Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pinka srednio co poltorej godziny![]()
ale co na jedzenie??? może przez ząbki??? bo u nas tez ostatnio mlody z placzem się budzi...
dobic mnie chce chyba.wczoraj przelezalam caly dzien,G mnie obudzil 30 min przed praca,myslalam ze umre
mam juz dosc,jak mozna tak cierpiec

witajcie dziewczynki!wrocilam po tygodniowej przerwiePrzeprowadzka zaliczona!.Dzis w koncu podlaczyli mi internet,pierwsze co zrobilam to sprawdzialm co na bb
u mnie nie nalepiej,caly dzien mnie meczy.kupilam dzis sobie te opaske na reke,one sa tez dla dzieci,na mdosci.nie wiem bo zalozylam po poludniu ale cos zjadlam,muli mnie i tak.jutro od rana zaloze wiec zobaczymy.
miewal luzne kupki przy zabkowaniu,zolte,ze sluzem.wazne ze bez krwi lub czarne nie byly.zielone tez jak sie utrzymuja to n ie najlepiej,do lkekarza trzeba wtedy.
gnoje znowu sie czaja zeby cos ukrasc.kupilismy sobie avensis,jest alarm aler coz jkak wybija szybe
ostatnio w tigrze ukaradli nam radio,pamietacie?!i plyty.wybili szybki te male i 150 f kosztowaly.Tu jest radio wbudowane ale jak wybija szyby to nie wiem ile bedzie4 kosztowalo
kuzwa nie wiem co robic.trzeba chyba na ulicy zostawiac samochod
bo my z tylu mamy wejscie ale jest ciemno,mal kto chodzi w nocy.latwizna dla nich