Mikusia
Fanka BB :)
Hej...ale ta pogoda potrafi czlowieka dobic 

Magdo nie wiem o jakie ci rzeczy chodzi z Mothercare,bo te 'wieksze' na zamowienie to bez problemu i szybko dostarczaja...
ZQo no to trzymam kciuki zeby sie wyszystko udalo...a flagi nie bierz jestes twarda,walcz
;-)
U mnie powtorka z rozrywki,maly nadal od rana byl 3x na wc...tyle dobrze ze noc byla spokojna
dalam juz m
u chyba wszystko co dostepne (dla dzieci)i nadal nic...szkoda ze czekolady nie moze (uczulony)to by mial uczte :-)
Co do mojej diety,to jest do d....,chyba waga poszla w gore
,bo w weekend sobie pofolgowalam,a takie diety w kratke nie skutkuja,nawet od jakiegos czasu nie mam na jakiekolwiek cwiczenia,a i pogoda tez doluje i nie ma sie na nic ochote...tylko spac 

Magdo nie wiem o jakie ci rzeczy chodzi z Mothercare,bo te 'wieksze' na zamowienie to bez problemu i szybko dostarczaja...

ZQo no to trzymam kciuki zeby sie wyszystko udalo...a flagi nie bierz jestes twarda,walcz
;-)U mnie powtorka z rozrywki,maly nadal od rana byl 3x na wc...tyle dobrze ze noc byla spokojna
dalam juz mu chyba wszystko co dostepne (dla dzieci)i nadal nic...szkoda ze czekolady nie moze (uczulony)to by mial uczte :-)
Co do mojej diety,to jest do d....,chyba waga poszla w gore
,bo w weekend sobie pofolgowalam,a takie diety w kratke nie skutkuja,nawet od jakiegos czasu nie mam na jakiekolwiek cwiczenia,a i pogoda tez doluje i nie ma sie na nic ochote...tylko spac 

dala mi antybiotyk a oprocz tego wysle mocz do zbadania.