reklama

Mamy ze Szkocji

Hej...ale ta pogoda potrafi czlowieka dobic :wściekła/y::no:
Magdo nie wiem o jakie ci rzeczy chodzi z Mothercare,bo te 'wieksze' na zamowienie to bez problemu i szybko dostarczaja...:tak:
ZQo no to trzymam kciuki zeby sie wyszystko udalo...a flagi nie bierz jestes twarda,walcz :-D;-)
U mnie powtorka z rozrywki,maly nadal od rana byl 3x na wc...tyle dobrze ze noc byla spokojna:sorry2:dalam juz m
u chyba wszystko co dostepne (dla dzieci)i nadal nic...szkoda ze czekolady nie moze (uczulony)to by mial uczte :-)
Co do mojej diety,to jest do d....,chyba waga poszla w gore :wściekła/y:,bo w weekend sobie pofolgowalam,a takie diety w kratke nie skutkuja,nawet od jakiegos czasu nie mam na jakiekolwiek cwiczenia,a i pogoda tez doluje i nie ma sie na nic ochote...tylko spac :growl::no2:

reklama
Pogoda do bani, az nic sie nie chce a mnie na dodatek chyba cos bierze. Majce na szczescie juz lepiej a ja wczoraj wieczorem dreszcze mialam, w nocy sie zbudzilam i przelykac nie moglam tak mnie gardlo bolalo. Teraz mi troche lepiej ale chyba spedze dzien w lozku w miare mozliwosci oczywiscie bo przy moim dziecku to tak ciezko.
Magda gdyby byla zarejestrowana to bym sie nie klocila tylko zaakceptowala sytuacje a tak po prostu nie umiem tym bardziej ze wiem ze Kuba tak naprawde sie nie zajmuje bo Kuba albo lata po dworze albo gra i tyle przy nim robi no z Majka ma troche wiecej roboty ale tez nie robi nie wiadomo czego. Ogolnie jesli chodzi o stosunek do dzieci to byla ok ale jest osoba ktorej nie mozna zwrocic uwagi bo zaraz sie obraza a robila wiele rzeczy bez uzgodnienia ze mna. Co do dostawy z mothercare nie pomoge
zQo trzymam kciuki

Dzieki dziewczyny z tym Mothercare to wlasnie czekalam na wozek co by mi go dzis przywiezli i ze od marca sporo zamieszania z nim bylo to sie zastanawialam czym powinnam sie stresowac, ale wszystko OK. Pan z Enterprise przywiozl wszystko tak jak trzeba i przez ostatnie 2,5h mialam radoche sie nim "pobawic".Taka mala radosc na pochmurny i mokry dzien. Teraz dzieciaczek moze przychodzic na swiat, bo ma juz wozek i fotelik do auta :-D

Iza ta twoja opiekunka to identycznie jak moja tesciowa :-D Twoje szczescie ze ty ja zawsze mozesz zmienic, a ja coz raczej nie :-/
Mikusia zakladam ze probowalas juz Dioralyte, jak nie to polecam ten do picia albo ten ryzowy dla dzieci i niemowlat. Twoj maly jest uczulony na kakao w czekoladzie? Bo jak nie to lyzke suchego kakao (ewentualnie z cukrem) i jak przelknie to potem popic odrobina wody. Ja to dostawalam jak bylam dzieckiem i pomagalo. Mam nadzieje ze tak czy siak niedlugo mu przejdzie.
zQo powodzenia i nie daj sie :-D

no to jestem po spotkaniu,w sumie to juz glu[pia jestem bo pewnie dalej beda robic co beda chcieli,niby maja opracowac plan nauczania itp moja poprawic komunikacje miedzy nami tzn rodzic -szkola itp maja sie ze mna czesciej spotykac i rozmawiac o postepach itd ale czy to tylko slowa czy tak naprawde bedzie czas pokaze,we wrzesniu maja zorganizowac cos w rodzaju szkolenia jak mamy go uczyc czytac,byli zniesmaczeni na wiadomosc o tym ze zaczelismy prywatne zajecia:szok:
dopiero dzisiaj jak wiedzieli ze bedzie psycholog to raczyli zrobic assesment konradowi zwlaszcza jesli chodzi o czytanie i zauwazyli ze ma pewne problemy nad ktorymi maja niby pracowac:no:

zQo zobaczysz jak bedzie, moze rzeczywiscie sie zabiora do roboty, najwazniejsze ze nie musialas walczyc z nimi.
Magda no niby moge ale to nie takie proste
Ja nadal nie najlepiej sie czuje a pogoda dobija

iza zrdowiej , oby ci przeszlo przez weekend ;-)

zQo oby bylo tak jak mowia, ale to zawsze wychodzi w praniu...

maga taka mala rzecz a cieszy co?? swoja droga nie mialas wozka ani fotelika po pierwszym dziecku?

ja dzis bylam w gp z moimi bolami bo jutro ide do pracy a bol nie przeszedl, ciezko mi sie oddycha i nie moge nawet dzieci podnosic.. okazalo sie ze mam silna infekcje drog moczowych i z tad ten bol. dziwne tylko ze nie mam problemow z zalatwianiem:eek: dala mi antybiotyk a oprocz tego wysle mocz do zbadania.

Anith z moim pierwszym bylo tak ze z powodu braku kasy a koniecznoscia zakupu wszystkiego dla Kuby bralam uzywane. Wiec gondole mialam Silver Cross tak ok. 5letnia, fotelik porzyczony bo wtedy nie mielismy auta. A potem kupilismy Maclarena ktorego mam do tej pory i jeszcze sie przyda. Tym razem tesciowa sie zaoferowala ze kupi no to sprawilam sobie Silver Cross 3D - moze nie jest super modny, ale budzet tesciowej wytrzymal :-D
zQo trzymaj reke na pulsie i tak jak mowisz wyjdzie w praniu - bedzie OK :-)
Iza / Anitha ​ - zdrowka zycze !

Anitha no staram się na poniedziałek muszę być w formie. Może gp miał na myśli nerki bo przy nerkach tak jest.
Ja dziś pozwolilam młodej pospać godz popoludniu bo tak źle się czułam no i teraz mam. Czuje się gorzej jak to zazwyczaj na noc bywa a młoda jeszcze nie śpi.
Tutaj leje cały dzień a mój J mi mówi że w Anglii tak duszności że nie ma czym oddychać

Co za potworny dzień:wściekła/y: Ja dziś nic nie zrobiłam dzień mi przeleciał na siedzeniu w domu przed tv aż w końcu przysnęłam i teraz pewnie długo nie zasnę:no:.
Zdrówka życzę wszystkim chorowitkom. Coś chyba jest w powietrzu bo ciągle słyszę od znajomych, że chorzy. Ale co tu się dziwić jak pogoda taka okropna a czytałam, że szybko się to nie zmieni:-(

reklama
hej dziewczyny. Nie dawno co wrocilam z pracy.. na szczescie odbebnilam swoje dwa dzionki i teraz mam tydzien wolnego. Niestety chorupsko mnie dopadlo... Uszy mam zatkane, z nosa leci plecy mnie bola.. jednym slowem umieram.. Ten tydzien wolnego chyba spedze w lozku... :wściekła/y::wściekła/y: szkoda gadac/...Zaraz mykam spac tylko jakas polopirynke polkne i rutinoscorbin.. mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
my nie mamy zadnej opiekunki. Z mezem wymieniamy siei staramy sie dwa dni wolne w tyg spedzac razm wiec nie jest zle.
Jesli chodzi o przedszkole to tez mam obawy. jak na razie nikola chodzi do polskiego przedszkola 2razy w tyg. Uwielbia tam przebywac. Trudno ja wziac do domu bo placze bo jeszcze chce zostac. Od wrzesnia zaczyna szkockie przedszkola i mam obawy tylko ze wzledu na jezyk. niewiem czy bedzie chciala tam zostac bo nic nie bedzie rozumiec..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry