Ja tez sie przylaczam do zyczen i mam nadzieje ze Amelka czuje sie lepiej
i ty tez azorek - mam nadzieje ze bol minal.
Ja sie tez nad wozkiem zastanawiam (nadal!). maz juz mnie ma dosc, bo godzinami na necie ogladam
coraz mniej jestem przekonana do zakupu 3w1, sporo moich znajomych chwalilo sobie Maclareny - wiec myslalam czy by nie kupic spacerowki maclarena i tzw soft carrycot do tego. To co mnie w maclarenie nie przekonuje to to ze dziecko moze tylko jezdzic w pozycji "do swiata" a nie "do mamy". Jak wasze pociechy wolaly byc obrocone, kiedy juz siedzialy? Bo ten carrycot jest w pozycji "do mamy" wiec dopoki dzidzia sie tam miesci i jeszcze nie siada to tak bede mogla wozic, ale potem juz nie.
Ja sie tez nad wozkiem zastanawiam (nadal!). maz juz mnie ma dosc, bo godzinami na necie ogladam
coraz mniej jestem przekonana do zakupu 3w1, sporo moich znajomych chwalilo sobie Maclareny - wiec myslalam czy by nie kupic spacerowki maclarena i tzw soft carrycot do tego. To co mnie w maclarenie nie przekonuje to to ze dziecko moze tylko jezdzic w pozycji "do swiata" a nie "do mamy". Jak wasze pociechy wolaly byc obrocone, kiedy juz siedzialy? Bo ten carrycot jest w pozycji "do mamy" wiec dopoki dzidzia sie tam miesci i jeszcze nie siada to tak bede mogla wozic, ale potem juz nie.
:-) Budziła się trzy razy między 21 a 22.30, a potem spała jak zabita aż do 5.45, kiedy to obudziła się, bo nie było smoka, mama dała cumla i dalej spała :-). I to sama w łóżeczku
. Pomyślałam sobie, no dobra, pierwszeństwo, nie pierwszeństwo, ludzie widzą przecież, że ktoś idzie z dzieckiem na rękach, więc i tak przepuszczą, zrobią miejsce....
Dooopa
Weszliśmy na pokład ostatni, popychani, szturchani itp, ludzie mają głęboko, że masz małe dziecko, że możesz się z nim przewrócić itd 

wiec polecialam do GP amelkowna ok plucka i oskrzela czyste:-)
ja mam torbiel...mam dostac list z data i godzina na skan w przyszlym tyg.zaraz po GP zakupy pozniej plac zabaw do pracy jednej znowu zakupy [raca druga ...dokulalam sie do domku ogarnelam graty(tylko czesc reszta jeszcze czeka+przyprawienie mieska na jutro:-)) wiec calkiem busy dzien mialam hihi
nawet jesli cysta jest i mnie zoperuja (laparoskopia czy jak to tam sie zwie) to musiala bym byc do konca zycia na hormonach bo tego sie nie wyleczy. niestety zespol policystycznych jajnikow jest nieuleczalny+ u mnie endometrioza ktora dowala tylko problemow. najprosciej to wyciac (nie nie podwiazac wyciac) jajniki ale ja sie nie zgadzam bo amelkowna ma miec rodzenstwo i kropka