Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie 45 latAs hahah ja sobie ciebie wyobrażałam jako 45 letnią panią z wałkami na głowie o wadze 80 kga tu taka niespodzianka
no brzuchol to masz taki jak ja teraz - a wydawało mi się że to ja wieeeeeeeeeelka jestem
ale ogólnie szczupła jesteś
i co skłania ciebie do takich robótek ręcznych ?? szokujące że masz tyle siły i wytrwalości.
lolkak- mnie właśnei kusi ta natura, ale boję się że nie wyrobię przy partych z szwem bo mnie teraz już bardzo rwie i boli ( jutro na usg mają mi go sprawdzić)
Sawi - no wiem wiem co ty o tym sądzisz ale się jeszcze waham !
Iza - waham się między Madalinskiego - gdzie znam po części panią ordynator i ona chce mi cc zrobić. IMiD gdzie pracuje moja pani gin i kardiolog co małej robiła echo serca i gin od usg ( ale żadna nie uważa żebym musiała mieć cc ). i Karowa gdzie z względu na cukrzycę powinnam znów rodzić. Ale jutro jadę do ortopedy po skierowanie na cc - więc w sumie z tym skierowaniem to mogłabym już wszędzie rodzić cc - tylko jeszcze odrobinę się waham, głównie to z względu na Bartka a nie siebie, bo pierwsze cc było cudowne i zupełnie bezbolesne ale drugie podobno nieco bardziej boli a po drugie kto podniesie Bartka jak wrócę do domu i będę sama z dwójką.

...

;-):-):-)