witajcie dziewczynki!wrocilam po tygodniowej przerwiePrzeprowadzka zaliczona!.Dzis w koncu podlaczyli mi internet,pierwsze co zrobilam to sprawdzialm co na bb
kwiateczek jestes bardzo dzielna!Skad jestes tak pozatym??Wspolczuje tych mdlosci....pierwszy trymestr i dla mnie byl najgorszy

mdlosci i zawroty glowy to jedno ale niesamowicie silny bol w dole brzucha to drugie....nawet lekarze wyslali mnie na dodatkowe badania w 6 tygodniu,podejrzewajac najgorsze.Na szczescie wszystko bylo ok ,widac taka moja uroda.W trzecim miesiacu bylo niebo lepiej

Do 9 go miesiaca czulam sie dobrze(co wprawilo mnie w zaskoczenie).Znajoma natomiast zaszla w ciaze 3 miesiace po mnie-u niej bylo na odwrot(nabijala sie ze mnie nawet na poczatku)U niej pierwszy trymestr przebiegl bezproblemowo,a potem ciagle wymiotowala,z lozka nie mogla wstac do tego doszly okropne hemoroidy pod koniec
pinka a skad masz te czopki???Mati juz skonczyl piec miesiecy i nie ma jeszcze ani jednego zabka;p mama mowila mi ze mi zaczely wychodzic gdzies w okolicch 6go miesiaca,u meza nie wiem.Maly slini sie od kiedy skonczyl 2miesiace(choc prawdopodobnie ma to raczej maly zwiazek z zabkowaniem).Gryzie wszystko co popadnie lacznie ze mna.ale co innego mnie zastanawia.od wczoraj ma biegunke.Praktycznie po kazdym jedzeniu cos 'wypuscil'.Kupki ma bardzo wodniste,czasami z duzymi bialymi kolkami i zelowate jakies .Mogloby to swiadczyc o zatwardzeniu(te kleiste)ale duzo wody w nich.Czy to przez zabkowanie czy moze powinnam sie martwic??Dzis zrobil jedna kupke juz nieco bardziej normalna.Nie goraczkuje,ale rowniez wierci sie w nocy i poplakuje biedactwo.Smaruje mu dziaselka dentiox masc , potem jest spokuj.W pogotowiu mam ibum.I.....zapas cierpliwosci.mezowi jej brakuje cos;o
heronek jak zdiagnozowalas ta skaze bialkowa??Poszlas do lekarza i co??Mojemu maluszkowi wychodza takie 'placki' z szorstka przesuszona skora,zwlaszcza na brzuszku ,za uszkami na lokciach i na buzce.Po kapieli robia sie czerwone.Mimo to nie ma ich caly czas,pojawiaja sie na kilka dni potem znikaja...sadze ze zasluge temu trzeba przypisac kreomowi e45,po nim skora malego poprawila sie.
igasia serdeczne gratulacje

Ale masz chlopisko

Niech Ci zdrowo rosnie

maly wlasnie zasnal,dzis buszuje od 7ej

Rano bawil sie w lozeczku i tak kopal w karuzlele nozkami,ze mu spadla na glowe w koncu!;p my przestraszeni a on sie smieje w niebo glosy!;p