Witajcie,
ostatnio usłyszałam, ze ponoc gdy ukonczy sie szkole rodzenia przy Szpitalu na Brochowie, to bedzie mozna tam otrzymac znieczulenie. Czy wiecie cos na ten temat??
o tym nie słyszałam, ale wiem,ze zawsze przyjemniej jest tam rodzić, bo położne Cię paniętają, a co do zakupienia położnej to trzeba sie po prostu znajmych popytać, ja bede własnie tak szukać, a jeśli nie znajdę przez znajomych, to podczas zajęć w szkole jakąs położną wybiorę i zapytam ją czy by sie nie zgodizła.
pozdrawiam
, a po nich od 18 lipca kliniki. Ogólnie będzie jazda. Najbardziej przeraża mnie, że mogę rodzić wtedy kiedy Kamińskiego będzie jeszcze zamknięte, a na Brochowie już nie będą przyjmować, bo podobno przez parę dni tak to wygląda
Teraz myślę o Trzebnicy. Pozdrawiam serdecznie!

Niby duza hurtownia ale wybor zaden jak dla mnie. Moze nastawilam sie na cos innego... Nie kupilam najwazniejszych rzeczy - lozeczka (nie bylo ani jednego w kolorze bialym a zamowic moga dopiero za min. miesiac), wozka (nie prowadza sprzedazy concorda)... Pozostale rzeczy np posciel - kiepsko - kilka wzorow Drewexu i jeszcze mniej Feretti - wzialam jedna zeby nie wychodzic bez niczego. Reczniczek kapielowy w jednym beznadziejnym wzorze. Ogolnie porazka jak dla mnie
Kupilam sporo rzeczy, ktorych nie wybralabym gdyby nie byly niezbedne maluchowi. Spory wybor ubranek i rzeczy typu smoczki i butelki.