cytryna a może zrezygnuj z pajacyka do karmienia? Jak Natasha miała potówki to też starałam się ja ubierać jak najlżej. Moja mama i teściowa tez byly przerażone,teść to nawet raz nam powiedział,że teściowa sie martwi,że my taki zimny chów stosujemy i to się na zdrowiu małej może odbyć. A ona poza katarem i trzydniówką jeszcze ani raz chora nie była. Jak ma temp i ja się zaczynam martwić to zazwyczaj w parze jest luźna i śmierdząca kupka i wtedy za dzień lub 2 kolejna biała perełka się w buźce objawia -)
anitha ładna ta choinka. No i cena jest super! Ja mam malutką choiknę z lampkami tylko i w tym roku chyba większej nie będę kupować bo Nati jest na etapie odkrywania świata i nie chcę aby choinka wylądowała na niej podczas chwili mojej nieuwagi co patrząc na jej ostatnie wyczyny jest bardzo prawdopodobne.
manolka zdrówka dla Igorka.
Ja dziś byłam w pracy ostatni dzień przed urlopem-do pracy wracam dopiero 12.12 :-) W niedziele lecimy do Polski i muszę wszystko przed wylotem ogarnąć bo na razie jestem w proszku. Czekaja mnie zakupy jakieś,dla małej kilka rzeczy potrzebuję kupić. Jakieś pierdołki dla rodziny. Chce tu kupić świeczkę na torta ,balony i jakieś ozdoby bo Nati 7.12 ma roczek i z tej okazji w Polsce robimy mała imprezkę.
Ja nadal jeszcze nie całkiem zdrowa ale jest duża poprawa więc się cieszę,bo czuje się dużo lepiej.
No i już nie mogę się doczekać,2 tyg odpoczynku,bo babcie będą miały okazję się wykazać a my w końcu szansę na wyjście wieczorne do kina,teatru,na kolację i jakieś piwko -ubolewam nad tym,że w moim wypadku tylko bezalkoholowe a TŻ się cieszy bo kierowce będzie miał i wydatki na taxi odpadną ;-)