reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
dziekuje Maxin! jestem swiecie przekonana ze Twoja Natalka, sadzac po urodzie mamusi i tatusia, bedzie rownie slodka i sliczniusia! :) :) :) zycze Ci rychlego i latwegi porodu, no i mam nadzieje do zobaczenia na wspolnym spacerku!! :) :) :)

jak najbardziej sie pisze na spaerki ;D ;D ;D byle mala juz sie urodzila,bo czkeam jak na zbawienie,a nogi coraz bardziej puchna,niezle balony sie zrobily,az ich nie poznaje.Dzis znowu troche posprzatalam,padnieta bylam na maxa,a wieczorem dolaczyly rece,odwliczam kady dzien i mam nadziej,ze urodze wczesniej.Fajowo by bylo ;D

Czesc babeczki , wpadam jak po ogien ;)

Malvinko, Maja cod miod!! Taka krupeczka z nije, ze nic tylko calowac i calowac i az ugryzc by sie chialo ;)

Maxin sliczniusi pokoik i tak wszystko juz ladnei przygotowane, ach wierzez, z ejuz nei mozesz sie doczekac. W takim fajnym miesiacu urodzic, wiosna, swieza zieln i ciepelko 8) A sama Ty wygladasz kwitnaco jak na ostatnie dni z brzuszkiem :)

Madziiu Twoja Olivka, to pewnie juz chodzic bedzie za chwile. Oj wierzez, ze czasu nie ma za wiele na bb 8)

Betka, jak masz regularne okresy to jak najbardziej w ciaze mozesz zajsc. Fakt fajnei byloby mniec juz dwojeczke za soba, ale ja potrzebuje troche odrzyc i chce dopracy isc. No ijakos nei wierzez, ze kiedykolwiek bede miala dzieciatko tak grzeczniutkie jak Lwica czy Ara :p Moze w przyszlym roku jakies strarania, tak, zeby dziecko sie urodzilo w 2008 ::) ale to jeszcze nawet z mezem nie obgadane :laugh: On to mi powiedzial, ze dwa nastepne strzelimy sobie jedne po drugim za jakies 8 lat, ale wtedy to ja nie bardzo chcialbym sie w dzieci maic ;) Nooo czas pokaze.
W sumie to jest tak, ze jak sie ma dzieci w malym odstepie to ja mysle, ze zawsze jakos daje sie rade i jedno jest grzeczniejsze na tyle, zeby mamusia sie nei wykonczyla ;) No i napewno czlowiek czasowo jest lepiej zorganizowany :laugh:

Ulinek co tam u Twojej siostrzyczki slychac, napisz nam prosze!

Dla calej reszty gorace buziaki i blagania o wyrozumialosc ;)

Aaa i Maxin, Izusia (pominelam kogos to wybaczcie) dziekuje Wam za troske jesli chodzi o wysypke Alkowa. Juz znika powoli ku mojej wielkiej radosci :laugh:
Wyelimonowalam bialko krowie z mojej diety (choc na krotko i juz podjadam) zmineilam mu srodek myjacy z plynu J&J na mydlo Bambino, przestalismy mu dawac soczek Kubus i myc glowe szamponem. No i dodatkowo smaruje go tym przepisanym kremem z apteki. Pytanie za 10 punktow po czym mu przechodzi? ;) :laugh: Szczerze to mysle, ze chyba samo z siebie plus masc. Bedziemy wracac do wszystkiego powoli i zobaczymy.

No i Beta udanego wypoczynku!!!! Moze zmajstrujecie rodzenswto Tomaszkowi, jak Ci sie juz marzy ;) 8) :p

Ok zmykam spac!

Rany Julek najwazniejszego nei napisalam :o

TAMARUNIA GRATULACJE moje najszczersze!!!!!! Szybicutko izdrowo wychodzcie ze spzitala. No i czekamy na Was z niecierpliwoscia!!!!!!!

Cela prosimy o foteczki i Twojego Skarba :)

Hej dziewczyn!
Oj fatalny dzis dzien i tak zimno i ppochmurno.A mnie katar leci z nosa, mam nadzieje ze to tylko chwilowe bo nie mam zamiaru teraz chorowac:)
Maxin-wierze , ze ci juz ciezko i cierpisz z powodu tych puchnacych rak i nog.Ja mam to samo choc jestem pare tygodni pozniej od ciebie.I wiesz ja tez bym chciala troche wczesniej urodzic, juz mam dosc tego ze czuje sie jak slon, ciezko mi sie podniesc no i mecze sie jak bym brala udzial w maratonie:)No i brzucholek juz opada.A tobie tez juz opadl z tego co widze na fotce?:)
Malvina-ale duza pannica z twojej Majeczki i wygada tak dziewczeco w tej sukieneczce:)
Evoska-gdzie sie podziewasz???
Oj jak ja juz bym chciala tulic mojego bobaska.A wogole wiecie co, wczoraj mialam straszna noc.Zlapal mnie taki bol brzucha (mysle ze to byly braxton hick ale bardzo bardzo silne) ze juz myslelismy ze sie zaczelo.Pol nocy sie meczylam i mierzylam czas trwania az w koncu usnelam a rano juz bylo ok wiec nie dzwonilam do szpitala.Ale powiem wam ze sie przestraszylismy bo narawde juz myslelismy ze sie zaczelo.Tak bolalo ze szok.Teraz tez miewam te bole ale bardzo lekkie.No nic, w piatek polozna wiec jej to powiem, chyba ze by mnie wczesniej znowu zlapalo.
Milego dzionka dla was i waszych szkrabow:):):)

reklama
witajcie!!!

maxin- piękny pokoik piękna mamusia wszystko wygląda niesamowicie i już gotowe na przybycie małej natalki, życzę szybkiego spotkania ;D

malvina- majeczka pięknie wygląda czym starsza tym piękniejsz, cudowne djęcia ;D

izusia- a u nas ładna pogoda tylko wiatr, jak zwykle, nie przemęczj się za bardzo i dużo odpoczywaj, i nie choruj ani trochę ;D

evoska- co u ciebie jak szefowa

martusia- fajnie że małemu alkow mija już wysypka i trzymać tak dalej, a naprawdę wygląda na bystrego chłopca tylko mu się oczka błyszczą ;D

pozdrawiam wszystkie dziewczyny miłego dnia :laugh:

Do góry