mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Sorry kobietki ale ja cos "daleka" jestem ostatnio na forum :-(
Sylwia- o ktorej byliscie w konsulacie ?
Sylwia- o ktorej byliscie w konsulacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Marta ;-)Witam
Ja za to stracilam prace gdy poinformowalam pracodawce o tym ze jestem w ciazy...teraz walcze o odszkodowanie...jak juz pisalam wczesniej na forum z ciaza byly problemy od samego poczatku,,,wsiadlam wiec w samolot 15 marca i za 3 dni wyladowalam w szpitalu,,,poronilam 1 kwietnia w 16 tyg..teraz dochodze do siebie w domu, a potem powrot do Anglii i dalsza walka,,,
Pozdrawiam wszystkich
I co maly ma virusa?Iza to masz fajnie teraz,ja czekam na dom ktory niby ma byc w maju a dzis szlam kolo nmiego i jest dopiero polowamurow oczywiscie,buduja go
watpie ze bedzie do maja
ale widac ze bedzie dyuzy ogrod
to taki boungalow ma byc
U nas bez zmian:-(tzn dzis to wogole nie je,nie pije:-(teraz zjadl troche kleiku ryzowego ale zaraz poszla kupa
lekarz powiedziala ze jak tak bedzie jeszcze 2-3 dni to zeby przyjsc a narazie czekac
wypil wody moze 20 ml
:-(nic nie moge mu wepchnac.Dawalam smecte,marchwianke ale nie chce
trzeba czekac![]()
czesc laseczki,powoli sie melduje z powrotem,juz na nowym mieszkanku-nareszciedopiero net nam dzis podlaczyli
powolutku sie wkrece co u Was,ale narazie jakos nieciekawie sie czuje bo dzis zaczela mi sie okropna alergia na pylki i poradzic sobie nie moge juz,bo oczy zalzawione i kicham i zakatarzona straszliwie jestem
poza tym u nas super i podczytam troszke co sie dzialo,ale calych trzech tygodni to chyba nie dam rady nadrobic![]()