o matko to sie narobilo noMaggusia a bylas w CA B spytac sie?to chyba trzeba zalatwiac w Job Centre.oni powinni ci pomoc.Idz do CAB oni ci pomoga.a szukalas zeby zatrudnic sie w jakims salonie u kogos?glowa do gory.Idz do Job centre,za dlugo czekasz na pieniadze,cos jest nie tak.....bylac SIE PYTAC O hOUSING?
Ja przezylam chwile grozy,Konrad wlozyl palec w taka zabawke,pudelko od kluczy,srubek.nie moglam wyciagnac,palec robil sie juz siny.Musialam dzwonic po pogotowie.przyjkechal doktor,probowal szamponem jeszcze medykowac co mnie zdziwilo,ja uzylam oleju ale i tak nic nie dalo,za ciasno bylo.rozcial w koncuboshhh ale sie zdenerwowalam.....malo nie padlam
![]()
moja maluda zaklada sobie na glowe czasem ta nakladke na sedes zeby nie wleciala jak robi siusiu no i raz przecisnela przez glowe i przybiegla do mnie boshh jak sie wystraszylam na szczescie zeszlo z glowy ufffno kochana tak jest na poczatku patrzysz na cudenko w lozeczku i nie dowierzaszwitam
chwila luzu maly własnie kimnoł marudny dzis jest rano bylismy z mezem załatwic małemu certyfikatpogoda do bani zmino szaro wiatr do tego ze nawet na spacer wyjscie nie mozna chyba ze biegiem
kurcze ale jestem zmęczona choc mały w miare grzeczny jest i wnocy budzi sie tylko 2 razy to ja jeszcze nie odespałam zarwanych nocek w ciazy i po................
A SWOJA DROGA DO MNIE CIAGLE NIE DOCIERA ZE JA JUZ JESTEM PO PORODZIE
Maggusia- to nie ciekawa sytuacja u was:-( oby sie wszytsko szybko poukładało a mój poród mozesz poczytac na marcówkach
Gosia- Igasia- to trzymam kciuki zeby w poniedziałek okazało sie iz w waszych brzuszkach mieszkają chłopaki;DD
kwiateczek- no to niezle widze ze synek zapewnia ci ciagle mnóstwo atrakcji dobrze ze wszytsko pomyslnie sie skonczyło
kamila- tak poród szybki do dzis czuje skótki ahhahah
no i koniec bb![]()
milego dnia kochane u nas nic nowego dzis szkola a tak mi sie nie che buuu
boshhh ale sie zdenerwowalam.....malo nie padlam
pogoda do bani zmino szaro wiatr do tego ze nawet na spacer wyjscie nie mozna chyba ze biegiem

Nastka chodzi i mowi "bede miec braciszka, bede miec braciszka"
a jak się czujesz? My cały czas coś łapiemy
ale tak to chyba jest jak dziecko do przedszkola pójdzie.
dupa jeszcze nie zagojona a on o trzecim mowi