reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej ale tu pusciutko:szok::szok: dziewczynki odezwijcie sie;-)
M idzie do pracy od pon:-):-)podobno na stale, wczoraj dostal tel od jednej agencji:-psuper, ja sie bede starac zeby cos na weekendy znalezc:tak:
Kondzio nie chcial usnac w nocy, dwie godz sie meczylismy:baffled:dopiero ze mna sie polozyl przytulil i usnal:sorry2:
tak ogolnie jest zdrowy, w srode bylismy na wazeniu i wazy 9,990:-p
a dowiedzialam sie ze nie musze jechac do pl zeby zarejestrowac mlodego w usc, potrzebny jest tylko przetlumaczony akt urodzenia, jakies papierki musze podpisac i odeslac i tyle reszte zalatwia rodzice:tak:troche to drozej kosztuje ale mniej niz bilety do pl:tak: wiec niedlugo bede mogla wyrobic normalny paszport Kondziowi:-p

reklama
Witam
Widze ze mamusie wszystkie zalatane.Wracajcie na watek.Zagladam tylko i widze caly czas swoj post a on byl napisany 5 dni temu.Kobiety wracac mi tu szybko:sorry:Lato przyjdzie to w ogole nikogo nie bedzie:sorry:

Ada gratuluje:-)widzisz.powoli sie ulozy wszystko,dajcie sobie czas:-)

Witam kochane
U Was tez wiosna :))
Widze ze u Ady i Kwiateczka zmiany na lepsze :))GRATULUJE !!
Izka ja tez w maju lece i nie wiem czy beda to mile wakacje ;/

A tak meldujemy ze zyjemy i u nas nic sie nie dzieje nowego :)
za kilka dni mamy gosci z pl
przylatuja tescie
poza tym mieszka z nami szwagier ktorego mamy juz po dziurki w nosie ale ma termin do 5 maja i ma sie wyniesc ;)))

mieszka z nami szwagier ktorego mamy juz po dziurki w nosie ale ma termin do 5 maja i ma sie wyniesc ;)))

To i tak daliscie mu strasznie dużo czasu.

My tez zyjemy. A. musiał już niestety wrócic do pracy.:-(
Uczymy sie z Filipem siebie na wzajem. Ogólnie nie moge narzekać- mam aniołeczka- wiadomo marudzi czasem troszkę, ale to tak max.2 godzinki i przeważnie zdarza się wieczorem, kiedy jest już zmęczony i sam biedak nie wie, co ma ze soba zrobić :-(

W czerwcu lecimy do PL na 10 dni. Pierwsze wakacje Filipka. Co 5 lat moja rodzinka spotyka sie w duzym gronie ( ostatni zjazd to było ponad 100 osób) i juz się nie moge doczekać tego spotkania.

To i tak daliscie mu strasznie dużo czasu.

My tez zyjemy. A. musiał już niestety wrócic do pracy.:-(
Uczymy sie z Filipem siebie na wzajem. Ogólnie nie moge narzekać- mam aniołeczka- wiadomo marudzi czasem troszkę, ale to tak max.2 godzinki i przeważnie zdarza się wieczorem, kiedy jest już zmęczony i sam biedak nie wie, co ma ze soba zrobić :-(

W czerwcu lecimy do PL na 10 dni. Pierwsze wakacje Filipka. Co 5 lat moja rodzinka spotyka sie w duzym gronie ( ostatni zjazd to było ponad 100 osób) i juz się nie moge doczekać tego spotkania.
Ale fajnie :)
takie zjazdy sa super!
daj nam jakies fotki synka :)
No i szkoda ze maz musial wrocic do pracy ale coz zycie... ale za to suuper mezczyzne masz obok siebie ;)

reklama
Kwiateczek kochaniutka ja wyslucham bardzo chetnie :tak:

A forum nie umiera :no:poprostu kazdy z nas pewnie zabiegany troche sloneczka sie pokazalo i kazda z nas pewnie na spacerkach:tak:

Izka cos wiadomo z PL?przepraszam ze tu pytam ale nie pojde juz na odp watek:sorry2:mam nadzieje ze wybaczysz :sorry2:(odpowiedzi tam bede szukala;-))

A my za tydzien wizyte mamy tesciow :tak: potem 2 tyg odpoczynku i lecimy do PL na komunie mojej najstarszej coreczki:tak:

Do góry