reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Evoska przede wszystkim dla Ciebie gratulacje!!!Ze zobaczylas w koncu swojego syneczka i ze wies w ogole kogo tam nosisz!! Wiem jaka to radosc!!!!!a na kiedy masz wyznaczony nastepny scan?

No moze Maxin juz urodzila?

A ja wklejam zdejcienaszej male Hafsy, naszego cudenka , ktore juz sie powoli budzi!alez spac mi si chce!

reklama
tamarunia- Hafsa jest naprawde cudenkiem!! sliczniusia dziewusia! mozecie byc dumni ze swojego skarba! duzo zdrowka dla Hafsinki!
evoska- super ze moglas w koncu zobaczyc (i sie przekonac!) swoja fasolke! serdeczne gratulacje!!pierwszy scan to niesamowite przezycie, bardzo wzruszajace.... tak naprawde wtedy dopiero sie przekonujesz i dociera do ciebie ze tam rzeczywiscie KTOS sobie zamieszkal!! bo przed tem to czlowiek troche niedowierza. a wiec synek!! miales takie przeczucia czy myslalas ze bedzie dziewczynka?
izusia- wspolczuje mocno ze dzidzia tak ci sie daje we znaki ( a raczej w nerw!). no niestety nie ma innego wyjscia jak zaciskac zeby. trzymaj sie dzielnie- to juz niedlugo! a moze jeszce szybciej? :)
ciekawe co u maxin??? mam nadzieje ze sie mocno nie meczy te ostatnie dni przed porodem, a moze juz jest po??
a co z reszta??? laski gdziescie sie podzialy??

Evoska kochanie oczywiscie ze Was nie olewam tylko po prostu brak czasu,pogoda piekna wiec chodzimy sobie na spacerki,a wieczorem to juz czas tak szybko leci,ze zanim sie nie ogladne a juz trzeba isc do wyrka,a przeciez jeszcze musze miec troszke czasu na przytulenie sie do mezusia.GRATULUJE NOWYCH WIESCI OLIVIEREK BEDZIE MIAL NOWEGO KOLEGE.Ucaluj maluszka od cioci MARZENY.

Tamarunia slicznosci ta Twija cora,a ile wloskow ma na glowce,amortyzatory reguluje sie z przodu kol.

Maxim czyzbys juz pojechala rodzic bo cos Cie ostatnio nie widac na forum,jeszcze raz zycze szczesliwego porodu,Twoj termin o ile dobrze pamietam juz mija.

Moj tygrysek mial dzisiaj rewelacyjny dzien,smial sie calutki czas a ja razem z nim,do tej pory tak raczej sie tylko usmiechal a dzisiaj to juz tak na glos,mowie Wam super.Spadam do spania,moi dwaj mezczyzni juz przysypiaja.Zycze kolorowych snow i chyba sprobuje jutro zadzwonic do Maxim,moze sie cos dowiem jak Jej samopoczucie.Pa

Czesc Dziewczynki:)
Widze, ze nie tylko ja jestem nocnym markiem. Widze, ze Lwica dotrzymuje mi kroku;)
Co do pogody: rzeczywiscie dzionek cudowny, oby tak dalej.
Mojej corci rowniez dopisywal dzisiaj humorek, spala moze 30 minut w ciagu dnia, a tak byla wesolutka ze cos. Padla jak mytka o 21:30, takze mamusia miala troche czasu na czytanie i w koncu aby cos naskrobac..

Evoska gratuluje synusia- zycze Ci aby wyrosl na zdrowego chlopczyka. Musicie mi dac przepis jak robic aby wyszedl chlopczyk; bo u mnie poki co to nici. A juz myslalam, ze bede miala niespodziewana niespodzianke :(

Maxin mam nadzieje, ze u ciebie wszystko ok. Moze juz tulisz swoja Natalke do piersi.. :)

Ara twoj synus cudowny. Widze, ze mamy cos wspolnego: ja rowniez mam bzika na punkcie kotow.
Jednym slowem je uwielbiam.

Jejku, nawet nie zauwazylam, ze jest juz tak pozno. Ide pod prysznic i do spania.
Milego dnia wam zycze.

ale dzis piekna pogoda az sie nie chce do pracy isc ale co tam mam wielka nadzieje ze jutro tez tak bedzie

evoska- gratuluje syneczka mialas dobre przeczucie nie mylilas sie ani troszke ;D, ja mam cicha nadzieje ze moja fasoleczka to dziewczynka ale jak bedzie chlopczyk to tez super napatrzylam sie na olivierka i alusia i jak bedzie syneczek to bede sie bardzo cieszyc, a twoj skarbek swietnie wyszedl na zdjeciach ;D ja juz nie moge sie doczekac kiedy bede miala, ale juz nie dlugo i scan

izusia- mam nadzieje ze dzis bol chociaz troszeczke jest mniejszy, tak mi szkoda cie ze tak cierpisz ale jeszcze troszeczke i bedzie dobrze

maxin- mam nadzieje ze natalka juz jest z toba a jak nie to niedlugo zeby byla

magda-pozdrawiam serdecznie i powodzenia w.... ;D

lwica- twoj olivierek pieknie sie usmiecha i juz zaczynal smiac sie na spotkaniu jak goevoska rozbawila byl wspanialy ;D

tamarunia- fotki swietne macie sliczna coreczke nie dziwie sie tace malej ze troszke zazdrosny o taka mala ksiezniczke :laugh:

dziewczyny pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia

Hejo babeczki!
Pogoda znowu cudna a ja znowu jak ta kaleka i znowu siedze w dmou.Jedyne co to poszlam do poloznej a raczej sie potoczylam i te ok 700 metrow do przychodni to bylo dla mnie wyzwanie.Szlam jak kaleka a bol jest chyba jeszcze gorszy i zaden paracetamol nie pomaga:(
Ide leniuchowac z nogami na suficie:)
maja33- z tego co jestem zorientowana to od jutra i nastepny tydzien ma byc pochmurny i deszczowy:(Szkoda co, bo przy takiej pogodzie jak w tym tygodniu az chce sie zyc i wszystko jest takie cudowne:)(choc noga boli)
papatki dziewczynki:)

Witajcie drogie mlode mamusie!!! Pogoda sliczna bylam ze swoim szczesciem na spacerku,i myslalam ze choc odrobinke pospi,ale nic z tego Mala ma dopiero 4 mies a spi dwa razy po 15 min w dzien bo noce sa ok.Pozatym jest cudowna ,wspaniala i slicznie sie smieje.Wiecie co ,ostanio pomjyslalam ze te nasze dzieciaczki tak szybko rosna ze az strach ,jeszcze niedawno byla taka malutenka a teraz smieje sie i o mala nie wyskoczy z kolyski ,strasznie mnie to cieszy ale tak sobie mysle ze nie wszystko zapamietam z jej malutenkiego jak dotychczas zycia .No ale tak to juz jest. Ateraz cos o mnie mam 25 lat w cudnym londynie mieszkam juz jakies 5 lat .Mam 2 sliczne coreczki jedna chodzi do szkoly a druga trzymam na reku to tyle.............................................a dziekuje za milutkie przywitanie na forum .Buziaczki gorace PA PAP PA

dziewczyny dzieki za gratulacje i mile slowa;) ja synusia calowalam juz od Was i cauje go
odkad dostalam zdjecie z USG ha ha ha Simone sie smieje ze papier zmocze,
ale tatus za to synka caluje codziennie na dzien dobry
i na dobrej nocy;))))

Magdus - ja od samego poczatku czulam intuicyjnie z to chlopak wiec potwierdzilo to USG
ale i dziewczynke bym kochala tak samo! Bo Twoja Olivke to tylko schrumkac ;)))

Lwica - no - w kocu - bo juz sie martwilam - superowo ze maly dziasla szczerzy,a na spotkaniu
jak stalas w kolejce po ciastko:) smial sie do mnie do rozpuku hi hi hi

Izusia - no co tam? leniuszkj leniuszkuj - ciekwa jestem czy Maxin juz urodzila
mam nadzieje ze wszystko sie dobrze tam uklada

Majeczka - milego weekendu - fajnie ze tescie przyjezdzaja - nie na lataj sie za duzo!!!  
a ja dzis po pracy na zakupki - sama ;(

Tamarunia - coreczke masz przeslodka - gratuluje;)

reklama
Witam kobietki ja wrocilam,ze szpital i jestem zdegustowana.WCIAZ 2w1,buuu,,,,,,,,,, ::) :-[ ::)
We wtorek zaraz po wizycie z polozna polozyli mnie do szpitala,cisnienie podskoczylo na 144/100,wiec musialm zostac,co wcale mi sie nie usmiechalo,no ale mialam nadzieje,ze zobacze juz niedlugo coreczke wiec ta mysl mnie pocieszala.Pierwsza noc w szpitalu byla fatalna,nie spala,duzy myslalam,babka obok,czarna,duza kobieta,bardzo marudzila,krzyczala na polozne,w nocy mlaskala,ogladal tv,SZOK.Monitorowali dziecko na ktg. miezyli cisnienie,ktore raz bylo ok a nastepnym razem wzrastalo,ale ogolnie sie unormowalo w srodekrew byla ok,bialko wciaz w moczu,wiec postanowili,ze zrobia USG sprawdza jak dzidzi sie rozwija i wtedy zadecyduja,czy ide do domu,czy dzialaja wywolajac porod.Najpierw poprzez zel,jezlei to nie podziala,to przebija wody,a jezeli zas to nie zadzial,podaja mi hormon,ktory powinien przyspiesdzyc porod,no i na koniec jezlei zaden ze sposobow nie podzialla by to wtedy CC.No ale czekalm caly dzien na skan i nic,byli tak zajecie,a do 4.00 tylko robia,wiec niestety musialam zostac kolejna nocke,co w cale mi sie nie usmiechalo,bo czulam,ze i tak nie bede wywolywac,a ja sie dobrze czulam.Dola milam starsznego,nudy okropne.Tak wiec dzis zrobili skan,dziecko wpozadku,nie za duze,nie za male,po rozmowie z lekarzem wyslai mnie do domu.Ciesze sie,ze jestem juz u siebie,nie ma jak polezec w wannie,zrobilam cala pielgnacjie ciala,nawet pomalowalam paznokcie,posprzatalam i teraz nadrabiam BB ;D ;D ;D jezlei nie urodze do przyszlej soboty na pewno beda wtedy wywolywac,ale lekarz jeszcze raz wytlumaczym mi cal procedure i szczerze,nie chciala bym,proces dlugi i meczacy dla matki i dziecka niebezpieczne.Ale sie rozpisalam SORKI MAM NADZIEJ,ZE WAS NIE ZANUDZILAM

DZIEKI ZA TROSKE ;)

Izusia dzieki za zostawienie wiadomosci ;) Mam nadzieje,ze ty lepiej sie czujesz i bol troche mija,co dla naszych kruszynke nie zrobimy,a ile sie wyciepimy.Jak wogole wizyta u poloznej minela,wszytko ok????
Evoska,GRATULUJE MOJA DROGA SYNKA,kolejny chlopaczke na forum ;D Fotki cudowne i przezycie niesamowite,parwda,ciesze sie z wami ;D
Tamarunia coreczka juz mowiwlam na majowka sliczny aniolek.Jak karmienie i opieka nad mala???!!Mam jeszcze jest z wami??
Lwica radosc prawda jak synos sie zmienia i robi sie coraz fajnieszjy,ubaw pwwnie na calego,jak wydaje dzwieki i sie smieje ;) A jak tam twoje cwiczenia,zaczelas ;)
Maja jak jak u ciebie???Humorek dopisuje i sampoczucie???Jak w parcy???
Gsiaczek3k milo patrzec jak dzieci rosna i tyle radosci daja,Gartuluje corzcezki juz tak duza ;D Pisz do nas czesciej co u ciebie???
Magdali WITAM NA FORUM ;D ;D ;D
Maruska co u ciebie tak milczysz???
Leedsana a ty co sie obijasz???

ok uciekam sie polozyc bo juz padam,czekam na oznaki porodu ::) ::) ::)
BUZIAKI PAPA MILEGO WEKENDU ;D ;D ;D

Do góry