• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Do MALINY NAPISAŁAM, OTO ODPOWIEDŹ:
" Hej :) U nas ok.. Z karmieniem średnio. Nie umiem go dobrze przystawić i męczę położne...
Na pytanie jak rana?
"Nie wiem :) nie widziałam hi :) jak zobacze to pewnie zmienię zdania. Ale nie dokucza. Skurcze skracają ci szyjkę, taką mam nadzieję...U mnie nie zadziałały..

Malina ogromnie się cieszę i składam ogromniaste GRATULACJE :-D.
W szpitalu wypytuj dokładnie o wszystko i niech cię karmić nauczą :tak::tak::tak:

No i uważaj na siebie, nie przezięb cycków i ogólnie szybko wracaj do formy.
Olaf to było robocze imie?

MALINA Wszystkiego dobrego duzo zdrowka dla was. Gratulacje!!!
A poza tym to witam wszystkie mamuski. Dzis wielki dzien Kuby niedlugo jedziemy na szczepienie i nacinanie dziasel :( Odezwe sie weczorem :*

Witam Kochane juz jestem w domku.
IzaBK Kubus mial miec nacinane dziasla bo nie chcialy mu zeby wyjsc juz mu bardzo spuchly i nie dal buziaczka dotknac i mial byc szczepiony. Nio i niespodzianka jestesmy u lekarza zbadalismy sie juz mamy isc na szczepienie a Pan Doktor mowi ze jeszcze zajrzy do buzi bo mielismy juz nacinac po szczepieniu a tu niespodzianka Kubus ma prawa gorna jedynke :)))) Hurrrraaaaaa :))))))

reklama
Malina gratulacje !!!

Trzymam kciuki za karmienie.

Ja mam ostatnio za mało godzin w dobie. Mąż już lepiej, ale nadal nie może dźwigać no i nasze życie się zaczęło wśród wizyt u lekarzy kręcić.
I nie mam kiedy zaglądać na bb, bo właściwie wszystko na mojej głowie w domu i chłopaki też.
Mam nadzieję, że mężowi szybko przejdzie, bo mnie też już kręgosłup boli.
buziaki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry