Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
O jejku Isabel to sie juz zaczyna? Kombinowanie jak tu do szkoly nie pójść sama pamietam jak to bylo jak nie chcialam w swietlicy zostac tylko do domu a raczej na podworko uciekalam z kolezanka ahhah czuje jakby 100 lat minelo od tamtej pory
Bzyczek współczuje ale to na pewno minie chłopakom sama widzisz że czujesz się jeszcze obco w nowym domu oni tak samo się czują i dlatego tak sie budzą. Współczuje Ci bo domyślam się z Twoich wypowiedzi że czasem na noc zostajesz z nimi sama i wszystko na Twojej głowie masakra ja też jestem sama w nocy z tym że ja mam na razie jedno maleństwo pod opieką a jak był chory to nie raz było ciężko a Ty masz ich dwóch - biedulka
Monia 1202 miło powitać i super że od razu znalazłaś kogoś tak blisko będziecie miały do kogo na kawy chodzić
Bzyczek współczuje ale to na pewno minie chłopakom sama widzisz że czujesz się jeszcze obco w nowym domu oni tak samo się czują i dlatego tak sie budzą. Współczuje Ci bo domyślam się z Twoich wypowiedzi że czasem na noc zostajesz z nimi sama i wszystko na Twojej głowie masakra ja też jestem sama w nocy z tym że ja mam na razie jedno maleństwo pod opieką a jak był chory to nie raz było ciężko a Ty masz ich dwóch - biedulka
Monia 1202 miło powitać i super że od razu znalazłaś kogoś tak blisko będziecie miały do kogo na kawy chodzić
. Ale dziś nawet pospałam chłopaki obudzili się w sumie tylko 2 razy a ja po 22 się położyłam więc nie jest źle.
. Tak mi przyszło na myśl, że skoro J jest to może wpadniecie jutro na kawkę. Choć na chwilę. Wiem, że macie mało czasu i pewnie chcecie spędzić go razem . Ale gdyby jednak to zapraszamy. Mój T jutro ma wolne. Co prawda mamy 3 wizyty (i mega rozp... w domu
Cała poczekalnia śmierdzi (no ale to już nie moja wina, że mają tam wykładzinę). No masakra. Miałam nadzieję, że skoro tak się stało to choć szybciej nas lekarz przyjmie ale i tak musieliśmy swoje odczekać... Okazało się, że Krystian ma zapalenie uszu, kaszel jest od zapalenia i powoduje wymioty. Dostał antybiotyk cudowną amoxycylinę. Mam choć nadzieję, że mu pomoże. Wychodząc Krystian znów zwymiotował. Ale wcześniej nam dali taką papierową miskę.