Witam kobietki ja wrocilam,ze szpital i jestem zdegustowana.WCIAZ 2w1,buuu,,,,,,,,,, :

:-[ :

We wtorek zaraz po wizycie z polozna polozyli mnie do szpitala,cisnienie podskoczylo na 144/100,wiec musialm zostac,co wcale mi sie nie usmiechalo,no ale mialam nadzieje,ze zobacze juz niedlugo coreczke wiec ta mysl mnie pocieszala.Pierwsza noc w szpitalu byla fatalna,nie spala,duzy myslalam,babka obok,czarna,duza kobieta,bardzo marudzila,krzyczala na polozne,w nocy mlaskala,ogladal tv,SZOK.Monitorowali dziecko na ktg. miezyli cisnienie,ktore raz bylo ok a nastepnym razem wzrastalo,ale ogolnie sie unormowalo w srodekrew byla ok,bialko wciaz w moczu,wiec postanowili,ze zrobia USG sprawdza jak dzidzi sie rozwija i wtedy zadecyduja,czy ide do domu,czy dzialaja wywolajac porod.Najpierw poprzez zel,jezlei to nie podziala,to przebija wody,a jezeli zas to nie zadzial,podaja mi hormon,ktory powinien przyspiesdzyc porod,no i na koniec jezlei zaden ze sposobow nie podzialla by to wtedy CC.No ale czekalm caly dzien na skan i nic,byli tak zajecie,a do 4.00 tylko robia,wiec niestety musialam zostac kolejna nocke,co w cale mi sie nie usmiechalo,bo czulam,ze i tak nie bede wywolywac,a ja sie dobrze czulam.Dola milam starsznego,nudy okropne.Tak wiec dzis zrobili skan,dziecko wpozadku,nie za duze,nie za male,po rozmowie z lekarzem wyslai mnie do domu.Ciesze sie,ze jestem juz u siebie,nie ma jak polezec w wannie,zrobilam cala pielgnacjie ciala,nawet pomalowalam paznokcie,posprzatalam i teraz nadrabiam BB ;D ;D ;D jezlei nie urodze do przyszlej soboty na pewno beda wtedy wywolywac,ale lekarz jeszcze raz wytlumaczym mi cal procedure i szczerze,nie chciala bym,proces dlugi i meczacy dla matki i dziecka niebezpieczne.Ale sie rozpisalam SORKI MAM NADZIEJ,ZE WAS NIE ZANUDZILAM
DZIEKI ZA TROSKE
Izusia dzieki za zostawienie wiadomosci

Mam nadzieje,ze ty lepiej sie czujesz i bol troche mija,co dla naszych kruszynke nie zrobimy,a ile sie wyciepimy.Jak wogole wizyta u poloznej minela,wszytko ok????
Evoska,GRATULUJE MOJA DROGA
SYNKA,kolejny chlopaczke na forum ;D Fotki cudowne i przezycie niesamowite,parwda,ciesze sie z wami ;D
Tamarunia coreczka juz mowiwlam na majowka sliczny aniolek.Jak karmienie i opieka nad mala???!!Mam jeszcze jest z wami??
Lwica radosc prawda jak synos sie zmienia i robi sie coraz fajnieszjy,ubaw pwwnie na calego,jak wydaje dzwieki i sie smieje

A jak tam twoje cwiczenia,zaczelas
Maja jak jak u ciebie???Humorek dopisuje i sampoczucie???Jak w parcy???
Gsiaczek3k milo patrzec jak dzieci rosna i tyle radosci daja,Gartuluje corzcezki juz tak duza ;D Pisz do nas czesciej co u ciebie???
Magdali WITAM NA FORUM ;D ;D ;D
Maruska co u ciebie tak milczysz???
Leedsana a ty co sie obijasz???
ok uciekam sie polozyc bo juz padam,czekam na oznaki porodu :

:

:

BUZIAKI PAPA MILEGO WEKENDU ;D ;D ;D