Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale za to pospalismy dzis do 7.40
dzis sie nigdzie nie wybieramy bo wczoraj chyba cos go przewialo bo tez ma katar i kicha od kad wstal , tylko nie wiem jak ja z nimi wytrzymam bo ich energia rozpiera i nie da sie wysiedziec z nimi w domu..
) Tak darli paszczaki tam, że mi się dzieci w nocy pobudziły i Krystek wylądował w moim łóżku bo nie mógł zasnąć. 

aj jutro zrobie...
Moze i fajnie ale kregoslup mi siada,a non stop miec ja na sobie to tez nie moge nic zrobic

podstawowa matura z polskiego i podstawowa z bielogii lub chemii lub fizyki...dodatkowe punkty za kursy pierwszej pomocy za które się płaci i wszędzie ich pełno! za moich czasów to były takie kryteria przyjęć, że ja co należałam do kujonów i bardzo chciałam iść na psychiatrię nie odważyłam się na egzamin!!! moja znajoma chce iść na medycynę a ma w szkole same banie...i znając życie się dostanie!!! i tacy ludzie nas będą później leczyć...więc ja chyba już wolę się sama leczyć;/ nawet się zastanawiam czy nie wrócić na swoje wymarzone studia...