hejka
po pierwsze myslalam ze w zyciu nie nadrobie - weekend minal i mamy
tu ksiazke do przeczytania
))
po drugie - poki pamietam, przeczytalam gdzies o metodzie cwiczen Kegla (chyba?)
polegajaca na (od pierwszych m-cyciazy) sciskaniu miesni pochwy i odbytu na 8-10 sec i pnownie
ponoc ma pomoc przy porodzie, czy ktos to stosowal?
TAMARUNIA - gratuluje Tobie i Fazielce - mam nadzieje ze jestescie juz wypoczete i szczesliwe
Majeczka - ja w ogol zapomnialam o tym ze ja przeciez pracuje do 18.00 poniedzialek do piatku,
czyli WIELKIE zakupy w sobote, a ze w ta sobote mamy W KONCU!!! spotkanko
w nastepna idziemy kupowac ok? Moje gg 9172776
ps z tego co pamietam masz odebrac Martusie z Hamersmith - pojade z Toba
umowimy sie na West Kensington ok?a szefowej dzisiaj nie ma (jak zwykle
wiec dzien blogoslawiony
milo ze pytasz;
) co u Ciebie z poszukiwaniem pracy??? Jak w Argosie ???
Maxinka - jak po rocznicy? Co mezus Ci kupil i vice versa?
Wygladasz pieknie - jak kwitnacy kwiat rozy!
Wiesz pokoik piekny, poplakalam sie, Ty to bedziesz cudna mama!
Tak sobie pomyslalam ze pewnie za 4 m-ce ze mna i z Majka pojdziesz na zakupy
pomocne bea twe rady
)))) tyle ze ja sie przeprowadzam do nowego domu prawdopodobne
przed swietami, wiec dekoracja wynajmowanego 1bed flatu bedzie trochi nijaka, chba ze Simone
wyremontuje dom szybciej, pamietam jak w dzien przeprowadzki (4tyg tem) zapytalam go
co z poojem dla fasolki i tym calym famfa ramfa a on na to zebym sie nie martwila poprzyklejami
motylki na scianie w sypialni - tak mnie tm rozsmieszyl hi hi hi
Izus - nie sprzataj tak duzo bo zczywiscie wytrzesz dziury 0
)) Maxin ma racje przeprowadzajcie sie do Londynu
jak tam picie herbatki, brzusio opadl - jaka dzis pogoda u Ciebie?
Na nude nie narzekaj tylko lez nogami w gorze i filmy ogladaj - jeszcze sie nabiegasz
jak malenstwo przyjdzie na swiat, a plci znac nie chcialas?
a gg mam od 10 do 18.00 jak jestem w pracy, internetu nie mam jeszcze - ale to celowo
bo kleje teraz karteczki az sie kurzy - musze teraz jak najwiecej potem wiez jak to jest
nie bedzie czasu aby w nosie podlubac
aha - a jak urodzisz to my mozemy Cie odwiedzic, jak nas zaprosis???
aby Ci bylo raziej
Beta - kochana w koncu sie odzwalas! tak mi przykro ze Cie nie bedzie na spotkaniu, i to wszystko z mojej winy!
ale jak tylko wrocisz cos zorganizujemy.
Opinia na temat drugiego dziecka - trudno mi cokolwiek powiedziec jak to bedzie wygladalo
realnie ale... wolalabym miec jedno po drugim, czyli zaraz po urodzeniu ok 3 - 5 mcy i stac sie o drugie
moja kumpelka tak zrobila i jest zaowolona, chowaja sie razem i bawia sie rzem, najtrudniejszy czas koncowki drugiej
ciazy i poczatki po urodzeniu drugiego - potem - jakos sie uklada.
Uwazaj na wakacjach! ja zmajstrowalam a raczej Simone mnie zmajstrowal fasolke na wakacjach - w Egipcie
Wiesz co z tym tyciem to dziwnie - bo juz schudlam, a moze tylko takie uczucie, chyba mialam wode w organizmie
bo od kilku dni jaks mi tak lekko - i brzusio juz nie taki opuchniety a twardawy
Maggusia - co z chatka - jak po drugim spotkaniu, trzymam kciki aby szybko sie poukladalo,
a tymczasem zycze pokory i odnalezienia sie w sytuacji, tzw pogodzenia sie z losem, bo wtedy
ni stad ni z owad - surprise!!!!
Martus - co z Aleczkiem - jak wysypka juz minela calkiem - jak ze spaniem?
Cela - jak syneczek?
Ara - w koncu sie odezwalas
fajie ze maly ciagnie za wlosy - bedzie z niego podrywacz
cwiczy na mamusi
Malvinka - w koncu jestes! a mala jaka sliczna jak ksiezniczka
a co u mnie? swatowanie mi sluzy - Monia i Kuba zapatrzyli sie na siebie podczas naszej wspolnej randki
az sie tkiwilam, jaka piekn para z nich, teraz tylko rece zacierac
))
w sobote byly Simone taty 70te - ten facet wcale nie wyglada na tyle! wiec rodzinne spotkanie
w niedziele ugoscilam Simone kuzyna z zona i dziecmi - wiec byl polski rosol kurczak i salatka ze siwezego
tartego selera - smakowalo im ufffffffff potem girska do gory
w poniedzialek - kartki - kleje je az sie kurzy - trzymajcie kciuki za mnie
no i dzis praca - calkem bylo busy - jeszcze tylko 1,5 godzinki i do domu juz jestem zmeczona
na rodzinnym spotkaniu wszyscy sie dziwili ze takaszczupla jestem - a brzuch taki duzy - oejku
chyba beda blizniaki albo olrzym fasolka
))
a gdzie reszta Pan sie podziala? jak zaczna czytac to sie nie pozbieraja - zaleglosci nie zdrowe
ps1. Pamietajcie o spotkanie 06.05.2006 13.00 Hamersmith
ps2. a co to BB (bara bara czy bed & breakfast)
bo ja jakas nie kumata
ps3. odmeldowac sie na SPOTKANIA prosze
buziaki
po pierwsze myslalam ze w zyciu nie nadrobie - weekend minal i mamy
tu ksiazke do przeczytania
po drugie - poki pamietam, przeczytalam gdzies o metodzie cwiczen Kegla (chyba?)
polegajaca na (od pierwszych m-cyciazy) sciskaniu miesni pochwy i odbytu na 8-10 sec i pnownie
ponoc ma pomoc przy porodzie, czy ktos to stosowal?
TAMARUNIA - gratuluje Tobie i Fazielce - mam nadzieje ze jestescie juz wypoczete i szczesliwe
Majeczka - ja w ogol zapomnialam o tym ze ja przeciez pracuje do 18.00 poniedzialek do piatku,
czyli WIELKIE zakupy w sobote, a ze w ta sobote mamy W KONCU!!! spotkanko
w nastepna idziemy kupowac ok? Moje gg 9172776
ps z tego co pamietam masz odebrac Martusie z Hamersmith - pojade z Toba
umowimy sie na West Kensington ok?a szefowej dzisiaj nie ma (jak zwykle
milo ze pytasz;
Maxinka - jak po rocznicy? Co mezus Ci kupil i vice versa?
Wygladasz pieknie - jak kwitnacy kwiat rozy!
Wiesz pokoik piekny, poplakalam sie, Ty to bedziesz cudna mama!
Tak sobie pomyslalam ze pewnie za 4 m-ce ze mna i z Majka pojdziesz na zakupy
pomocne bea twe rady
przed swietami, wiec dekoracja wynajmowanego 1bed flatu bedzie trochi nijaka, chba ze Simone
wyremontuje dom szybciej, pamietam jak w dzien przeprowadzki (4tyg tem) zapytalam go
co z poojem dla fasolki i tym calym famfa ramfa a on na to zebym sie nie martwila poprzyklejami
motylki na scianie w sypialni - tak mnie tm rozsmieszyl hi hi hi
Izus - nie sprzataj tak duzo bo zczywiscie wytrzesz dziury 0
jak tam picie herbatki, brzusio opadl - jaka dzis pogoda u Ciebie?
Na nude nie narzekaj tylko lez nogami w gorze i filmy ogladaj - jeszcze sie nabiegasz
jak malenstwo przyjdzie na swiat, a plci znac nie chcialas?
a gg mam od 10 do 18.00 jak jestem w pracy, internetu nie mam jeszcze - ale to celowo
bo kleje teraz karteczki az sie kurzy - musze teraz jak najwiecej potem wiez jak to jest
nie bedzie czasu aby w nosie podlubac
aha - a jak urodzisz to my mozemy Cie odwiedzic, jak nas zaprosis???
Beta - kochana w koncu sie odzwalas! tak mi przykro ze Cie nie bedzie na spotkaniu, i to wszystko z mojej winy!
ale jak tylko wrocisz cos zorganizujemy.
Opinia na temat drugiego dziecka - trudno mi cokolwiek powiedziec jak to bedzie wygladalo
realnie ale... wolalabym miec jedno po drugim, czyli zaraz po urodzeniu ok 3 - 5 mcy i stac sie o drugie
moja kumpelka tak zrobila i jest zaowolona, chowaja sie razem i bawia sie rzem, najtrudniejszy czas koncowki drugiej
ciazy i poczatki po urodzeniu drugiego - potem - jakos sie uklada.
Uwazaj na wakacjach! ja zmajstrowalam a raczej Simone mnie zmajstrowal fasolke na wakacjach - w Egipcie
Wiesz co z tym tyciem to dziwnie - bo juz schudlam, a moze tylko takie uczucie, chyba mialam wode w organizmie
bo od kilku dni jaks mi tak lekko - i brzusio juz nie taki opuchniety a twardawy
Maggusia - co z chatka - jak po drugim spotkaniu, trzymam kciki aby szybko sie poukladalo,
a tymczasem zycze pokory i odnalezienia sie w sytuacji, tzw pogodzenia sie z losem, bo wtedy
ni stad ni z owad - surprise!!!!
Martus - co z Aleczkiem - jak wysypka juz minela calkiem - jak ze spaniem?
Cela - jak syneczek?
Ara - w koncu sie odezwalas
cwiczy na mamusi
Malvinka - w koncu jestes! a mala jaka sliczna jak ksiezniczka
a co u mnie? swatowanie mi sluzy - Monia i Kuba zapatrzyli sie na siebie podczas naszej wspolnej randki
az sie tkiwilam, jaka piekn para z nich, teraz tylko rece zacierac
w sobote byly Simone taty 70te - ten facet wcale nie wyglada na tyle! wiec rodzinne spotkanie
w niedziele ugoscilam Simone kuzyna z zona i dziecmi - wiec byl polski rosol kurczak i salatka ze siwezego
tartego selera - smakowalo im ufffffffff potem girska do gory
w poniedzialek - kartki - kleje je az sie kurzy - trzymajcie kciuki za mnie
no i dzis praca - calkem bylo busy - jeszcze tylko 1,5 godzinki i do domu juz jestem zmeczona
na rodzinnym spotkaniu wszyscy sie dziwili ze takaszczupla jestem - a brzuch taki duzy - oejku
chyba beda blizniaki albo olrzym fasolka
a gdzie reszta Pan sie podziala? jak zaczna czytac to sie nie pozbieraja - zaleglosci nie zdrowe
ps1. Pamietajcie o spotkanie 06.05.2006 13.00 Hamersmith
ps2. a co to BB (bara bara czy bed & breakfast)
ps3. odmeldowac sie na SPOTKANIA prosze
buziaki