Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale za to pospalismy dzis do 7.40
dzis sie nigdzie nie wybieramy bo wczoraj chyba cos go przewialo bo tez ma katar i kicha od kad wstal , tylko nie wiem jak ja z nimi wytrzymam bo ich energia rozpiera i nie da sie wysiedziec z nimi w domu..
) Tak darli paszczaki tam, że mi się dzieci w nocy pobudziły i Krystek wylądował w moim łóżku bo nie mógł zasnąć. 

aj jutro zrobie...
Moze i fajnie ale kregoslup mi siada,a non stop miec ja na sobie to tez nie moge nic zrobic

podstawowa matura z polskiego i podstawowa z bielogii lub chemii lub fizyki...dodatkowe punkty za kursy pierwszej pomocy za które się płaci i wszędzie ich pełno! za moich czasów to były takie kryteria przyjęć, że ja co należałam do kujonów i bardzo chciałam iść na psychiatrię nie odważyłam się na egzamin!!! moja znajoma chce iść na medycynę a ma w szkole same banie...i znając życie się dostanie!!! i tacy ludzie nas będą później leczyć...więc ja chyba już wolę się sama leczyć;/ nawet się zastanawiam czy nie wrócić na swoje wymarzone studia...