Mi akurat bardziej pasuje brochów, mój mąż pracuje, a chcę chodzić z nim (na klinikach miałam kurs przed południem). No i mam termin na 23 ;-)
Agusiu a od kiedy zaczynasz ten kurs?? ja 12 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mi akurat bardziej pasuje brochów, mój mąż pracuje, a chcę chodzić z nim (na klinikach miałam kurs przed południem). No i mam termin na 23 ;-)
Agusiu a od kiedy zaczynasz ten kurs?? ja 12 maja
milkada ja sie szykuje na kamienskiego, albo wałbrzych
ale Ty masz chyba termin na czerwiec, a kamienskiego zamykają w czerwcu...
dziewczyny dzięki za info ws wałbrzycha, wybiore się na zajęcia za 2 tyg. jak bede już 31 tc
a takiej regularnej szkoły rodzenia nie wybralam... tj wybrałam ale nie ma miejsc (przedsmak przed porodem?) i teraz nie wiem, zalicze 3 wyjazdy do wałbrzycha skoro to warunek konieczny do znieczulenia, a dalej to nie wiem...
A skąd wiesz że zamykają Kamińskiego w czerwcu,to na 100% pewne?
.Do innych nie jestem przekonana.... A wy dziewczyny na jakie szpitale się zdecydowałyście?Cześć,
ja się wstępnie zdecydowałam na Brochów lub Wałbrzych (wszystko zalezy od tego jak sie bede czuła, kiedy zacznie sie poród). Chociaż ostatnio miałam okazję leżeć na Brochowie i po różnych doświadczeniach, zaczęłam zastanawiać się nad porodem na Kamińskiego,głownym atutem jest tutaj mozliwość wyboru połoznej.
Mam jeszcze problem ze szkoła rodzenia, nie moge jakos sie zdecydowaćZastanawiam sie nad tą , która jest w szpitalu na Brochowie, a tą na ul. Wałbrzyskiej. Chociaż ta ostatnia konczy sie 20.lipca, a ja termin mam na 25. i obawiam się, ze te 5 dni to troche mało.
można tu umówic się z połóżną na poród( oczywiście odpłatnie).