reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc laski

ja juz po scanie ale27 mam kolejny czyli 3-ci poniewaz dzidzia nie chciała sie obrócic 3 razy wchodzilam na scan i wychodzilam zeby sie przejsc i nic babka nie mogła sprawdzic kegosłupa i nerek mam nadzieje ze jest wszystko ok choc troszke sie zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y: ze cos moze sie dziac.......jak teraz bede w polsce to pojde na sug moze tam mi cos wiecej powiedzą zebym sie uspokoiła............. czy któras z was miała podobna sytuacje????????

a na pierwszym scanie jednak dobrze widzialam Bedzie SYNUS!!!!!!!!!!!!!!

ide mała wykompac wpadne pozniej

reklama
Pinka to gratuluje synka! A mi sie tak nie zdarzylo z usg, ale jednej mojej znajomej tak, ale wszystko bylo w porzadku, po prostu dziecko uparte od poczecia i sie obroci jak mu sie chce, a nie jak mu kaza! hehehehe :-) Na pewno wszystko ok!

Rzeczywiscie coraz zimniej, pewnie znowu zima stulecia nas czeka.....

A mnie jak zwykle dawno tutaj nie bylo ;)
PINKA gratuluje dzidziusia i zarazem zazdroszcze, mimo iz mam juz synka i coreczke to nadal marza mi sie dzieci.... az nie do pomyslenia bo kiedys zarzekalam sie, ze nigdy w zyciu zadnych dzieci miec nie bede ;).

czesc laski

ja juz po scanie ale27 mam kolejny czyli 3-ci poniewaz dzidzia nie chciała sie obrócic 3 razy wchodzilam na scan i wychodzilam zeby sie przejsc i nic babka nie mogła sprawdzic kegosłupa i nerek mam nadzieje ze jest wszystko ok choc troszke sie zdenerwowałam:wściekła/y::wściekła/y: ze cos moze sie dziac.......jak teraz bede w polsce to pojde na sug moze tam mi cos wiecej powiedzą zebym sie uspokoiła............. czy któras z was miała podobna sytuacje????????

a na pierwszym scanie jednak dobrze widzialam Bedzie SYNUS!!!!!!!!!!!!!!

ide mała wykompac wpadne pozniej

Pinka ja tak mialam na scanie w 12tc,probowali sprawdzic przeziernosc karkowa a Olivka nie chciala sie odwrocic i po pol godziny prob kazali mi sie przejsc i zjesc cos slodkiego,ale niestety nic to nie dalo i po nastepnej probie lekarz stwierdzil ze sprobuje dopochwowo,ale to tez nic nie dalo i tak spedzilam 6 godzin w szpitalu a i tak niestety nie udalo mu sie dokladnie zbadac.Nie powinnas sie tym stresowac,poprostu malemu nie chcialo sie odwrocic i juz:-)

witam

dziekuje dziewczyny za gratulacje i slowa otuchy tez mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,a maly po prostu nie miał ochoty sie obracać

ok lece zaraz do wyrka bo o 7:00 wstajemy i trzeba do bristolu na lotnisko ruszac odezwe sie po powrocie z polski buziaki

Witajcie!

Pinka to udanego pobytu!!!!

Ale zmrozilo ostatnio.....Musze Mlodemu wiecej jesienno-zimowych ubran kupic, i jakies rajstopki, bo nie idzie na spacer wychodzic....bbbrrrrrr

Dzisia jedziemy kupic Redanowi nowy fotelik do samochodu, bo z 0-13 kg juz mu glowka wystaje i jest strasznie niewygodnie. Do tego Mlody juz potrafi siedziec i chce wszystko widziec, a w tym malym to tylko tak pollezaco.

No nic lece sie i Mlodego uszykowac, Milego Dzionka!

reklama
Witajcie!

Pinka to udanego pobytu!!!!

Ale zmrozilo ostatnio.....Musze Mlodemu wiecej jesienno-zimowych ubran kupic, i jakies rajstopki, bo nie idzie na spacer wychodzic....bbbrrrrrr

Dzisia jedziemy kupic Redanowi nowy fotelik do samochodu, bo z 0-13 kg juz mu glowka wystaje i jest strasznie niewygodnie. Do tego Mlody juz potrafi siedziec i chce wszystko widziec, a w tym malym to tylko tak pollezaco.

No nic lece sie i Mlodego uszykowac, Milego Dzionka!
Po wielu przeczytanych review zdecydowaliśmy się kupić britax first class plus i najtaniej wyszli nam zamówić z kiddicare.co.uk. można zaoszczędzić 40-50 funtów plus przesyłka jest darmowa i w ciągu 24godzin. Polecam.

Ostatnia edycja:
Do góry