się należy i gdzie o co się ubiegać. Życzę Tobie i fasoleczce zdrówka, a Tobie jeszcze siły do walki ze swoim pracodawcą, dokop temu pipip!!! Acha, i pisz do nas ;-) O czym tylko chcesz.

katarzyna s i jak badania?

u nas kolejny zimny i deszczowy dzień. och, gdzie ta wiosna.

kwiateczek, syla- dziekuje wam kochanae mamusie... troszke mi juz przeszlo dzis moj M zostal w domu i mnie pocieszal... wiec troszke mi lepiej...no i dosc szybko pomalowal pokojik... jutro panele i dodatki a pozniej mebelki... super nie moge sie doczekac...

dobranoc kochane mamunie...

Melduje sie wieczorowa pora i ja :-)
U nas bylo ladnie do poludnia, a potem grad! :crazy::wściekła/y::wściekła/y: Ja tez juz chce wiosne....:sorry2:

kwiateczek- ale ladne zdiecie.:tak:. Musze Ci powiedziec, ze moj Oliwier tez byl w gazecie w takim samym konkursie ale nie byl z niego zbyt dobry model, bo ani nie usiedzial na miejscu, ani sie nie chcial usmiechnac, mimo tego rozsmieszania maskotkami i w ogole byl spanikowany. A Konradek super! Slicznie sie smieje... urodzony model...:tak::-)

witam

Alex tym razem sie poprostu udalo,mial dobry dzien:tak:kiedys probowalismy zrobic juz zdjecie,te vouchery darmowe z toreb dla dzieci:-)na 6 mies probowalam wykorzystac ale w zaden sposob nie mogl fotograf zwrocic jego uwagi:no:w koncu sie usmarkal po pachy i tyle:sorry:kazali mi przyjsc nastepnym raze ale nie wiem kiedy:sorry:kiedys robili zdjecia w woolfort ale go zamkneli:baffled:

a my nocka kozmar.do 3 rano placz:no:nawet nurofen nie pomagal:no:dzis widze ze jedynka u gory chyba jest na wierzchu,druga widac ale jeszcze no i dwojka tuz tuz:-)na dole dwojki tez juz praktycznie sa:sorry:5 zebow naraz,biedulinka moja.Nie wiedzialam jak mu pomoc:no:dzis tez jest taki markotny a ja do pracy jutro musze isc i nastepne 2 tyg:-:)-(i tyle po pracy bedzie tylko teraz taki moment:confused:

dobrze ze sloneczko jest piekne to wyjdziemy na spacerek troche jak wstanie:tak:lece sie polozyc moze zdarze sie zdrzemnac:sorry2:

hej,ja na sekunde

wczoraj tylko krew mi pobierali wiec nie wiem jakie wyniki,ale dowiem sie za 2tyg bo mam wizyte u doktorka kontrolna;-)
z mieszkaniem cieeeeeezo:no:nic nie ma,a jak jest to nie ma mozliwosci zeby zabrali lozko,bo my chcemy sofabed:sorry2:a nieumeblowanych malo w ofertach:-(
dzis Nika pol nocy nie spala i sie wiercila,a to piciu a to masowanie nozek i wydziwiala:sorry2:ale M mial na popo wiec postanowilam wyspac sie rano dluuuuugo i byloby wszytsko pieknie gdyby mnie nie zlapalo kilka skurczy lydek pod rzad o godzinie 9,az mi same lzy ciekly!jeden sie skonczyl,zaczal sie drugi.....:wściekła/y:no i wstalam po chwili bo jakbym nie rozchodzila ich to by sie nogdy chyba nie skonczyly:wściekła/y:ale dzis siostrzyczka wpadnie to sie rozluznie przy plotkach:tak:

Kasia,u nas to wszystko puste sie bierze:tak:klopot jest tylko z kuchenka bo nie wzedzie sa:no:ja w poprzednim mialam elektryczna i musielismy kupic:baffled:na szczescie znajomi brali i kupili od nas:sorry: teraz mamy gaza ale bykla wbudowana juz wiec luzik:tak:

A tu sie chwale znow:sorry2:
Zobacz załącznik 119492

jutro do pracy:baffled::baffled:wiec zegnam sie paaaaa kobiety,milego weekendu jak cos.Do mnie przyjedzie kolezanka i mamy sie troche rozerwac ale jak z Konradkiem tak bedzie to nie wiem:baffled:

reklama
oj kwiateczek szkoda mi tego Twojego Konradka :-( Bidulek się tak męczy. Oby te ząbki już jak najszybciej powychodziły to już będzie miał spokój. A stosujesz Bonjela żel? Może to by mu troszkę pomogło.

katarzyna s oj niedobrze z tymi mieszkaniami, oby coś się znalazło :sorry: oj pamiętam też skurcze, jakie miałam w ciąży - okropność.

a u nas pogoda do niczego. śnieg dziś mieliśmy :szok: mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo nie chcę siedzieć w domu kolejny dzień...

Do góry