reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

noo... fajnie by się było spotkać :-)
chociaż - my z Jagodą po sąsiedzku mieszkamy, a jak na razie dopiero jeden wspólny spacer udało się umówić :zawstydzona/y: wszystko przez tę moją cholerną pracę :no:

ja też zamrazam pokarm - ale robię to w jednorazowych woreczkach, a nie w pojemnikach :tak: polecam :tak:

ale pogoda... :-( gdyby nie strach przed grypą, to chociaż do ikei bym z malutką skoczyła :confused2: ale szkoda gadać :confused2:

reklama
Hejka,

witam nowe dziewczyny :-). Szczególnie do Imagination mam sentyment :sorry:, pamiętasz mnie?

Próbowałyście smoczka NUK? U Igorka fajnie się sprawdził :tak:, a Daria zaczynała od Aventu i strasznie jej wypadał.

Jeeeej, fajnie byłoby się spotkać :-)
Kochana, oczywiscie, ze pamiętam:-D Co u Ciebie? Jak Maluszek? Gdzie mieszkasz?
Ja kupiłam Małemu NUK'a jak skończył 3 miesiace, bo mieliśmy od pierwszych dni smoka Canpol Babies. Chwile trwało by się przyzwyczaił, ale było ok. Potem przeszliśmy na taki 6+ i też mamy z NUK'a. Wg mnie są najlepsze:tak::tak::tak:

Jagoda
, są mamusie z Wawy, ale jakoś nie wyszły z inicjatywa częstych spotkać, mimo iż są w podobnym położeniu jak ja.. A ja sie nie lubię narzucać nikomu...:sorry:

No, fajnie byłoby się spotkać:laugh2:
A i pochwale się Wam. O 8;10 zostałam dziś Ciocią! Moja przyjaciółka urodziła córeczkę Martynkę. 53cm, 2860g :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja to nawet nie wiem ile Igi wypija na porcję :cool:. Jak poszłam do starszego na andrzejki i mąż miał karmić, to mały wypił niecałe 50ml z butli i nie chciał więcej, za to jak wróciłam to doił mnie ponad godzinę :sorry:.

Moja wypiła ostatnio 160 :tak:
Ja wieczorem daję jej moje mleko z dodatkiem kaszki ryżowej, wypija 100 z flaszki i poprawia cycem :rofl2:

Hejka,

witam nowe dziewczyny :-). Szczególnie do Imagination mam sentyment :sorry:, pamiętasz mnie?

Próbowałyście smoczka NUK? U Igorka fajnie się sprawdził :tak:, a Daria zaczynała od Aventu i strasznie jej wypadał.

Jeeeej, fajnie byłoby się spotkać :-)

Mamy nuka :tak: Mamy też fisher price, nie polecam :no:

Imagination, ja jestem z Warszawy, praga południe, ale strasznie ciężko mi z moja dwójką się gdzieś dalej wybrać w szczególności jak jest zimno :eek: Ale jak sie tylko zacznie ocieplać :tak: bardzo chętnie :tak:

IzaBK jak jesteś w domu to zapraszam na herbatę, wprawdzie mam totalny bałagan i pranie w salonie (w łazience się już nie mieści a na dworze dziś nie wyschnie) ale co tam :-).

Ja dziś chciałam z ogłoszeniami o korki pobiegać ale taka pogoda, że dziękuję, mam nadzieję, że nie będzie padać do końca tygodnia, bo miło byłoby do świąt zacząć.

Mamo_Helenki, a to daleko z Woli? Nie dziwie Ci sie, ze mozesz nie chciec sie ruszac z dwojka dzieci, jeszcze ta pogoda...:confused2: Ja nie jestem mobilna (w gre wchodzi jedynie autobus), ale jakby pogoda sie poprawila, to moge z Malym na prage skoczyc, jeśli oczywiście byś chciala;-)

Mamo_Helenki, a to daleko z Woli? Nie dziwie Ci sie, ze mozesz nie chciec sie ruszac z dwojka dzieci, jeszcze ta pogoda...:confused2: Ja nie jestem mobilna (w gre wchodzi jedynie autobus), ale jakby pogoda sie poprawila, to moge z Malym na prage skoczyc, jeśli oczywiście byś chciala;-)

Możemy sie umówić kiedyś na woli, bo misie zdaŻ MAMĘ TAM ODWIEDZAĆ :tak: Jak się będę się wybierała to dam znać :tak:

Wdziałm kiedy coś takiego, ale półki sklepowe i tak są ciekawsze :-p
A zgadzam się, ze nie wyglaga zachęcająco :eek:

reklama
Do góry