Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz nie umiem sie doczekac a z drugiej strony niewiem czy bede umiela zostawic mala.. na pewno bedzie ciezko..Anitha tutaj to tak jest, masz cos sprawdzone, kupujesz zawsze to samo a tu co innego sie trafia. No ale przeciez to nie twoja wina.
Gwiazdeczka uwazaj bo Azorek cie dopadnie
Co za dzien, powinnam zadzwonic ze jestem chora. Team lederka nie podpisala mojego urlopu bo jej sie zapomnialo a wraca dopiero na koniec tyg wiec poszlam do szefa, zadowolony nie byl. Ludzie dzisiaj tutaj sa gorsi niz rozbestwione bachory. Masakra jakas.
gwiazdeczka bo ja cie znajde i kopne w doopinke!!! ja tez mam PCO i endometrioze i bez lekow mam Amelkowne a chora jestem od 10 lat:/ jestes 1 cykl na lekach wiec daj sobie troche czasu kochana i bezstresowo prosze do meza sie dobieractu podaje ci linka do BB watku dziewczyn z PCO https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/zespol-policystycznych-jajnikow-3346/ i mam nadzieje ze powieje troche optymizmem wreszcie
jak co to pisz do mnie i dzwon
nr znasz
![]()