Hej dziewczyny!
Ja od piatku w Pasku, ale jakos na nic czasu nie mam:/ We wtorek szczepienie, wczoraj ortopeda. No i z M mamy ciezkie chwile

Wrocil do palenia, a obiecal mi ze do naszego powrotu rzuci i dupa za przeroszeniem Strasznie mnie to irytuje, choc pali tylko poza domem, ale ten potworny smrod jest. Sama palilam, wiec wiem, ze ciezko, ale wszytsko jest do zrobienia. I sprzeczamy sie przez to caly czas
Brejka ja b. chetnie bym pojechala, ale auta nie mam chwilowo, wiec nie bede miala czym do Wawy dojechac

Moze jakos razem bysmy sie zabraly? Uwielbiam takie spotkania i bardzo zaluje, ze mnie w piatek nie bylo. A co ciekawego mowila fizjoterapeutka?
Ja mam, chuste elastyczna, ale Zuzia tak srednio lubi w niej chodzic. W kazdym razie wczoraj bylam u ortopedy i podobno niejest zle, ale super tez nie jest. Zuzia ma troszke za maly rozstaw bioderek i wlasnie mamy ja nosic w chuscie tak, aby nozki opasaly nasze brzuchy.
Brejka Ty siedzisz z mala w domu sama, ja tez sama w domu calymi dniami. Moze bys wpadla?
Dziewczyny Was tez zapraszam serdecznie!!!!
Dziewczyny te spotkanie 9 grudnia byloby super okazja, abysmy sie w koncu poznaly. Mieszkamy tak blisko siebie i juz tak dlugo gadamy, a spotkania nie bylo
Brejka pisalas o TV, ze Lenka oglada. Moja Zuzia tez uwielbia tv i jak z nia caly dzien siedze, to juz z nudow tv wlaczam, zeby chociaz jakies glosy w tle byly, ale mam wyrzuty sumienia, ze ona od czasu do czasu zerka w tv. Ogladam rano Dzien dobry TVN, a potem okolo 18:00 wlaczam, jak juz leca wiadomosci roznej masci na tvn24. No i od tej 18:00 to juz jest wlaczony non stop. Tylko oczywiscie nie sadzam jej przed tv, tylko jak sie bawimy, albo nosimy to po prostu czasem ja ten tv interesuje. No i nie dziwie sie, skoro tak tam kolorowo i wszystko miga
Dajcie znac co z tym spotkaniem 9 grudnia
Duralexja juz sie nie moge doczekac kiedy bed wprpwadzala nowe rzeczy dla Zuzi do jedzonka
Aha o ktorej Wasze chodza spac?