reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witam wszystkie mamusie
widze ze sa tylko mamy z londynu a moze jest ktos z southampton?
mieszkam tutaj od 2 lat i mam 5 miesieczna coreczke Olivie, fajnie by bylo poznac kogos z moich stron. wymienic sie wiadomosciami.
goraco pozdrawiam!

reklama
Aanes witam sedecznie na forum.Tutaj sa laski nie tylko z Londynu,ale wogole z uk.Jednak z Londynu jest nas duzo ;D
Grauluje coreczki,jak czujesz sie w roli mamy???Z Southampton nie ma jak na razie rzadnej mamy,jestes pierwsza,ale pisz do nas zawsze to razniej.Napisz cos o sobie ;D

A ja dolanczam jeszcze fotke twarzyczki Natalki,biedna nie wyglada na szczesliwa na nim,pewnie za ciasno jej ::) ::) ::)
natalka40tydzi1dzien4xg.jpg

Hej babeczki
Cos tu pusto ostatnio:(Pogoda sie popsula i zrobilo sie znowu szaro ale mam nadzieje ze slonce szybko powroci:)Ja juz dzis myslalam ze sie wykoncze i ze to juz.Dostalam takich skurczow(bol jak @ ale silniejszy) ze myslalam ze bede gryzla sciany.Nie wiedzialam czy mam lezec , chodzic siedziec czy co???Te skurcze trwaly ok 1 minuty i byly bardzo czeste(mialam wrazenie ze trawaja nieprzerwanie chwilami)wiec naprawde myslelismy ze to juz.Meczylam sie chyba z 3 godziny ale ani czop ani wode nie odeszly.W koncu przeszlo, teraz boli slabiutko.Wiec czekamy ale juz michal chodzi poddenerwowany i biedak nie wie jak ma mi pomoc, hehe ja tez tego nie wiem:)Ale powiem wam ze bolalo cholernie wiec nie mysle nawet jak bedzie bolalo przy porodzie.
Maxin- dobrze, ze wypuscili cie ze szpitala ale bylam w 100% przekonana ze wyjdziesz juz z Natalcia. Hm a swoja droga to dziwne ze tyle cie przetrzymali i wypuscili.Zycze ci zebys jak najszybciej urodzila:)
Dla reszty babeczek usciski:)

Aanes pisze:
witam wszystkie mamusie
widze ze sa tylko mamy z londynu a moze jest ktos z southampton?
mieszkam tutaj od 2 lat i mam 5 miesieczna coreczke Olivie, fajnie by bylo poznac kogos z moich stron. wymienic sie wiadomosciami.
goraco pozdrawiam!

Hej Aanes ;D

Ja jeszcze nie byłam w UK ale...
po wakacjach najprawdopodobniej będziemy sąsiadkami :)
dzieliło by nas zaledwie 30 km

Moja córeczka ma prawie 8 miesięcy, więc róznica wieku nie duża :)
fajne było by mieć juz koleżankę z okolicy :)
Ale fajnie, że napisałaś ;)

hello
fajnie ze sie odezwalyscie.mam 25 lat od 2 lat wmieszkam w southampton, obecnie jestem na urlopie maciezynskim jak na razie nie mysle o pracy bo coreczka pochlania caly moj czas z trudem znajduje chwilke na przyjemnosci, zreszta ona chyba nie lubi jak zasiadam do komputera bo jak tylko uslyszy klikanie to nawet jak spi od razu sie budzi(hahahaha) ,ale nie narzekam o wszystkim zapominam kiedy mala sie do mnie usmiecha.jest slodziutka!

Melanie a gdzie dokladnie bedziesz mieszkac?
pozdrawiam!  :laugh:

my.php

Aanes w Portsmouth :)
Ja narazie też nie będę pracowała i będę miała dużo wolnego czasu na spacerki :) :) :)

Widze, ze mamuski z brzusiami zasidaja ostatnio wiecej do komputera, a te z pociechami korzystaja z pieknej pogody... Ja korzystam z okazji, bo wlasnie pozbylam sie moich dwoch mezczyzn :-)

Gosiacz3k, Aanes, Melanie- witam Was moje drogie na naszym cudownym forum, piszcie do nas duzo i czesto

Maxin
- Josh rzeczywiscie juz duzo gaworzy, praktycznie codziennie pokazuje nam cos nowego, a my przy tym cieszymy sie jak male dzieci. Tyle radosci daje taki dzieciaczek... ostatnio cwiczyl duzo przewracanie sie z pleckow na brzuszek i zajmowalo mu to troche czasu, a teraz umie juz to zrobic w sekunde, poza tym zaczal sie turlac przez prawy bok (przez lewy jakos ciezko mu sie rozpedzic hihi) i potrafi sie przeturlac przez pol pokoju, aby siegnac po zabawke, ktora lezy na podlodze. Smiesznie to wyglada, cwaniaczek z niego- znajdzie swoj sposob na wszystko. Poza tym rozbraja nas minami, ktore wciaz wymysla. Zaczelismy takze chodzic do nowej grupy Mother&Toddler i jest przeuroczo. Josh bardzo lubi przebywac w towarzystwie innych dzieci. O domie juz Ci mowilam na GG, wiec nie bede sie powtarzac :-) A Ty nadal nierozdwojona? Z pewnoscia jest to frustrujace, ale i tak nie jestes po terminie tyle co ja bylam, wiec wszystko jest do wytrzymania :-) Choc wiem, ze ten czas po terminie ciagnie sie jak flaki z olejem, a Ty czekasz na oznaki porodu jak na zbawienie. Zycze duuuzo cierpliwosci!

Evoska
- szanowne panie biurowe z konsulatu mowia po polsku i angielsku, aczkolwiek nie wiem czy one same siebie rozumieja- nawet w jezyku ojczystym mowia rzeczy, ktorych same nie pojmuja ;D
izusia- tak mi Ciebie zal kochana, ze sie meczysz z tym bolem. Ale uwierz, ze ciaza (a raczej efekt koncowy) jest warfty tego wszystkiego.
7 czerwca lecimy do Polski na 10 dni i Josh bedzie mial takze chrzest w PL, ale nie moge dostac dla niego nic do ubrania... Moze ty lwico moglabys polecic jakis sklep z ciuszkami okazjonalnymi dla dzieciaczkow, bo wiem ze chrzcilas malego w Anglii.

Witam Mamusie!
I duzo do czytania woow jak zwykle nie wszystko przeczytalam malo czasu i Brian mi w caffe placze.Moj Anioleczek zaczol slicznie sie usmiechac niedlugo mamy pierwsza szczepionke.

Maxin-zycze powodzenia trzymam kciuki napewno wszystko bedzie ok!glowka do gory kochana ;)sliczne zdjecie.

Evoska-swietnie ze juz mialas scan przynajmniej sie nie martwisz ale przezycie prawda?Gratulacje synka!

Izusia-mam nadzieje ze nozka przestanie bolec.

Aanes, Melanie-witajcie na forum! ;)

PRZESYLAM PIZDROWIENIA.

Witam laski,pomyslicie ze zwarjowalam,ale juz nie moge tak bezczynnie czekac wiec biegne do apteki po Olej rycynowy,moze pomoze ::) ::) ::)

Juz sam niewiem co z soba zrobic ::) ::) ::)

reklama
Anya pisze:
Gosiacz3k, Aanes, Melanie- witam Was moje drogie na naszym cudownym forum, piszcie do nas duzo i czesto

jakby nie było pisać dużo lubię, co widać po ilości napisanych przeze mnie postów ;)

Witam serdecznie wszystkie mamuśki i przyszłe mamuśki z UK :)

Do góry