Pasek
Fanka BB :)
Brejka no wlasnie ze mnie tez taki niedzielny kierowca
Po Wolominie, Kobylce, to bez problemu, do CH Marki tez dojade, nawet na Wilenski, ale po Wawie to bym sie bala sama jechac z mala z tylu (nie znam miasta z perspektywy kierowcy). Jak jechalismy w srode do ortopedy do CM Arka, a to jest na Kasprzaka i ja prowadzilam, a M siedzial z mala z tylu, to tak nam sie darla, ze potem jak juz stanelismy, to przez 20 minut nie moglam jej uspokoic, takze nawet bym nie ryzykowala jazdy tylko z nia tak daleko, bo juz jest za aktywna i sama nie umie sie soba zajac.
To niezla przygoda Wam sie przytrafila z tym upadkiem Lenki-na szczescie nic sie nie stalo! Z dziecmi to trzeba by bylo 24h/dobe nie spac i miec oczy dookola glowy
I absolutnie nie miej do siebie pretensji-jestesmy tylko ludzmi, a wlasciwie bedac kobietami i matkami, ciąży na nas o wiele wiekszy ciezar zarowno fizyczny jak i emocjonalny, wiec to, ze przysnelas to normalna sprawa
Zaloze sie, ze faceci, to dopiero, jak by sie wyspali, to po paru godzinach zauwazyliby brak dziecka
A dlaczego bedziesz wprowadzala mleko sztuczne? Juz nie chcesz karmic czy laktacja zanika?
Ja to bym bardzo chetnie karmila do roku, albo dluzej nawet, ale u mnie stale tego mleka, jak na lekarstwo
Zuzia caly czas dostaje butle na noc i teraz zwiekszam jej ilosc mleka. Do tej pory dostawala 80ml, a teraz juz jej 140ml daje, bo duza jest dziewczynka. W nocy jak wstaje i sciagam to juz udawalo mi sie 160 z obu piersi, a teraz znowu malo, okolo130ml po mega wyciskaniu
Aaaaa to super, moze w przyszlym tygodniu wpadniesz. Napiszkiedy Ci pasuje
Czyli pewnie nie pojade na to spotkanie, jeszcze pokombinuje z siostra M, moze mnie podrzuci
To niezla przygoda Wam sie przytrafila z tym upadkiem Lenki-na szczescie nic sie nie stalo! Z dziecmi to trzeba by bylo 24h/dobe nie spac i miec oczy dookola glowy
A dlaczego bedziesz wprowadzala mleko sztuczne? Juz nie chcesz karmic czy laktacja zanika?
Ja to bym bardzo chetnie karmila do roku, albo dluzej nawet, ale u mnie stale tego mleka, jak na lekarstwo
Aaaaa to super, moze w przyszlym tygodniu wpadniesz. Napiszkiedy Ci pasuje
Czyli pewnie nie pojade na to spotkanie, jeszcze pokombinuje z siostra M, moze mnie podrzuci