reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dziewczyny kochane jestescie :D

to moja marcelinka jak on sie zmienil od urodzin  ::)

maxin, kamil nie wyjechal, do pracy chodzi a moja mam wyjechala dlatego sama jestem w domu w ciagu dnia :) ale daje rade :D maluch jest naprawde superancki i mam troche czasu dla siebie i nie tylko :D a tobie czas szybko zleci i zanim sie obejzysz to bedziesz rodzic, zobaczysz :D choc ja wiem ze te ostatnie tygodnie dluza sie w nieskonczonosc. ostatnio slyszalam ze ciaza trwa 8 miesiecy i dwa lata ;) tak sie 9 miesiac ciagnie :)

reklama
ara- piękny piękny marcelek jest dziękujemy pięknie za fotografię :angel:aniołeczek maly

EVOSKA- ja na zakupy zawsze chętna nie ma sprawy kiedy tylko chcesz, a spodnie kupiłam w mothercare i jestem strasznie podekscytowana nimi i już w nich chodzę ;D

pozdrawiam serdecznie pa

Witam.Jak zwykle jest co czytac,jestescie niesamowite.
Dziekuje za wszystkie komplementy,milutkie jestescie,wczoraj moja znajoma mnie skarciila ze nie powinnam jeszcze cwiczyc brzucha ,ze to jeszcze za wczesnie i powinnam dac sobie jeszcze miesiac odpoczynku,Ale przeciez zbliza sie lato!!!
My weekend tez mielismy bardzo mily w sobote bylo tak cieolutko ze spedzilismy caly dziionek w ogrodku a w niedziele po kosciele maz zabral mnie na zakupy i kupil mi sliczny zegarek dolce&gabbana w podziece za urodzenie synka,a synek istne cudo smieje sie coraz wiecej i strasznie gaworzy.I odpukac w nocy spi 6-8 godzin po prostu rewelka.

Maxim Twoj termin zbliza sie wielkimi krokami,ciekawa jestem czy zacznie sie cos szybciej i musze przyznac ze Ty to naprawde odwazna jestes,ja chyba bym dygala wybrac sie do kina w 9 miesicu,podziwiam.

Ara synek slicznusi i dobrze ze mamie w kosc nie daje niech spi jak najwiecej.

Martuska,Ivonek Wasze szkraby sa naprawde super i musicie miec wesolo w domu,oczywiscie oczy dookola glowy.
Martuska masz racje Olivierek duzo wazy ale ponoc nadal w normie,Twoj synek wiecej sie juz rusza wiec i tez mniej przybywa.

Izusia,Tamarunia zycze lekkich porodow i zdrowych pociech.

Evoska nie ma sie co stresowac,nie warto,chociaz wiem ze to nie takie proste,ale juz niedlugo zobaczysz Swoja kruszynke.

Maja33 widze ze brzusio rosnie,mily widok.

Anya slicznie wygladacie i zycze powodzenia w kupowaniu domciu wiem co to znaczy my na szczescie mamy to za soba.

a co do zlych humorkow to jak juz bedziecie mialy Swoje malenstwa na rekach to wszystko minie,a juz jak zobaczycie sliczny usmiech to o problemach mozna zapomniec.

Buzki przesylam ja i moj 3 miesieczny syneczek.

Hejka zaraz mykam do poloznej :)Wiec tylko na momencik jestem :)

Ara synus bombowy,faktycznie sie zmienil,a to tylko 18 dni od narodzin,Oj ucalowac go od cotki prosze,jest taki slotki ;)
Lwica to maz sie widze postaral ;D ;D ;D STO LAT STO LAT DLA OLIWIERKA Z OKAZJI 3 MIESIECY

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Maxin, jak wrocisz to daj znac co ciekawego polozna mowila:)

Maja ale ty fajna mama jestes, taka spokojna, i w gole zrelaksowana na tym zdjeciu! No wlasnie dziewczyny za Maja stoi drezwo z tymi fajnymi kwiatami rozowymi . co to za dzewko?TAkie sliczne!!strasznie podoba mie sie tutaj wiosna!!!

W ogole musze wam powiedziec ze dzieki Bogu, zaczelam sie do mieszkania tu przyzwyczajac, doszlam do wniosku, ze rodzina dla mnie jest wazna, w ogole tak wyciszylam sie ostatnio.

Evoska,ja Ciebie rozumiem, pamietam, ze na poczatku tez chodzilam i zlatwialam ten list do spzitala, tez gdzies tam zagnal i w ogole, i pamietm ze strasznie poty mnie oblewaly w tym okresie, wiec sie wkurzalam jeszcze bardziej, ze musze cokolwiek zalatwiac:)

No Ara Twoj chlopczyk prezpiekny jest!!!!!!!Buziaka dla niego posylam, i tobie tez:):):):)::)

pozdrawiam dziewczynki!!!

aha w piatek bede rodzic, wow ::)

Kochane mamusie i nasze umilowane dzieciatka

mam urwanie glowy w pracy nadrobie potem
chcialam tylko powiedziec ze,
nasze forum bije wielkim sercem
cieplo tu i przyjaznie
duzo milosci i zrozumienia;)

co ja bym bez Was zrobila

cmokasy

Witajcie dziewczynki!
Cela-wielkie gratulacie:):):)Czekamy na informacje od ciebie.
Maxin-daj znac co powiedziala polozna, na pewno wszystko jest w porzadku.A co do pobierania krwi to ja mialam ostatni raz 12 marca i kiedy ostatnio o to zapytalam to polozna powiedziala ze wszystko jest ok wiec juz mi nie beda pobierali krwi.Tylko ze skad np. oni wiedz czy hemoglobina mi nie spadla bardziej bo ostatnio mialam troche za niska.Hm dziwne, no nie wiem co o tym sadzic.A i mowisz o bolach, ja tez czasami mam bole jak na @ i takie idace od krzyza.A i jeszcze jedno:strasznie zaczely puchnc mi stopy , dzis mam okropne kostki wogole nie poznaje ze to moje nogi, czy to znaczy ze moge urodzic wczesniej?
Lwica- to super ze maluch daje ci odpoczac i jest grzeczny.A co do brzucha to ja slyszalam, ze jak sie rodzi naturalnie i wszystko goi sie ok i dobrze sie czujesz to juz po paru tygodniach mozna zaczac cwiczyc.Ale to naprawde indywidualna sprawa, wiadomo nic na sile.Ale jak wszystko z toba ok to ja mysle ze nie jest za wczesnie:)
Evoska-dzieki za twoja energie chyba do mnie dotarla bo dzis mam duzo energii i jestem jakas pobudzona:)A jak ty sie czujesz, jak tam dolegliwwosci ciazowe???:):)
maja33-sliczn fotka no i przyszla mama:)Dziekuje ze dobrze nam zyczysz,mam nadzieje ze jakos damy rade w ten ostatni miesiac:)
Martuska-a gdzie ty sie podziewasz, jak sie ma maly Alus?Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze.
Arus-Marcelek jest cudowny, bede ci to powtarzala non stop:):):)
Pozdrawiam i uciekam odpoczac!!!

Hej Kobietki no bylam u poloznej i troszke mnie wystaszyla,oznajmiajac,ze dzidzi moze przyjsc na swiat w kadej chwili.Brzuszek sie opuscil,choc mala jeszcze nie jest dokladnie ulozona w kanale rodnym.Badala mi mocz i okazalo sie ze mam w nim zawartosci bialka,przy tym bole glowy,ktore czasami wracaja,od czasu do czasu mam male migawki, iskierek no i kiedys wracajac ze sklepu maialam lekkie zaburzenia wizji,opuchniete nogi,rece,PODWYZSZONE CISNIENIE co wszystko wskazuje na.........Gestoza-zatrucie ciazowe z tego co teraz wyczytalam bo ona mi tego dokladnie nie powiedziala,nie nazwala rzeczy po imieniu(nie chce myslec zle),tylko kazala jutro przyjsc na dalsze badania moczu,krwi i zobaczymy co wtedy,jak cos to grozi mi szpital,aby monitorowac co sie dzieje.uffff....... troszke mnie wystraszyla tym,ze bede musiala lezec w szpitalu,ale mowi,ze sie o mnie martwi wiec........skoro trzeba bedzie..........Bardzo milusna polozna,usciskala mnie bo widziala lezki w moich oczach ;) NO COZ JUTRO SIE PRZEKONAM ::) ::) ::)

maxin- to ja ci życzę dużo zdrówka, i pomyślności aby wszystko było ok, a jak będziesz w szpitalu to chociaż będziesz miała natychmiastową opiekę i wszystko będzie dobrze ;D

izusia - dziękuję ci za miłe słowa i dużo odpoczywaj

dziewczyny ja mam trochę przyziemne pytanie, kiedy najwcześniej można iść na macierzyńskie gdzieś przeczytałam że 11tyg przed ale czy tak jest naprawdę i kiedy najlepiej powiadomić pracodawcę, wiem że na piśmie trzeba ;D, będę bardzo wdzięczna za pomoc ;D

reklama
jestem an chwilunie;)

Izunia - chyba wytargalas ode mnie sporo tej energii bo ja to sie tak uspokoilam i wyciszylam ze
jak tak dalej pojdzie bede Ci slac codziennie;)
wiem czas sie dluzy, dlatego ja juz zaczelam dzialac - wydalam kupe kasy na materialy, zrobilam projekty
i zaczelam robic kartki, bo wiem ze potem z nudow takie zajecia sie przyda
tylko nie mam pojecia jak set up ten business ...;))

Maxinka - i Tobie sle cala moc ciepla i pozytywnych fluidow - wszystko bedzie dobrze kruszynko
(tak Cie nazywam w gescie tulenia - polozna Cie tuli to i my wszystkie Cie tulimy a co???)
Bedzie dobrze, pamietaj jestes pod stala opieka - dzidzia bedzie pogodna jak mama sie uspokoi
gleboki oddech i mysl pozytywnie - juz niedlugo ujrzymy Natalke ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Maxinka - odpoczywaj i sie nie stresuj ok? w razie czego pisz do nas;)

Majka - my sie jakos w przyszly tyg musimy na te wielkie zakupy umowic, a kupilas czarne jersejowe porcieta z
brzuszkiem elastycznym??? Bo ja wlasnie mam takie, i od kilku dnileca mi z tylka chyba schudlam
a gdzie bylas w parku? Holland?? Pieknisia!!

Arusia - a czy bedziesz zazdrosna ja te usteczka Marcekowe ucaluje hmmm takie namietniutkie slodziukie
no tylko go sciskac i calowac - anioleczek  dobrze Majusia mowila
Ja sie czujesz ogolnie, bola troche cycuszki???

Tamarunia - hmmm co by Ci tu powiedziec SZCZESCIARA!!!
w piatek ma dzidziola na rekach - badz dzielna skarbie, trzymamy
kciuki za Ciebie i zyczymy wszstkiego dobrego

Lwica - Ty to masz mezszyzne z krwi i kosci D&G mowisz wow, szkoda ze moje
kochanie nie pisze po polsku bo glowe bym mu wsadzila w monitor;)
zartuje;)
wiesz a js  tez sie pochwale a co? nie masz nic przeciwko;)
moje kochanie wczoraj (a wiesz miala ciezki dzien z tym scanem itp)
wyrwal sie z pracy i wparowal na flat z wielkim bukietem frezji
az przestalam plakac tak mnie milo zasoczyl moimi ulubionymi kwiatami
dobrze miec ich u boku prawda???
kochana jestes, dzieki za pocieszenie
ps jak sie dobrze czujesz to cwicz i nie sluchaj plotek po 3ch m-cach od porodu
jak najbardziej  tylko nie praktykuj boxu bron boze!!!

Martuska gdzie sie podzialas? Ivonek - jak Ci w Polandzie?? Anya - a co u Ciebie laseczko?
milego wieczoru
pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Do góry