reklama

Mamy ze Szkocji

A tak wogle dziewczyny jak czułyście się na kilka dni lub dzień przed porodem? Ja pamiętam że czułam się bardzo dobrze z Kubą i wogle nie przewidywałam że to może być akurat w ten dzień.
Teraz przez 2 dni męczyły mnie bóle że ledwo się ruszałam i jakieś przeczyszczenie miałam a dzisiaj po prostu rewelacja. zaraz drugi raz ide na spacer a pogodę to chyba za wcześnie pochwaliłam bo strasznie pochmurno się zrobiło:confused:

reklama
A tak wogle dziewczyny jak czułyście się na kilka dni lub dzień przed porodem? Ja pamiętam że czułam się bardzo dobrze z Kubą i wogle nie przewidywałam że to może być akurat w ten dzień.
Teraz przez 2 dni męczyły mnie bóle że ledwo się ruszałam i jakieś przeczyszczenie miałam a dzisiaj po prostu rewelacja. zaraz drugi raz ide na spacer a pogodę to chyba za wcześnie pochwaliłam bo strasznie pochmurno się zrobiło:confused:

no ja to ostatni miesiac czulam sie caly czas tak samo ..... wygladalam jak slonica i ciezko mi bylo sie podniesc z kanapy..... nic nie wskazywalo na to ze za chwile sie cos stanie :)

Hej no juz nie wiem co robic maly spi od paru dni wiecej,czasami przesypia jedzenie,jest ogolnie wesoly i pobawi sie ale spi po godzine moze nawet wiecej co wczesniej sie nie zdarzalo ale nie wiem moze to pogoda,do tego mierzylam mu temp.i mial 34,5-35,5 tak w tych granicach ale to chyba nie mozliwe,moj termometr jest chyba do niczego bo mi tez wykazalo ze mam 34:-)chyba jutro umowie sie do lekarza a dziewczyny jak myslicie co to moze byc?
wczoraj do tego dowiedzialam sie ze moja babcia umarla,dozyla pieknego wieku 87 lat ale i tak wielki dol,byla mi ja druga mama

Ja pierwsze ruchy wyczulam w 16-17 tyg wiec wczesnie,co do porodu to nic nie zapowiadalo sie,bylam nawet pare godzin wczesniej w szpitalu na sprawdzeniu i wszystko bylo ok,zero skurczy a po powrocie 2 godz.pozniej dostalam skorcze:tak:moj maz jak mu mowilam ze chyba cos sie zaczyna tez kazal mi isc spac bo to byla 2 w nocy i juz ne wymyslac bo to tylko stres:tak:
Makta zycze udanego wypoczynku i milegoc czasu z rodzinka:-)

gasiorek współczuje z powodu babci, to zawsze jest szok nawet jak niby jesteśmy na to przygotowani.
Jeśli jedyny objaw który Cię niepokoi to to że dziecko więcej śpi a poza tym jest ok to moim zdaniem nie masz się czym martwić, dzieci mają różne okres ze spaniem.
To ja mam nadzieję że dzisiaj u mnie to cisza przed burzą, swoją drogą mam mnóstwo energii dzisiaj, 2 spacery, wyszorowałam wszystkie podłogi - na kolanach (podobno babciny sposób na wywołanie porodu), ale ja jakoś tak nie do końca w te sposoby wierzę, w zeszłym tygodniu wyszorowałam wszytskie okna i nic:no:

reklama
Dzień dobry:) Miesiąc temu przeprowadziłam się do Szkocji (Glasgow) i czuję się tu taka strasznie wyobcowana. Znalazłam więc na forum wątek i postanowiłam napisać:tak: zawsze jakoś tak mi lepiej będzie:) mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko przyłączeniu się do was. Ja nazywam się Ola, a moja półroczna kruszynka to Ala:) Pozdrawiam serdecznie-Ola.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry